Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Bruxelles: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 665 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag med til Belgien og “Europas hovedstad”, Bruxelles. Byen byder på alt fra smukke parker, gourmetmad, utallige muséer og selvfølgelig shopping. Bruxelles er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Når sulten melder sig, er Belgien både kendt for pommes frites og chokolade, og derudover er den belgiske øl altid et hit, og hvis du er fan af øl, vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Cantillon bryggeriet og udvide din øl-horisont. Shoppingmuligheder er der også nok af og modedistriktet Rue Dansaert er bestemt at besøg værd. Her finder du både fede designerbutikker og hippe caféer. Trænger du til en hyggelig weekend i en Europas storbyer, så er dette scoop et oplagt valg.


Weekend i Bruxelles: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 665 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Bruxelles

Flybilletter

På Momondo kan du lige nu finde billige flybilletter til Belgiens fantastiske hovedstad Bruxelles og det skal selvfølgelig udnyttes!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Mit eksempel herover er fra d. 13. – 15. marts (fredag-søndag), hvor du kan komme afsted for sølle 150 kroner. Derudover har jeg fundet et par andre billige afgange i marts-april, så har du ikke mulighed for at rejse på førnævnte dage, kan du heldigvis finde andre afgange. Herunder har jeg lavet et oversigt over andre rejsedatoer, hvor priserne ligger på omkring 150-300 kroner – men du kan sagtens selv finde flere. Husk at hotelprisen kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

I Bruxelles har jeg fundet et tilbud på det 4-stjernede First Euroflat Hotel, som ligger centralt i byen. Her chekker du ind på et cirka 32 kvm. stort værelse, hvor du har både wifi, tv, et mindre tekøkken og eget badeværelse med badekar/bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og den moderne stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1030 kr, hvilket svarer til 515 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Bruxelles

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Flyver du med Ryanair til Bruxelles, lander du i Charleroi Lufthavn som ligger udenfor byen. Derfra vil jeg anbefale dig følgende muligheder.

Bus
Herfra kan du tage Brussels City Shuttle ind til centrum af Bruxelles for cirka 100 kr. Læs mere her: Brussels City Shuttle

Taxa
Det koster cirka 60 euro at tage en taxa, hvilket svarer til 450 kr.


Bruxelles

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar