Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

BLACK FRIDAY UDSALG: Endagstur til Göteborg med Stenaline for kun 58 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BLACK FRIDAY ER SKUDT I GANG! Dette tilbud er fra Stenaline, hvor du lige nu kan spare hele 45 % på den ultra-populære endagstur til Göteborg! Det betyder at du i hele december måned kan sejle tur/retur til Göteborg for kun 58 kr. (!!!!) Hiv fat i din shoppemakker og lad kreditkortet gløde i de mange butikker – kursen på den svenske krone er nemlig lav (i skrivende stund kan du spare 30%). Göteborg huser alt fra skønne butikker og shoppingcentre til kulturelle tilbud og lækre restauranter – og man har næsten heller ikke besøgt byen uden en tur i forlystelsesparken i Liseberg. Hiv en dag ud af kalenderen i december og tag på en dagtur til den svenske storby!  


Endagstur til Göteborg: Sejl med Stenaline fra Frederikshavn
Samlet pris: 58 kr.

SE TILBUD  


Endagstur til Göteborg

Detaljer

Stenaline har skudt årets black friday i gang med et vildt tilbud! Den populære endagstur til Göteborg er kommet på udsalg og du kan derfor spare hele 45 %! I hele december kan du komme afsted for kun 29 kr. (enkeltbillet) og 58 kr. tur/retur! Der er masser af forskellige afgange, og det er muligt at rejse tidligt morgen og hjem sent aften, så man kan nå at få en masse ud af dagen i Göteborg.  

Prisen er fra kun 58 kr. – GÆLDER KUN I DAG!

SE TILBUD

Her kan du se et eksempel (onsdag d. 5 december):

Endagstur til Göteborg


Er du klar til at rejse? ?

SE TILBUD  

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar