Rejsetilbud Sportsrejser

CHAMPIONS LEAGUE: Tottenham – Dortmund inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2179 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den 13. februar tørner Tottenham og Dortmund sammen Champions League, hvor de to storhold skal dyste om hvem der går videre til kvartfinalerne, i verdens bedste klubturnering. Kampen er samtidig et “danskeropgør”, hvor Christian Eriksen står overfor landsmændende Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen, og hvem mon trækker det længste strå? Jeg har sammensat et fantastisk billigt tilbud til kampen. For kun 2179 kr. kan du både flyve tur/retur til London, bo på et 3,5* hotel (inkl. morgenmad) og overvære storkampen mellem Tottenham – Dortmund. Er du klar?


CHAMPIONS LEAGUE: Tottenham – Dortmund inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2179 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Tottenham - Dortmund

Flybilletter

Dette brag af et opgør spilles d. 13 februar. På Momondo har har fundet flybilletter fra både København og Billund fra d. 13. – 14. februar, og fra Aalborg d. 12. – 14. februar. Dvs. at du har en ekstra dag i London, hvis du vælger at flyve fra Aalborg. 

 

Fly fra København

Tottenham - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 681 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Billund

Tottenham - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 1118 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aalborg

Tottenham - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 790 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Som du kan se herover er priserne ganske fornuftige, uanset hvor i landet du vil flyve fra. Du har desuden mulighed for at ændre på både rejselængde og flytidspunkter hvis du ønsker det. Der er en del forskellige kombinationer fra både København og Billund, hvor der dagligt afgår en del fly til London. 


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3,5-stjernede White House Hotel London. Hotellet er super fint og du tjekker ind på et dobbeltværelse med eget badeværelse, og der medfølger endda også morgenmad i prisen. Hotellet ligger i området omkring Paddington, som er nemt at komme til/fra med metro når du ankommer til London. Det er også nemt at komme ud til Wembley Stadium og du kan således tage metroen på under 30 minutter og med med kun ét stop på vejen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,0 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være et “value-for-money” hotel med rene værelser og en fin beliggenhed. Flere af gæsterne nævner dog, at hotellets wifi ikke er det bedste i verden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for én overnatning i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 605 kr., hvilket svarer til 303 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Tottenham - Dortmund

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Tottenham og Dortmund spilles på Wembley Stadium d. 13. februar 2019 kl. 21.00. Billetterne kan købes hos Rejsefidus, hvor de koster fra 1195 kr. stykket.

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

Tottenham - Dortmund


Transport i London

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Tottenham - Dortmund

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar