Badeferie Rejsetilbud

Fantastiske Zanzibar: 8 dage på 3* strandhotel (inkl. morgenmad) og fly for kun 3979 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er det nu du skal have opfyldt en af dine drømme? Dette Scoop tager dig med til kridhvide sandstrande og krystalklart blåt vand – og indebærer total bounty-garanti! Turen går til den fantastiske, afrikanske paradisø Zanzibar, som tilhører Tanzania. Her finder du nogle af verdens flotteste strande og et koralrev der inviterer til snorkling eller dykning i verdensklasse! Jeg har fundet billige flybilletter fra Billund (inkl. bagage) og et lækkert strandhotel, og prisen? Den bliver ikke bedre!


Zanzibar: 8 dage på 3* strandhotel (inkl. morgenmad) og fly
Samlet pris: 3979 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Zanzibar

Flybilletter

På Travelmarket kan du lige nu finde VILDT billige flybilletter til Zanzibar fra Billund! Du flyver med Turkish Airlines, flyvetiden er super god OG du har 23 kg. bagage inkluderet i prisen. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke! Herunder kan du se et screenshot af den afgang jeg har fundet.

Fly fra Billund

Zanzibar

Prisen for flybilletterne er på 2764 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Ovenstående eksempel er fra d. 17. – 25. marts. Bemærk at du på udrejsen har én mellemlandning i Istanbul, og på hjemrejsen to mellemlandninger, hvor den ene er i Istanbul. Den anden mellemlandning er blot en “teknisk” mellemlandning, hvor man typisk får lov til at blive siddende i flyet, mens personalet bliver udskiftet eller flyet bliver tanket op. 

Foruden ovenstående eksempel, har jeg herunder fundet en række andre afgange, hvor du kan komme afsted til samme pris og med cirka samme flyvetider.

Andre rejsedatoer:


Hotel

Velkommen til Zanzibar – og et vaskeægte strandhotel! Hotellet hedder Moonshine Uroa Boutique Hotel og det ligger direkte ned til den smukke strand. På hotellet finder du både en udendørs pool og restaurant og poolbar. Der medfølger desuden morgenmad!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed DIREKTE ned til stranden! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 8 nætter i en bungalow (inkl. morgenmad) er 2429 kr, hvilket svarer til 1215 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Hvis hotellet er dyrere eller udsolgt i din ønskede rejseperiode, kan du selv gå på jagt efter andet hotel. Du finder en oversigt her: hoteller i på Zanzibar 

Zanzibar


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen og med det sene ankomsttidspunkt, vil jeg klart anbefale at du benytter dig af hotellets egen transportservice.

Hotellets transportservice
Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 15 dollars pr. person, som svarer til cirka 100 kr. Husk at kontakte hotellet i god tid, hvis du vil benytte dig af denne service.


Værd at vide

Visum
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Tanzania – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Zanzibar

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar