Rejsetilbud Sportsrejser

Carabao Cup finale: Chelsea – Manchester City inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2736 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette tilbud er til alle jer fodboldelskere, som hver dag følger med her på bloggen – specielt dem med blåt eller lyserblåt “fodboldhjerte”. Jeg har nemlig sammensat et genialt tilbud til selveste Carabao Cup finalen på Wembley, hvor Chelsea tørner sammen med Manchester City. Begge klubber skal forsøge at hive sæsonens første trofæ hjem til trofæskabet, og der bliver uden tvivl spændning til sidste fløjt. Det legendariske Wembley er gjort klar til en fodboldfest og du får nu mulighed for at deltage! Læs med her og bliv klogere på hvordan du kommer afsted for kun 2736 kr. 


Carabao Cup finale: Chelsea – Manchester City inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2736 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Chelsea - Manchester City

Flybilletter

Dette brag af et opgør spilles d. 24 februar. På Momondo har har fundet flybilletter fra Aalborg, Billund og København. De billigste billetter er med afrejse fra Aalborg, hvor du er afsted fra d. 23. – 26. februar. Vælger du at rejse fra Billund eller København, er flybilletterne fra d. 23. – 25. marts, dvs. at rejsen er én dag kortere i forhold til hvis du rejser fra Aalborg.

Fly fra Aalborg

Chelsea - Manchester City

Prisen for flybilletterne er 112 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Chelsea - Manchester City

Prisen for flybilletterne er 641 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Billund

Chelsea - Manchester City

Prisen for flybilletterne er 655 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Som du kan se herover er priserne ganske fornuftige, uanset hvor i landet du vil flyve fra. Du har desuden mulighed for at ændre på både rejselængde og flytidspunkter hvis du ønsker det. Der er en del forskellige kombinationer fra både København og Billund, hvor der dagligt afgår en del fly til London. 


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 2,5-stjernede Point A Hotel London Liverpool Street. Point A Hotel-kæden har hoteller rundt omkring i London og de er kendt for at være simple, men gode. Det kan du også forvente at dette hotel. Du tjekker ind på et fint værelse med tv, wifi og eget badeværelse.  Hotellet ligger desuden super centralt og tæt på Liverpool Street Station., som er den togstation, du skal bruge til at komme til/fra lufthavnen. Det er ovenikøbet også nemt at komme fra netop denne station og til Wembley, hvor kampen spilles. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være et simpelt og godt hotel, med en god beliggenhed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1857 kr., hvilket svarer til 929 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Chelsea - Manchester City

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Chelsea og Manchester City spilles på Wembley Stadium d. 24. februar 2019 kl. 17.30. Billetterne kan købes hos Rejsefidus, hvor de koster fra 1695 kr. stykket.

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

Chelsea - Manchester City


Transport i London

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Chelsea - Manchester City

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar