Rejsetilbud Sportsrejser

FA CUP: Chelsea – Manchester United inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2019 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du længe haft et ønske om, at komme til England og opleve en fodboldkamp, i absolut verdensklasse? I dag har jeg sammensat et vildt billig tilbud til FA-cup kampen mellem Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge. Femterunde-kampen i verdens ældste fodboldturnering bliver spillet i London d. 18. februar, og dette tilbud giver dig mulighed for at komme afsted for kun 2019 kr. (!). Jeg viser dig hvordan du booker flybilletter, hotel og billetter til kampen, hvor Hazard og danske Andreas Christensen, skal kæmpe om videre avancement, mod Pogba og resten af United-mandskabet, som med garanti vil give Chelsea kamp til stregen.


FA CUP: Chelsea – Manchester United inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2019 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


Chelsea - Manchester United

Flybilletter

Braget mellem Chelsea og Manchester United spilles på Stamford Bridge d. 18. februar. På Momondo har har fundet flybilletter fra Billund og København, hvor du rejser fra d. 18. – 19. februar. Hvis du vil afsted fra Aalborg, så er eksemplet herunder fra d. 17. -19. februar, dvs. at du skal tilføje en ekstra overnatning til din rejse.

Fly fra Billund

Chelsea - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 398 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Chelsea - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 651 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra Aalborg

Chelsea - Manchester United

Prisen for flybilletterne er 496 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Du flyver med Ryanair fra Billund og Aalborg, og hvis du vil afsted fra København, flyver du med Easyjet. Der afgår dagligt flere forskellige afgange fra både København og Billund (med Ryanair, Easyjet og British Airways), så du kan sagtens vælge at forlænge dit ophold, hvis du vil have mere tid til at opleve London. 


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3-stjernede Ibis London Earls Court. Hotellet er en del af den store Ibis hotelkæde, der har hoteller rundt omkring i hele verden. Her er du garanteret en fin kvalitet, til yderst prisvenlige priser. Du tjekker ind på et dobbeltværelse,  hvor du både har tv, wifi og eget badeværelse. Beliggenheden er kun 1,5 km. fra Stamford Bridge hvor kampen spilles, så det kan ikke blive meget nemmere. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Hotellet får ros af gæsterne og flere kalder det for “det perfekte value-for-money” hotel. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 452 kr., hvilket svarer til 226 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Chelsea - Manchester United

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Chelsea og Manchester United spilles på Stamford Bridge d. 18. februar 2019 kl. 20.30 (dansk tid). Billetterne kan købes hos Rejsefidus, hvor de koster fra 1395 kr. stykket.

Du kan endda også vælge at opgradere til VIP-billetter, og få en oplevelse udover det sædvanlige. For kun 500 kr. ekstra, kan du nemlig booke “Blues Dinning Hospitality”, hvor du udover adgang til kampen, får serveret en 3-retters menu (+ en halv flaske vin pr. person) inden kampen.  Det kalder jeg et godt scoop!

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

Chelsea - Manchester United


Transport i London

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Chelsea - Manchester United

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar