Rejsetilbud Storbyferie

Den ultimative shoppingtur: flyv 6 dage til Milano, Paris og London kun 595 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du ‘træt’ af de traditionelle shoppingture til London eller Madrid? Så har jeg en idé! Hvad siger du til at kombinere tre af de største modebyer i Europa – på én og samme tur? Du læste rigtigt! Dette scoop er en tre-i-en- shoppingtur til Milano, Paris og London for kun 595 kroner. For at det ikke skal være løgn, så rejser du endda i januar, hvor det store januarudsalg er i gang! Rejser starter i Milano, som er Europas modeby nummer ét. Efterfølgende rejser du videre til romantiske Paris og slutter rejsen af i London, hvor Oxford Street med sine mere end 300 forkellige butikker, venter på dig. Hiv fat i din veninde og tag afsted på den ultimative shoppingtur – det bliver næppe meget billigere! 🛍💸


Den ultimative shoppingtur: flyv 6 dage til Milano, Paris og London
Samlet pris fra: 595 kr.

SE FLYTILBUD        


Den ultimative shoppingtur

Flybilletter

Denne fantastiske shoppingrundrejse starter i enten København (den billigste løsning) Billund eller Aalborg, hvorfra du i de kommende 6 dage flyver videre til Europas største modebyer; Milano, Paris og London. På Momondo har jeg via rundrejse-funktionen fundet flybilletter til ALLE destinationerne fra kun 595 kroner! Nu skal du bare høre 😎

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 595 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 877 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 1341 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Mine rejseeksempler herover er alle fra d. 10. – 16. marts. Hvis du vil afsted fra København er prisen for flybilletterne 595 kroner, fra Billund koster de 877 kroner og fra Aalborg skal du slippe 1341 kroner. Bemærk at prisen er for ALLE flybilletterne dvs. fra København/Billund/Aalborg – Milano – Paris – London – København/Billund/Aalborg. Det er altså en fuldstændig vanvittig pris! 😎

Har du ikke mulighed for at rejse fra d. 10. – 16. marts, så fortvivl ej. Disse rundrejse-flybilletter kan findes på mange andre datoer, uanset hvilken lufthavn du vil afsted fra. Herunder har jeg lavet en liste over andre billige rejsedatoer fra København, men vil du rejse fra Billund eller Aalborg kan du blot ændre afrejselufthavnen.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Rejseplan

Denne shoppingrundrejse tager dig som sagt med rundt til Europas største modebyer; Milano, Paris og London – på kun 6 dage. Du har derfor (cirka) 2 hele dage i hver storby. Jeg har nedenfor lavet en kort “rejseplan” til dig, hvor du kan læse lidt mere om rejsen og blive klogere på, hvordan du kan bruge dine hårdoptjente sparepenge på shopping! 🛍

Den ultimative shoppingtur

Shopping i Milano (10. – 12. marts)

Rejsen starter ud med et brag, når du rejser til verdens modehovedstad, Milano, som er synonym for de største brands som Gucci, Versace og Prada. Går du efter luksusmærkerne, så er området Quadrilatero d’Oro helt sikkert noget for dig. Navnet på området kan oversættes til ’den gyldne kvadrat’, og det skyldes at området består af fire forskellige gader, som nærmest giver dig uanede shoppingmuligheder.

Ønsker du ikke at grave alt for dybt i lommerne og shoppe de dyre mærker, så bare rolig. Milano byder selvfølgelig også på de mere ’almindelige’ shoppingsteder. På Corso Vittorio Emanuele kan du bl.a. finde kæder du kender fra Danmark som H&M og Zara, og det store varehus La Rinascente.

Den ultimative shoppingtur

Shopping i Paris (12. – 14. marts)

Efter to dage i Milano, går turen videre mod Paris. Her fortsætter din shoppingrundrejse og du kan passaende starte med at ligge vejen forbi Avenue des Champs-Élysées, som byder på et hav af forskellige muligheder. På den smukke allé, som ligger i nærheden af triumfbuen, kan du finde alt fra luksusmærker til de mere prisvenlige mærker. Vil du prøve noget unikt, du med fordel besøge Les Halles, som er et gammelt frugtmarked der nu er blevet lavet om til et shoppingcenter.

Den ultimative shoppingtur

Shopping i London (14. – 16. marts)

Din rejse slutter i London, men findes der noget bedre sted slutte en shoppingrundrejse af? Det tror jeg næppe! Her venter Oxford Street, en af de travleste shoppinggader i Europa. Den knap 2 kilometer lange gade byder på mere end 300 forskellige butikker, som tæller alt fra H&M, Primark, Zara, Nike og Adidas. Det er også på Oxford Street at du finder Selfridges, som er et stormagasin der byder på luksuriøse varer, ligesom du også kan finde de mere luksuriøse brands her. 


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge et sted at overnatte i løbet af din shoppingrundrejse. Her kan du enten vælge at booke et hotel eller booke en lejlighed/bolig via Airbnb.

Hotel

Foretrækker du at booke et hotel til rejsen, så kan du benytte Momondo til at finde en god oversigt over dine muligheder. Her kan du både finde hoteller i Milano, Paris og London, ligesom du kan finde hoteller i alle prisklasser.

SE HOTELTILBUD  

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar