Badeferie Rejsetilbud

Badeferie: 1 uge på Cypern inkl. 3* hotel og fly for kun 1332 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

SIDSTE UDKALD! Savner du allerede sol og +25 grader? Så er dette Scoop lige noget for dig! Det danske efterår er på vej og vi går snart ind i en koldere tid. MEN du kan nu komme en uge til det ultra populære Ayia Napa på Cypern – til en super skarp pris! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Cypern, hvor vejrudsigten den næste uges tid siger hele 30-35!! grader, så hvad venter du på? Ring til chefen, pak kufferten og tag på en uforglemmelig sen-sommerferie!


Badeferie på Cypern: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1332 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Cypern

Flybilletter

På Travelmarket kan du lige nu finde billige flybilletter til Cypern med Spies! Udvalget er begrænset, da der er tale om restpladser, men prisen er til gengæld skruet helt i bund – og det skal selvfølgelig udnyttes

Fly fra København

Cypern

Prisen for flybilletterne er 299 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er fra d. 21 september til d. 28 september, men du kan finde billetter til samme pris fra d. 24 september til d. 1 oktober. 

Hvis du vil flyve fra Billund, kan du finde billetter til cirka 700 kr. fra d. 24 september til d. 1 oktober. Dem finder du her: flybilletter fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

Skyscanner har jeg dog fundet et godt tilbud på et lækkert 3* hotel, som hedder Anthea Apartments. Hotellet har en super beliggenhed i den ULTRA populære by Ayia Napa og med kun 500 m. til stranden, bliver det nærmest ikke bedre. På hotellet finder du desuden en række forskellige faciliteter, som blandt andet pool, spilleområde, restaurant og en hyggelig bar! 

Cypern

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden direkte ned til stranden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2065 kr, hvilket svarer til 1033 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du finder et stort udvalg af hoteller på Cypern, og du kan se en komplet oversigt her: Hoteller på Cypern

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Hotellet i Ayia Napa ligger knap 50 km. fra lufthavnen. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Taxa

En taxa fra lufthavnen og til hotellet koster knap 60-70 euro, som svarer til cirka 450-550 kr. 

Bus

Du har også mulighed for at tage med bussen. Dette kræver dog at du først tager bussen fra lufthavnen i Larnaca og ind til centrum af byen, for derefter at hoppe på bussen til Ayia Napa. Du finder en komplet guide her: Bus Cypern

Lejebil

Jeg vil dog KLART anbefale dig at leje en bil til dette scoop, så du kan udforske Cypern på egen hånd, plus at du har styr på transporten til og fra lufthavnen. På Skyscanner kan du leje en bil i 7 dage for cirka 583 kr. Rejser i 2 personer, bliver prisen derfor kun 292 kr. pr. person.

FIND LEJEBIL

 


Cypern

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar