Badeferie Rejsetilbud

Den Dominikanske Republik: 15 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 4205 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Forleden udgav jeg et indlæg med vanvittige billige flybilletter til Caribien, hvor du kunne booke flybilletter for helt ned til 2594 kr.  I dag tjekkede jeg så prisen igen, og det viser sig, at prisen nu er faldet yderligere og billetterne derfor kan bookes for kun 1948 kr. (!) Derfor har jeg sammensat et tilbud med både flybilletter og hotel, så du har mulighed for at komme på vaskeægte drømmerejse til Den Dominikanske Republik. Her finder du kilometerlange, hvide sandstrande og ægte caribisk stemning. Temperaturen på dette tidspunkt ligger på omkring 29-30 grader og vandtemperaturen sniger sig ikke under 25 grader! Oplev lokalbefolkningsens charme og venlige sind og måske er du frisk på at prøve et par dansetimer på den lokale bar. Gå på opdagelse i de små kolonibyer eller tag på en tur i junglen og oplev et udvalg af øens smukke dyre- og planteliv. Har du altid haft en drøm om at opleve Caribien? Så skal du slå til nu!

Læs også dette blogindlæg, Et caribisk paradis, og bliv klogere på, hvorfor du skal opleve Den Dominikanske Republik.


Den Dominikanske Republik: 15 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 4205 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Den Dominikanske Republik

Flybilletter

Endelig! Nu er der igen billige flybilletter til Caribien, hvor turen går til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Som jeg skrev i introen, så er prisen helt nede på under 2000 kr. for direkte flybilletter (tur/retur) til Caribien, det er altså vildt!

Fly fra København

Den Dominikanske Republik

Prisen for flybilletterne er 1948 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

På Travelmarket har jeg fundet EN billig afgang til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Du flyver fra København d. 11. marts og retur til Danmark d. 25. marts. Det er charterselskabet TUI, som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Det er desværre den eneste billige afgange i denne omgang.

OBS: Når du flyver med TUI har du 5 kg. håndbagage inkluderet i prisen. Ønsker du mere end håndbagage, så er prisen 600  kr. pr. person, som skal ligges oveni.


Hoteller

Til dette scoop har jeg fundet hele 2 forskellige hoteller frem. Det første forslag er et fint 3* hotel, til en yderst fornuftig pris, og det er dette hotel jeg tager udgangspunkt i, når jeg beregner prisen. Derudover har fundet et godt tilbud på et anmelderrost 4* hotel, hvis du foretrækker lidt mere “kvalitet” på din rejse.

3-stjernet hotel

Hotelpriserne på Punta Cana er generelt ret høje, men det er lykkedes mig at finde et hyggeligt hotel, med ægte “Caribisk stemning”. Det 3-stjernede Seranta Brisas de Bavaro er et fint hotel med både restaurant og bar, pool, en hyggelig have og gratis wifi. Du checker ind i et 30 kvm. stort værelse med balkon, aircondition og eget badeværelse. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet vurderingen 3,5 ud af 5, hvilket er ganske fint – især taget prisen i betragtning. De fleste gæster er tilfreds med det simple hotel, den lokale stemning og d. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4513 kr, hvilket svarer til 2257 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Den Dominikanske Republik

4-stjernet hotel

Jeg har også fundet et super fint 4* hotel frem, som hedder Whala!urban Punta Cana. På hotellet finder du et lækkert poolområde med liggestole og en poolbar. Derudover har hotellet også et motionscenter, hvis du foretrækker at holde dig aktiv på ferien.  Du checker ind på kæmpe værelse på hele 40 kvm. hvor du har aircondition, tv, wifi og et fint badeværelse med toilet og bruser. Der medfølger desuden morgenmad på hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor er hotellet vurderet til hele 4,5 ud af 5. Gæsterne elsker især poolområdet, den medfølgende morgenmad og serviceniveauet på hotellet. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 8749 kr, hvilket svarer til 4375 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Den Dominikanske Republik


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Begge hoteller ligger omkring 15-20 km. fra lufthavnen, så uanset hvilket hotel du vælger, så vil jeg anbefale dig at hoppe på en taxa. Prisen vil ligge på omkring 30-40 dollars, som svarer til cirka 180-250 kr. 


Værd at vide

Pas og visum
Den Dominikanske Republik er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Derudover skal du købe et “turistkort” når du ankommer til landet og det koster ca. 10 dollars, som svarer til 65 kr. 

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Den Dominikanske Republik

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Skriv en kommentar