Badeferie Rejsetilbud

Den Dominikanske Republik: 15 dage på 4* hotel inkl. direkte fly for kun 3904 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I morges sendte jeg et vanvittigt tilbud afsted, på flybilletter til Den Dominikanske Republik i Caribien, til medlemmerne af TRAVELSCOOP+. Jeg har nemlig fundet flybilletter til det caribiske paradis for kun 1299 kroner – for en direkte returbillet! Det viser sig at prisen stadigvæk holder og derfor har jeg sammensat et tilbud med både flybilletter og 4-stjernet hotel (m. morgenmad!), så du har mulighed for at komme på vaskeægte drømmerejse til Den Dominikanske Republik. Her finder du kilometerlange, hvide sandstrande og ægte caribisk stemning. Temperaturen på dette tidspunkt ligger på omkring 29-30 grader og vandtemperaturen sniger sig ikke under 25 grader! Oplev lokalbefolkningsens charme og venlige sind, og måske er du frisk på at prøve et par dansetimer på den lokale bar. Gå på opdagelse i de små kolonibyer eller tag på en tur i junglen og oplev et udvalg af øens smukke dyre- og planteliv. Har du altid haft en drøm om at opleve Caribien? Så skal du slå til nu!


Den Dominikanske Republik: 15 dage på 4* hotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 3904 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Den Dominikanske Republik

Flybilletter

Endelig! Nu er der igen billige flybilletter til Caribien, hvor turen går til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Som jeg skrev i introen, så er prisen helt nede på 1299 kr. for direkte flybilletter (tur/retur) til Caribien, det er altså vildt!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1299 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

På Travelmarket har jeg fundet EN billig afgang til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Du flyver fra København d. 19. november og retur til Danmark d. 3. december. Det er charterselskabet SPIES, som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Det er desværre den eneste billige afgange i denne omgang.

OBS: Når du flyver med SPIES har du 6 kg. håndbagage inkluderet i prisen. Ønsker du mere end håndbagage, så er prisen for 14 kg. 350  kr. pr. person, som skal ligges oveni.


Hotel

Jeg har fundet et super fint 4-stjernet hotel frem, som hedder Hotel Tropicana Suites Deluxe Beach Club. På hotellet finder du et lækkert poolområde med liggestole og en poolbar. Hvis du bliver træt af poolen, kan du gå ned til stranden på kun 5 minutter og hoppe i det varme Caribiske Hav – det kalder jeg for lækkerier!

På hotellet checker du ind på et stort værelse på hele 41 kvm. hvor du har aircondition, tv, wifi og et fint badeværelse med toilet og bruser. Derudover har du enten balkon eller gårdhave med direkte udsigt til poolområdet. For at toppe det hele, medfølger der endda også morgenmad på hotellet, som du kan nyde under hele opholdet!

Hvad siger gæsterne på Hotels.com?
På Hotels.com er hotellet vurderet til hele 8,2 ud af 10. Gæsterne elsker især poolområdet, den medfølgende morgenmad og serviceniveauet på hotellet. Du kan læse alle hotellets anmeldelser ved at klikke HER.

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 5209 kr, hvilket svarer til 2605 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Her kan du enten vælge at booke hotellets egen lufthavnstransport for 45 USD, som svarer til cirka 300 kroner. Alternativt kan du tage en taxa og her skal du forvente at betale 200-400 kroner.


Værd at vide

Pas og visum
Den Dominikanske Republik er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Derudover skal du købe et “turistkort” når du ankommer til landet og det koster ca. 10 dollars, som svarer til 65 kr. 

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Den Dominikanske Republik

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar