Badeferie Rejsetilbud

Fantastiske Zanzibar: 10 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly for kun 4999 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er det nu drømmen skal opfyldes? Dette Scoop tager dig med til kridhvide sandstrande og krystalklart blåt vand – og indebærer total bounty-garanti! Turen går til den afrikanske paradisø Zanzibar, der tilhører Tanzania. Her finder du nogle af de smukkeste strande og et koralrev der invitere til snorkling eller dykning i verdensklasse. Jeg har fundet billige flybilletter fra Billund (inkl. bagage) og et lækkert 4* strandhotel, og prisen? Den bliver ikke bedre!


Fantastiske Zanzibar: 10 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 4999 kr.

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  


Zanzibar

Flybilletter

På Travelmarket har jeg fundet en ordentlig stak billige flybilletter til Zanzibar i løbet af vinteren. Du kan komme afsted fra både Billund og København og flyvetiden er super god, med kun 1 stop på vejen og så er prisen endda inklusiv bagage. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke! Herunder kan du se et screenshot af to (af de mange) afgange jeg har fundet.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 3184 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD           

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 3506 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD           

Du flyver med Turkish Airlines uanset om du vil afsted fra Billund eller København. Billetterne kan findes i perioden november-marts – og der er mange af dem! Prisen ligger i et prisleje på cirka 3100-3500 kroner, med de billigste afgange fra Billund.

Begge mine eksempler herover er fra d. 23. februar – 4. marts 2020. Bemærk de gode flyvertider på cirka 13-15 timer og med maks ét stop på vejen! Derudover skal du huske på, at prisen både inkludere forplejning ombord og 23 kg. bagage!

Har du ikke mulighed for at rejse på de førnævnte datoer, så ingen panik. Som jeg var inde på før, har jeg fundet lignende afgange i perioden fra november og helt frem til marts 2020, så der er nærmest ingen undskyldning for at blive hjemme 😎

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

Velkommen til Zanzibar – og et vaskeægte strandhotel! Jeg har fundet et godt tilbud på det 4-stjernede Filao Beach Zanzibar, som ligger direkte ned til den smukke strand. Hotellet er et mindre et af slagsen med “kun” 18 værelser, der er indrettet som små hytter, og der er skruet godt op for charmen! Alle værelser har gratis wifi, gårdhave, køleskab, kaffemaskine og mulighed for roomservice. Derudover der er der et fint badeværelse med bruser, og alle værelser er desuden udstyret med aircondition til de varme nætter.

Hotellet er udstyret med en udendørs pool, restaurant og bar, spafaciliteter og meget mere, så der mangler bestemt ikke noget. Sidst men ikke mindst, så er morgenmaden inkluderet i dit ophold!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor det får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed DIREKTE ned til stranden, de fine værelser og serviceniveuet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 10 nætter (inkl. morgenmad) er 3630 kr, hvilket svarer til 1815 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD  

OBS:

Du skal være opmærksom på, at du på sidstedagen flyver retur mod Danmark kl. 04.45 (fra Billund), og derfor allerede skal mod lufthavnen omkring midnat. Det vil altså sige at du i teorien “spilder” en nat på hotellet, som du betaler for. Derfor kan du, hvis du gerne vil skære yderligere af prisen, vælge 9 nætter i stedet for 10, og når du så cheker ud, kan du bede hotellet opbevare din bagage, mens du nyder den sidste “halve dag” på Zanzibar.

Zanzibar


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen og med det sene ankomsttidspunkt, vil jeg klart anbefale at du benytter dig af hotellets egen transportservice.

Hotellets transportservice
Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 63 dollars (pr. køretøj), som svarer til cirka 410 kr. Husk at kontakte hotellet i god tid, hvis du vil benytte dig af denne service.


Værd at vide

Visum
Der er visumpligt ved rejser til Zanzibar (Tanzania), som kan “søges” når du ankommer i lufthavnen. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Tanzania – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Zanzibar

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar