Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Vildt udsalg: Endagstur til Göteborg med Stenaline for kun 49 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du planer i weekenden? Hvis svaret er nej, så har jeg en fantastisk idé! Jeg er nemlig faldet over et vildt udsalg hos Stenaline, som giver dig mulighed for at booke en endagstur til Göteborg for kun 49 kr. (!) De ultra-populære endagsture til den svenske perle kan kun anbefales. Göteborg bugner nemlig af gode shoppingmuligheder, så dig og dine shoppemakker kan virkelig lade kreditkortet gløde i de mange butikker, og hvis jeg samtidig fortæller dig, at kursen på den svenske krone (i skrivende stund) er historisk lav, så gør det kun dette tilbud endnu bedre! Göteborg har desuden en masse kulturelle tilbud og lækre restauranter – og selvfølgelig den populære forlystelsespark Liseberg. Hvad venter du på?


Endagstur til Göteborg: Sejl tur/retur med Stenaline
Samlet pris: 49 kr. (pr. person)

SE TILBUD  


Endagstur til Göteborg

Detaljer

Stenaline har gang i et “crazy juni udsalg”, hvor der er mulighed booke den populære endagstur til Göteborg for kun 49 kr. Til den pris får du færge tur/retur, og du kan bruge hele dagen på at opleve den skønne, svenske by. Du sejler ud fra Frederikshavn i Nordjylland og der kan vælges et par forskellige afgange på ud- og hjemrejsen. Det er muligt at rejse tidligt morgen og hjem sent aften, så man kan nå at få en masse ud af dagen i Göteborg. Dette tilbud gælder kun indtil på søndag (d. 30 juni), så det vil altså sige, at du skal være hurtig. Som en lille “servicemeddelse” kan jeg oplyse at weekendens vejrudsigt for Göteborg siger høj sol og 22-24 grader, så hvad venter du på?

Prisen er fra kun 49 kr. – GÆLDER KUN INDTIL d. 30 juni!

SE TILBUD

Endagstur til Göteborg


Endagstur til Göteborg

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar