Badeferie Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Thailand: tur/retur til Krabi eller Bangkok fra kun 2596 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Thailand – til både Bangkok og Krabi! Thailand er en af mine absolut favoritdestinationer og hvis du har besøgt landet, så ved du helt sikkert hvorfor. Her finder du en gæstfrihed udover det sædvanlige, sol og varme året rundt og noget af det mest fantastiske mad. Med dette scoop kan du enten opleve Thailands kaotiske og fascinerende hovedstad Bangkok, eller Krabi-regionen i den sydlige del af landet, hvor du finder nogle af landets bedste strande – og en masse af de velkendte småøer.  Valget er dit, men én ting er sikkert, flybilletterne bliver ikke meget billigere! 

Læs også min guide til Bangkok, som du finder her: Bangkok-guide


Billige flybilletter til Thailand: tur/retur
Samlet pris fra: 2596 kr.

SE FLYTILBUD TIL KRABI          

SE FLYTILBUD TIL BANGKOK


Billige flybilletter til Thailand
Wat Arun templet i Bangkok 😍

Flybilletter

Endelig er der igen billige flybilletter til Thailand – og endda til både Krabi og Bangkok. Jeg har fundet flybilletterne på Momondo og der er mange forskellige afrejsedatoer henover efteråret og vinteren.

Flybilletter til Krabi

Billige flybilletter til Thailand

Prisen for flybilletterne er 2596 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Vi starter med de billige (og direkte!) flybilletter til Krabi i det sydlige Thailand. Ovenstående eksempel er fra d. 29. oktober – 6. november, hvor du flyver med Norwegian – og netop det norske lavprisselskab (kåret til verdens bedste af sin slags!) har mange billige afgange i perioden oktober-december, hvor prisen svinger mellem 2500-3000 kr. Der er to ugentlige afgange fra København på tirsdage og fredage (retur onsdage og lørdage), hvilket vil sige, at du kan vælge en rejselængde på eksempelvis 8, 11, 12 og 15 dage. Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens finde andre rejsedatoer!

Andre billige rejsedatoer:

Fly til Bangkok

Billige flybilletter til Thailand

Prisen for flybilletterne er 2745 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som jeg kort var inde på i introen, så har jeg også fundet en masse billige flybilletter til Bangkok. De billigste afgange er med Air China, hvor du har en mellemlandning i Beijing på vejen, men til gengæld er bagagen inkluderet i prisen! Ovenstående eksempel er fra d. 6. – 19. november, men jeg har fundet billige billetter i perioden november 2019 til februar 2020. Herunder er et udpluk af nogle andre afrejsedatoer (du kan sagtens finde flere). Du kan ligeledes kombinere datoerne, så du enten får 8, 12 eller 15 dage – eller længere tid, hvis du ønsker dette.

TIP: Hvis du foretrækker at flyve direkte, så kan du finde en masse afgange med Norwegian til omkring 2800-3500 kr. Her er prisen dog kun inklusiv håndbagage.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Ingen rejse uden et sted at overnatte, det siger selvfølgelig sig selv. Hotelpriserne i Thailand er heldigvis til at betale, uanset om du vælger at rejse til Bangkok eller Krabi, og du kan få rigtig meget “hotel” for pengene.

Du finder en komplet oversigt over hotellerne på Momondo.

SE HOTELTILBUD  

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Billige flybilletter til Thailand

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD TIL KRABI          

SE FLYTILBUD TIL BANGKOK

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar