Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Bruxelles: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 701 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag med til Belgien og “Europas hovedstad”, Bruxelles. Byen byder på alt fra smukke parker, gourmetmad, utallige muséer og selvfølgelig shopping. Bruxelles er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Når sulten melder sig, er Belgien både kendt for pommes frites og chokolade, og derudover er den belgiske øl altid et hit, og hvis du er fan af øl, vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Cantillon bryggeriet og udvide din øl-horisont. Shoppingmuligheder er der også nok af og modedistriktet Rue Densaert er bestemt at besøg værd. Her finder du både fede designerbutikker og hippe caféer. Trænger du til en hyggelig weekend i en Europas storbyer, så er dette scoop et oplagt valg.


Weekend i Bruxelles: 2 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 701 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Bruxelles

Flybilletter

På Momondo kan du lige nu finde billige flybilletter til Belgiens fantastiske hovedstad Bruxelles. De billigste flybilletter er med afrejse fra København, men det er også muligt at finde relativt billige afgange fra Billund. 

Fly fra København (mulighed 1)

Weekend i Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 261 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra København (mulighed 2)

Weekend i Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 311 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Billund

Weekend i Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 741 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Som jeg kort var inde på før, så er der mulighed for at flyve direkte til Bruxelles fra både Købehavn og Billund. De billigste afgange er fra København, hvor Ryanair flyver på ruten. Vil du afsted fra Billund, skal du betale et par hundrede kroner mere for flybilletterne – og her flyver du med Brussels Airlines. 

Mine eksempler herover er alle fra d. 21. – 23.  juni (fredag-søndag). Du har måske bemærket at der er to forskellige afgange fra København. Det skyldes at du, hvis du vælger den øverste afgang (den billigste) flyver tidligt hjem om søndagen. Derfor har jeg fundet en anden afgang, hvor du flyver hjem om aftenen og dermed har hele søndagen til at opleve Bruxelles. Prisen for denne billet er kun 50 kroner højere end den billigste, så det vil jeg klart anbefale!

Jeg har fundet flybilletter magen til ovenstående eksempler i store dele af maj, juni, juli og august. Så har du ikke mulighed for at rejse fra d. 21. -23. juni (ovenstående eksempler), kan du heldigvis finde mange andre afgange! Herunder har jeg lavet et oversigt over en masse datoer. Generelt ligger priserne fra København på omkring 200-400 kr. på langt de fleste dage. Fra Billund er prisen en anelse højere og her er det kun muligt at finde nogle enkelte afgange til omkring 600-800 kr. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

I Bruxelles har jeg fundet et tilbud på det 4* stjernede First Euroflat Hotel, som ligger centralt i byen. Her får du et super fint hotel, som blandt andet har en restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Værelset, som jeg har fundet en god pris på, er et 32 kvm. stort standardværelse, hvor du har både wifi, tv, et mindre tekøkken og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og dets moderne stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 879 kr, hvilket svarer til 440 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Bruxelles. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Bruxelles

Bruxelles

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Flyver du med Ryanair til Bruxelles,  lander du i Charleroi Lufthavn som ligger udenfor byen. Derfra vil jeg anbefale dig følgende muligheder.

Bus
Herfra kan du tage Brussels City Shuttle ind til centrum af Bruxelles for cirka 100 kr. Læs mere her: Brussels City Shuttle

Taxa
Det koster cirka 60 euro at tage en taxa, hvilket svarer til 450 kr.

Flyver du fra Billund med Brussels Airlines, lander du i Brussels Airport. Derfra er nemmeste måde at tage toget. Det kan du læse mere om her. Alternativt kan du tage en taxa for cirka 300 kroner.


Bruxelles

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar