Rejsetilbud Sportsrejser

CHAMPIONS LEAGUE: FC Barcelona – Tottenham inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2299 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

FODBOLDREJSE TIL CHAMPIONS LEAGUE: Er du klar på dit livs fodboldrejse? Uanset om du er fan af Barcelona eller Tottenham, så er denne kamp et must-see for alle fodboldfans! På det enorme Camp Nou tager FC Barcelona imod det engelske storhold, Tottenham. Oplev nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere, når Messi og Suarez, skal forsøge at stjæle 3 vigtige point fra danske Christian Eriksen, resten af Tottenhams mandskab. Det er Champions League, på et af de mest legendariske stadions i verden, med nogle af de bedste fodboldspillere i verden. Kan det blive større? Næppe!


Champions League: FC. Barcelona – Tottenham inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2299 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


FC Barcelona

Flybilletter

Flybilletterne har jeg fundet hos søgemaskinen Travelmarket og det er med afrejse fra København. Kampen spilles onsdag d. 11 december, og nedenstående eksempel er fra d. 10 – 12 december.

Fly fra København

FC Barcelona

Prisen for flybilletterne er 685 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Foretrækker du at flyve fra Aalborg eller Billund, skal du bruge en mellemlandning på vejen. Fra Billund kan du komme afsted for cirka 1400 kr. (find billetterne her). Fra Aalborg skal du betale cirka 1900 kr. (find billetterne her). 


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3* Hotel Radha, som ligger cirka 30 minutters gang fra stadion og 5 minutters gang fra metroen. På hotellet får du et fint dobbeltværelse med eget badeværelse, gratis wifi og tv. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.

Storbyferie i Barcelona

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være noget nær der perfekte “basis-hotel”, med rene værelse, god service og en god beliggenhed! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 638 kr, hvilket svarer til 319 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Barcelona. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Barcelona

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold. 


Billetter

Kampen mellem FC Barcelona og Tottenham spilles på Camp Nou d. 11 december kl. 21.00. Billetterne kan købe hos Rejsefidus og de koster fra 1295 kr. stykket.


FC Barcelona

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar