Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Vildt udsalg: Endagstur til Göteborg med Stenaline for kun 49 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mangler du noget at give dig til i løbet af oktober måned? Hvis svaret er et klar og rungende ja, så har jeg en fantastisk idé! Jeg er nemlig faldet over et vildt udsalg hos Stenaline, som giver dig mulighed for at booke en endagstur til Göteborg for kun 49 kr. (!) De ultra-populære endagsture til den svenske perle kan kun anbefales. Göteborg bugner blandt andet af gode shoppingmuligheder, hvilket betyder at dig og dine shoppemakker virkelig lade kreditkortet gløde i de mange butikker! Og hvis jeg samtidig fortæller dig, at kursen på den svenske krone (i skrivende stund) er historisk lav, så gør det kun dette tilbud endnu bedre! Göteborg har desuden en masse kulturelle tilbud og lækre restauranter – og selvfølgelig den populære forlystelsespark Liseberg. Hvad venter du på?


Endagstur til Göteborg: Sejl tur/retur med Stenaline
Samlet pris: 49 kr. (pr. person)

SE TILBUD  


Endagstur til Göteborg

Detaljer

Stenaline har i øjeblikket et vildt udsalg kørende, hvor der er mulighed booke den populære endagstur til Göteborg for kun 49 kr. Til den pris får du færge tur/retur, og du kan bruge hele dagen på at opleve den skønne, svenske by. Du sejler ud fra Frederikshavn i Nordjylland og der kan vælges et par forskellige afgange på ud- og hjemrejsen. Det er muligt at rejse tidligt morgen og hjem sent aften, så man kan nå at få en masse ud af dagen i Göteborg. Tilbuddet gælder kun ved booking og afrejse i oktober 2019. Hvad venter du på?

Samlet pris: 49 kr. (pr. person)

SE TILBUD

Gælder kun i oktober!


Endagstur til Göteborg

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar