Badeferie Rejsetilbud

Fantastiske Zanzibar: 10 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly for kun 5176 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tidligere på ugen sendte jeg et tilbud afsted til medlemmerne af TRAVELSCOOP+, med billige flybilletter til Zanzibar. Disse flybilletter kan stadigvæk bookes (selvom mange af dem er udsolgt/steget i pris) og derfor har du nu mulighed at opleve en af Afrikas skønneste feriedestinationer. Dette Scoop tager dig med til kridhvide sandstrande og krystalklart blåt vand – og indebærer total bounty-garanti! Turen går til den afrikanske paradisø Zanzibar, som tilhører Tanzania. Her finder du nogle af de smukkeste strande og et koralrev der invitere til snorkling eller dykning i verdensklasse. Jeg har fundet billige flybilletter fra Billund (inkl. bagage) og et lækkert 4* strandhotel, og prisen? Den bliver ikke bedre!


Fantastiske Zanzibar: 10 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 5176 kr.

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  


Zanzibar

Flybilletter

På Travelmarket fandt jeg forleden dag en ordentlig stak billige flybilletter til Zanzibar, som jeg straks sendte til medlemmerne af Travelscoop+.

En del af afgangene er allerede udsolgt, eller steget i pris, men der er stadigvæk mulighed for at finde enkelte af de helt billige afgange (cirka 3200 kr.) fra Billund. Der er også mulighed for at flyve fra København, er er prisen dog et par hundrede kroner højere.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 3200 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD           

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 3824 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD           

Flybilletterne er med Turkish Airlines og de kan findes i perioden marts/april, og der er mange af dem! Prisen ligger i et prisleje på cirka 3200-4100 kroner, med de billigste afgange fra Billund.

Begge mine eksempler herover er fra d. 10. – 20. marts 2020. Bemærk de gode flyvertider på cirka 14-16 timer og med maks ét stop på vejen! Derudover skal du huske på, at prisen både inkludere forplejning ombord og 23 kg. bagage!

Har du ikke mulighed for at rejse på de førnævnte datoer, så ingen panik. Som jeg var inde på før, har jeg fundet lignende afgange i perioden marts-april, så der er nærmest ingen undskyldning for at blive hjemme 😎

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

Velkommen til Zanzibar – og et vaskeægte strandhotel! Jeg har fundet et godt tilbud på det 4-stjernede Filao Beach Zanzibar, som ligger direkte ned til den smukke strand. Hotellet er et mindre et af slagsen med “kun” 18 værelser, der er indrettet som små hytter, og der er skruet godt op for charmen! Alle værelser har gratis wifi, gårdhave, køleskab, kaffemaskine og mulighed for roomservice. Derudover der er der et fint badeværelse med bruser, og alle værelser er desuden udstyret med aircondition til de varme nætter.

Hotellet er udstyret med en udendørs pool, restaurant og bar, spafaciliteter og meget mere, så der mangler bestemt ikke noget. Sidst men ikke mindst, så er morgenmaden inkluderet i dit ophold!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor det får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed DIREKTE ned til stranden, de fine værelser og serviceniveuet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 9 nætter (inkl. morgenmad) er 3952 kr, hvilket svarer til 1976 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD  

OBS:

Du skal være opmærksom på, at du på sidstedagen flyver retur mod Danmark kl. 04.55 (fra Billund), og derfor allerede skal mod lufthavnen omkring midnat. Det vil altså sige at du i teorien “spilder” en nat på hotellet, som du betaler for. Derfor kan du, hvis du gerne vil skære yderligere af prisen, vælge 9 nætter i stedet for 10, og når du så cheker ud, kan du bede hotellet opbevare din bagage, mens du nyder den sidste “halve dag” på Zanzibar.

Zanzibar


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen og med det sene ankomsttidspunkt, vil jeg klart anbefale at du benytter dig af hotellets egen transportservice.

Hotellets transportservice
Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 63 dollars (pr. køretøj), som svarer til cirka 410 kr. Husk at kontakte hotellet i god tid, hvis du vil benytte dig af denne service.


Værd at vide

Visum
Der er visumpligt ved rejser til Zanzibar (Tanzania), som kan “søges” når du ankommer i lufthavnen. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Tanzania – Udenrigsministeriet

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Zanzibar

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD           

SE HOTELTILBUD  

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar