Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

BLACK FRIDAY UDSALG: Endagstur til Göteborg med Stenaline for kun 58 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BLACK FRIDAY ER SKUDT I GANG! Dette tilbud er fra Stenaline, hvor du lige nu kan spare hele 45 % på den ultra-populære endagstur til Göteborg! Det betyder at du i hele december måned kan sejle tur/retur til Göteborg for kun 58 kr. (!!!!) Hiv fat i din shoppemakker og lad kreditkortet gløde i de mange butikker – kursen på den svenske krone er nemlig lav (i skrivende stund kan du spare 30%). Göteborg huser alt fra skønne butikker og shoppingcentre til kulturelle tilbud og lækre restauranter – og man har næsten heller ikke besøgt byen uden en tur i forlystelsesparken i Liseberg. Hiv en dag ud af kalenderen i december og tag på en dagtur til den svenske storby!  


Endagstur til Göteborg: Sejl med Stenaline fra Frederikshavn
Samlet pris: 58 kr.

SE TILBUD  


Endagstur til Göteborg

Detaljer

Stenaline har skudt årets black friday i gang med et vildt tilbud! Den populære endagstur til Göteborg er kommet på udsalg og du kan derfor spare hele 45 %! I hele december kan du komme afsted for kun 29 kr. (enkeltbillet) og 58 kr. tur/retur! Der er masser af forskellige afgange, og det er muligt at rejse tidligt morgen og hjem sent aften, så man kan nå at få en masse ud af dagen i Göteborg.  

Prisen er fra kun 58 kr. – GÆLDER KUN I DAG!

SE TILBUD

Her kan du se et eksempel (onsdag d. 5 december):

Endagstur til Göteborg


Er du klar til at rejse? ?

SE TILBUD  

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

 

Skriv en kommentar