Rejsetilbud Sportsrejser

Champions League: Barcelona – Chelsea inkl. hotel, fly og kampbillet for kun 2497 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du altid drømt om at se FC Barcelona spille på det ikoniske Camp Nou, med plads til knap 100.000 mennesker, eller har du måske allerede været der og gerne vil opleve det hele igen? Nu har du muligheden for at se FC Barcelona spille imod det engelske mesterhold Chelsea, i Champions League og til en virkelig god pris! Oplev Messi, Suarez og de andre stjerner på Camp Nou, når de skal forsøge at kæmpe sig videre i Champions League, mod et Chelsea hold, som ikke har tænkt sig at overgive sig frivilligt! Med dette tilbud har du endda mulighed for både at opleve Barcelonas mange seværdigheder, shoppe lidt og overvære en verdensklasse fodboldkamp. Byens seværdigheder er mange, men mest kendt er nok kirken La Sagrada Familia, som har været under opbygning siden 1882 og  endnu ikke er færdig. Shoppingmuligheder er der også nok af i byen, hvor du blandt andet finder små lokale markeder, designerbutikker og store shoppingcentre. Hvad venter du på? Champions League i Barcelona, kan det blive større?


Champions League: Barcelona – Chelsea inkl. hotel, fly og kampbillet
Samlet pris: 2497 kr. 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Champions League

Flybilletter

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra København og direkte til Barcelona med Vueling. Afrejse fra København er d. 13 marts kl.  17.15  og du er fremme i Barcelona kl. 20.05, flyrejsen tager cirka 2 timer og 50 minutter. Hjemrejsen er d. 15 marts  kl. 07.40 og du er tilbage i København kl. 10.50.

Champions League

Prisen for flybilletterne er 446 kr. 

SE FLYTILBUD        


Hotel & Airbnb

Hotellet jeg har fundet er 4 stjernet og det hedder Hotel Abbot (7,4 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet har super beliggenhed, både i forhold til byens seværdigheder, men også til Camp Nou, som ligger blot 4 km. væk. Du kan gå til det meste og ellers så ligger der en metrostation i kort afstand fra hotellet. På hotellet er der gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad. 

Champions League

 Prisen for 2 nætter er 485 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen spilles d. 14 marts kl. 20.25 og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland, hvor de koster 1566 kr. stykket. Du finder billetterne her: køb billetter

Champions League

Prisen for én billet er 1566 kr. 


Sådan kommer du rundt i Barcelona

Transport-kort
Jeg anbefaler at du køber et Barcelona Transport Pass, som giver dig ubegrænset transport med den kollektive trafik i Barcelona ( Busser, metro, Letbane og sporvogn). Du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 dags-kort, så jeg anbefaler at du køber et 3-dagskort til denne tur. Kortet gælder også til regionaltoget  Rodalies de Catalunya, som kan transportere dig til og fra lufthavnen. Kortet kan afhentes i ankomsthallen når du ankommer til Barcelona, men det kan du læse mere om her: Bestil Transport Pass. 

Prisen for et 3-dagskort er på 182 kr.


Champions League

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar