Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Brasilien: tur/retur til Rio De Janeiro for kun 2672 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette indlæg bør egentlig starte med en fanfare, for i dag byder jeg nemlig en ny verdensdel velkommen her på bloggen – og hvilken velkomst! Det er tid til at byde Sydamerika velkommen, nærmere bestemt Brasilien og Rio De Janeiro, hvor jeg netop har fundet vildt billige flybilletter til. Den farverige storby med over 6 milioner indbyggere, er en af de største byer i Brasilien, og hele Sydamerika. Her kan du opleve de lokale danse samba midt på gaden, og generelt bare et folkefærd, der stråler af livsglæde.  Du kan også tage en tur ned på den berømte strand Copabana og nyd en kold drink, mens du ser solen gå ned over det enorme Atlanterhav. Har du mod mere et “større” eventyr, kan disse flybilletter også sagtens være startskuddet til din næste rundrejse i Sydamerika – det er kun din fantasi der sætter grænsen! 


Billige flybilletter til Brasilien: tur/retur til Rio De Janeiro
for kun 2672 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Rio De Janeiro

Flybilletter

Flybilletter til Sydamerika og Brasilien har indtil for nyligt lagt i et prisleje på over 4000 kr. og nærmere omkring 5000-6000 kr. men nu er det heldigvis slut! Norwegian har nemlig fået øjnene op for dette marked og derfor er det nu muligt at finde tur/retur billetter for helt ned til cirka 2670 kr. og endda i størstedelen af efteråret!

Billige flybilletter til Rio De Janeiro

Prisen for flybilletterne er 2672 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er med afrejse fra København og eksemplet herover er fra d. 20. november – 2. december, og som jeg kort var inde på før,  er flybilletterne med Norwegian, hvor du har en kort mellemlandning i London på vejen. 

Skulle ovenstående dato ikke passe dig, så har jeg en god nyhed. Jeg har nemlig fundet lignende afgange fra slutningen af august og helt frem til og med december måned, så der er virkelig mange forskellige afrejsedatoer! En anden god ting er at der er 3 ugentlige afgange (mandag, onsdag og fredag på udrejsen og mandag, tirsdag, torsdag på hjemrejsen) hvilket betyder at du kan tilpasse rejselængden på mange forskellige måder. I mit eksempel tager jeg udgangspunkt i 12 dage, men det er helt op til dig!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Disse billige flybilletter til Rio De Janeiro kan bruges på mange forskellige måder. Du kan f.eks. tilbringe hele rejsen i Rio De Janeiro, men du kan også vælge at rejse videre rundt i Brasilien, eller Sydamerika. Af den årsag, vil jeg lade det være op til dig at finde et hotel, alt efter hvilken rejsetype du vælger. Uanset hvilken hotelstandard du foretrækker, kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Rio De Janeiro.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Visum
Brasilien er visumfrit i op til 90 dage, det er dog et krav at passet er gyldigt i mindst 180 dage ud over opholdet. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Brasilien – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Billige flybilletter til Rio De Janeiro

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar