Rejsetilbud Sportsrejser

Champions League: Tottenham – Juventus inkl. hotel, fly og billet for kun 2893 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til at opleve Tottenham – Juventus i Champions League? Vi giver dig nu mulighed for at opleve braget i London, til en virkelig billig pris! Oplev Eriksen og Co. når Tottenham skal forsøge at spille sig videre i verdens største klubturnering. På hjemmebane tager de imod et stjernespækket italiensk mandskab, med blandt andet legenden Buffon og stjernespilleren Dybala, som med garanti, vil gøre alt for at tage ødelægge Tottenhams drømme om et Champions League trofæ. Uanset om du er fan af Tottenham eller Juventus, eller måske bare elsker en god fodboldkamp, så er du garanteret en fantastisk oplevelse. Du får mulighed for at opleve en topkamp på det legendariske Wembley Stadium, som højst sandsynligt er fyldt op til kampen, hvilket vil sige at der er 90.000 mennesker på plads. Scoopet er sat sådan sådan at du kun har én overnatning i London, så det er hurtigt over og hurtigt hjem, men du får en vild oplevelse med i kufferten på hjemrejsen. Hvad venter du på?


Champions League: Tottenham – Juventus inkl. hotel, fly og billet
Samlet pris: 2893 kr. 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Tottenham - Juventus

Flybilletter

Der er mulighed for at flyve både fra både Billund og København, det er dog billigst fra København.

Fly fra København

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo og der er afrejse fra København er d. 7/3 kl. 07.20 og du er fremme i London 08.20 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 19.25 og du er tilbage i København kl. 22.25. 

Tottenham - Juventus

Prisen for flybilletterne er på 217 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 

Fly fra Billund

Afrejse fra Billund er d. 7/3 kl. 10.40 og du er fremme i London 11.25 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 45 minutter. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 07.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.15. 

Tottenham - Juventus

Prisen for flybilletterne er på 323 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        


Hotel & Airbnb

Jeg har fundet er et fint 3 stjernet hotel som hedder Rose Park Hotel  (6,4 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men metroen ligger 2 minutters gang fra hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. 

Tottenham - Juventus

Prisen for én nat er 363 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen spilles d. 7 marts kl. 19.45 lokal tid (20.45 dansk tid) og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland og de koster fra 2313 kr. stykket. Du finder billetterne her: køb billetterTottenham - Juventus

Prisen for én billet er 2313 kr. 


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Når man flyver med Ryanair til London, så lander man i Stansted Lufthavn, som ligger et godt stykke udenfor London. Du kan således tage enten tog eller bus.

Tog
Du har mulighed for at tage et tog direkte fra lufthavnen og ind til det centrale London, turen tager cirka 45 minutter. Det hedder Standsted Express og toget kører hvert 15 minut og en “åben retur” billet koster cirka 300 kr. Du kan bestille billetter til toget HER

Bus
En anden mulighed er at tage bussen og her er der mulighed for at finde billetter til en pris på omkring 70-100 kr.

Generel transport i London – Oyster Card
Oyster Card er din bedste ven, når du skal transportere dig rundt i London, enten via metro, bus og London Overground. Kortet er billigere end enkeltbilletter eller Travelcard og det er nemt at tanke op, sådan at du ikke løber tør. En anden fordel er at kortet aldrig udløber og du kan i princippet dele det med andre, så længe der er penge på. Du kan læse mere om Oyster Card og bestille det her: Køb Oyster Card


Tottenham - Juventus

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar