Badeferie Rejsetilbud

Charterrejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2399 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Går du og fryser her i december hvor vejret er gråt, vådt og mørkt? Jeg kan ikke bebrejde dig! Derfor har jeg i dag været på udkig efter en rejse med masser af sol og varme. Det har jeg fundet og turen går til klassikeren over dem alle, den spanske ferie-ø Gran Canaria. Med en beliggenhed ud for den afrikanske vestkyst, er du selv i december garanteret temperature på den gode side af 17-22 grader. Gran Canaria er en utrolig populær vinterdestination og foruden det gode vejr, skyldes det også muligheden for kombinere en afslappende ferie med forskellige aktiviteter såsom golf, trekking eller lange cykelture. Som du kan høre, så har Gran Canaria noget for enhver smag og med prisen på dette scoop, er det svært ikke at overveje at booke rejsen med det samme!


Charterrejse til Gran Canaria: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2399 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Charterrejse til Gran Canaria

På Travelmarkets søgemaskine har jeg fundet et fantastisk tilbud på en charterrejse til Gran Canaria. Du rejser med Spies og turen går til byen Playa del Inglés, som er et af øens mange rejsemål. Her venter dig 8 dage på det 4-stjernede Parque Cristobal, der høster stor ros blandt Spies’ gæster og er vurderet til hele 4,1 ud af 5.

Du rykker ind i en 2-værelses lejlighed på cirka 43 m2. Værelset er lyst og dejligt og du har bl.a. aircondition, køleskab med fryser og privat badeværelse. Når du bor på hotellet har du under hele dit ophold også højhastigheds wi-fi. Hotellet tilbyder dig selvfølgelig også nogle lækre faciliteter. Du kan bl.a. nyde den store og opvarmede pool, hotellets fitnessfaciliteter eller et spil bordtennis. Desuden er der er ikke langt til den lækre strand, hvor du også finder en hyggelig strandpromenade med restauranter og caféer.

Dette scoop er som jeg tidligere var inde på, en charterrejse som inkludere både fly og hotel. Prisen tager udgangspunkt i en rejse med afrejse fra Aalborg fra d. 16. – 23. december (8 dage) hvor du kan booke tilbuddet for er 4798 kr. hvilket bliver til 2399 kr. pr. person ved 2 personer. Har du ikke mulighed for at rejse på denne dato, kan du finde lignende tilbud, ved at klikke på “SE TILBUD” herunder. 

Prisen er 2399 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

OBS: Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du klikke her og finde en oversigt over lignende tilbud.

Sådan finder du frem til tilbuddet

På computer/tablet
1) Klik på ovenstående knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du kigge i søgefunktionen i venstre side og finde frem til hvor der står “specifikation”. 
3) Her skal du krydse af ud for for “mindst 4 stjerner”.

På mobiltelefon
1) Klik på ovenstående knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du finde “filter” i toppen og derefter vælge “specifikation”. 
3) Tryk på pilen ud for “vælg min. antal stjerner” og derefter skal du vælge “mindst 4 stjerner”. 

 

Billeder fra hotellet (Copyright SPIES)

Charterrejse til Gran Canaria

Charterrejse til Gran Canaria


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 km. fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende:

SPIES lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 440 kr. for turen (frem og tilbage) for alle rejsende.


Charterrejse til Gran Canaria

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar