Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Bruxelles: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 724 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag med til Belgien og “Europas hovedstad”, Bruxelles. Byen byder på alt fra smukke parker, gourmetmad, utallige muséer og selvfølgelig shopping. Bruxelles er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Når sulten melder sig, er Belgien både kendt for pommes frites og chokolade, og derudover er den belgiske øl altid et hit, og hvis du er fan af øl, kan du tage et smut forbi Cantillon bryggeriet og udvide din øl-horisont. Shoppingmuligheder er der også nok af og modedistriktet Rue Densaert er bestemt at besøg værd. Her finder du både fede designerbutikker og hippe caféer. Trænger du til en hyggelig weekend i en Europas storbyer, så er dette scoop et oplagt valg.


Weekend i Bruxelles: 2 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 724 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Bruxelles

Flybilletter

På Momondo kan du lige nu finde billige flybilletter til Belgiens fantastiske hovedstad Bruxelles.  Du flyver fra København og du kan komme afsted stort set hele foråret.

Fly fra København

Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 261 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel med afrejse fra København er fra d. 15. – 17. marts hvor du flyver direkte med Ryanair. Men du kan som sagt finde billige billetter stort set hele foråret, både i hverdage, og i weekender (som ovenstående eksempel). Prisen ligger på mellem 260-300 kr. hvis du vil afsted henover en weekend. Har du mulighed for at rejse i hverdage, kan du finde enkeltbilletter for under 100 kr. (!).  Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til Bruxelles for omkring 300 kr.

Andre billige rejsedatoer


Hotel & Airbnb

Hotel

I Bruxelles har jeg fundet et tilbud på det 4* stjernede First Euroflat Hotel, som ligger centralt i byen. Her får du et super fint hotel, som blandt andet har en restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Værelset, som jeg har fundet en god pris på, er et 32 kvm. stort standardværelse, hvor du har både wifi, tv, et mindre tekøkken og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og dets moderne stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 926 kr, hvilket svarer til 463 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Bruxelles. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Bruxelles

Bruxelles

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Du lander i Charleroi Lufthavn som ligger et stykke fra Bruxelles. Jeg vil derfor anbefale dig følgende transportmuligheder.

Bus
Herfra kan du tage Brussels City Shuttle ind til centrum af Bruxelles for cirka 100 kr. Læs mere her: Brussels City Shuttle

Taxa
Det koster cirka 60 euro at tage en taxa, hvilket svarer til 450 kr.


Bruxelles

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar