Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Los Angeles: Flyv tur/retur for kun 1683 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wow! Så er der billige flybilletter til drømmenes by, Los Angeles! Lige nu kan du nemlig flyve billigt over Atlanten til L.A. hvor Hollywood, Disneyland og Malibus skønne sandstrande venter på dig. Du kan selvfølgelig også vælge at benytte flybilletterne som start til dit næste USA-roadtrip. Flyv til Los Angeles, lej en bil og drøn ud af den amerikanske highway, hvor byerne Las Vegas og San Francisco er oplagt at besøge. Los Angeles venter på dig, er du klar?


Billige flybilletter til Los Angeles: Flyv tur/retur
for kun 1683 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Los Angeles

Flybilletter

Så er tiden kommet til at flyve over Atlanten igen! På Travelmarket har jeg nemlig fundet et fantastisk tilbud på flybilletter til Los Angeles – faktisk ret mange tilbud. Du kan nemlig finde billige flybilletter fra slutningen af oktober og helt ind i foråret 2020!

Prisen for flybilletterne er 1683 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er med afrejse fra København og jeg har fundet en masse billige afgange henover perioden august-november. Ovenstående eksempel er fra 10. – 17. november,  hvor du har en kort mellemlanding på både ud- og hjemrejsen, men der er heldigvis tale om en kort en af slagsen (2-4 timer). Som jeg nævnte før, så er det nærmest et tag-selv-bord af billige afgange, så hvis ikke ovenstående rejsedato passer dig, så kan du finde lignende afgange fra slutningen af oktober og helt frem til og med februar 2020. Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer – men du kan sagtens selv finde flere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Som jeg skrev i introen, så ligger billige flybilletter til Los Angeles op til 2 forskellige rejsetyper – storbyferie eller et roadtrip. Af den årsag, vil jeg lade det være op til dig at finde et hotel, alt efter hvilken rejsetype du vælger. Uanset hvilken hotelstandard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Los Angeles.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Lejebil

Uanset hvordan du vælger at benytte disse flybilletter, så vil jeg klart anbefale dig at leje en bil – og det kan gøres virkelig billigt! På Momondo har jeg således fundet et godt tilbud på en bil i “økonomi-klassen”, som du kan leje i 7 dage for kun 1167 kr., som svarer til cirka 583 kr. pr. person, hvis I rejser to personer. 

FIND LEJEBIL

Billige flybilletter til Los Angeles


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal dog have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Billige flybilletter til Los Angeles

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar