Rejsetilbud Sportsrejser

CHAMPIONS LEAGUE: FC Barcelona – Lyon inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 1985 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en at opleve en verdensklasse fodboldkamp, til en fantastisk pris? Jeg har sammensæt et SUPER tilbud til kampen mellem mægtige FC Barcelona og den franske storklub, Lyon. Kampen spilles i Barcelona d. 13. marts og med dette tilbud får du mulighed for at opleve Messi, Suarez og resten af stjernespillerne fra FC Barcelona – til absolut spotpris. Drømmer du om en fodboldrejse til Barcelonas legendariske stadion, Camp Nou? Nu skal drømmen udleves!


CHAMPIONS LEAGUE: FC Barcelona – Lyon inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 1985 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 


FC Barcelona - Lyon

Flybilletter

Kampen spilles d.  13. marts i Barcelona og du skal selvfølgelig bruge flybilletter frem og tilbage. På Momondo har jeg fundet direkte flybilletter fra København med Norwegian. Hvis du foretrækker at flyve fra Billund eller Aalborg, så skal du have en mellemlandning på vejen, men flybilletterne kan købes til en yderst fornuftig pris (og med gode flyvetider), specielt afgangen fra Billund!

Fly fra København

FC Barcelona - Lyon

Prisen for flybilletterne er 585 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

FC Barcelona - Lyon

Prisen for flybilletterne er 675 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

FC Barcelona - Lyon

Prisen for flybilletterne er 1445 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se herover, så har du gode muligheder for at komme afsted, uanset hvor i landet du kommer fra. Rejsedatoen er fra d. 13. – 14. marts, dvs. at du rejser på kampdagen og flyver hjem den efterfølgende dag, men uanset hvilken af ovenstående afgange du vælger, har du rigelig tid til at opleve Barcelona inden at kampen starter. 


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3-stjernede Live & Dream hotel, som ligger cirka 20 minutters gang fra Camp Nou og 5 minutters gang fra metroen, så det er utrolig nemt at komme rundt. På hotellet får du et fint dobbeltværelse med eget badeværelse, gratis wifi og tv. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være pænt og rent, og med en god service. Derudover bliver beliggenheden rost af størstedelen af gæsterne. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for én overnatning i et dobbeltværelse er 619 kr., hvilket svarer til 305 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Hvis hotellet er dyrere eller udsolgt i din ønskede rejseperiode, kan du selv gå på jagt efter andet hotel. Du finder en oversigt her: hoteller i Barcelona 

FC Barcelona - Lyon

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem FC Barcelona og Lyon spilles på Camp Nou d. 13. marts 2019 kl. 21.00. Billetterne kan købes hos Rejsefidus, hvor de koster fra 1095 kr. stykket.

*Bemærk desuden at du som udgangspunkt køber billetterne som en “pakke”, hvor der også er hotel inkluderet. I dette tilbud har jeg krydset “fravælg hotel” af og fundet et hotel som koster en del mindre, hvilket betyder at den samlede pris på rejsen bliver billigere.

FC Barcelona - Lyon


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

El Prat Lufthavnen (BCN) i Barcelona ligger kun 13 km. fra centrum, så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Tog
Du kan tage toget direkte fra lufthavnen og til Sants (Hovedbanegården i Barcelona). Turen tager ikke mere end cirka 25 minutter og der kører nye tog hvert 30. minut. Prisen for en billet er cirka 4 euro, hvilket svarer til cirka 30 kr.

Bus
Busserne “Aerobus” kører hvert 5-10 minut fra lufthavnen og ind til centrum. Rejsetiden ligger på et cirka 20-40 minutter. Prisen for en enkeltilet er knap 6 euro, hvilket svarer til cirka 45 kr.

Taxa
Vil du helst slippe for den offentlige transport, så anbefaler jeg at du tager en taxa. Prisen for en tur til centrum koster et sted mellem 20-35 euro, hvilket svarer til cirka 150-250 kr.


FC Barcelona - Lyon

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar