Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Nice: 5 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1483 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sydfrankrigs solstråler kalder på dig! Dagens scoop er nemlig en forlænget weekend i Nice, som er sydfrankrigs ukronede konge. Med en placering direkte ud til middelhavet, ligger Frankrig 5. største by i smukke (og varme) omgivelser og her kan du tilbringe et par hyggelige dage med shopping, lækker fransk mad, kultur og måske en tur på stranden. Normalt ligger temperaturen i Nice på omkring 15-20 grader, men du kan nemt være heldig at rende ind i et par dage med over 20 grader og så bliver dette scoop pludselig til en forlænget badeferie! Nice er en af Frankrigs mest populære byer, nærmest kun overgået af Paris. Det er her franskmændende selv holder ferie og når du du først har oplevet stemningen på den franske sydkyst, så forstår man godt hvorfor. En forlænget weekend i Nice har sjældent været billigere, så det er bare af at komme afsted!


Forlænget weekend i Nice: 5 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1483 kr. 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Forlænget weekend i Nice

Flybilletter

Til dette scoop er der “desværre” kun mulighed for at flyve fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller Billund, så kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg eller Rejser med fly fra Billund.

Fly fra København

Flybilletterne til dagens scoop er fundet på Momondo. De er fra København og direkte til Nice med Norwegian. Afrejse fra København er d. 20/04 kl. 10.30 og du er fremme i Nice kl. 12.50, flyrejsen tager cirka 2 timer og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 24/04 kl. 21.20 og du er tilbage i København kl. 23.35.

Forlænget weekend i Nice

Prisen for flybilletterne er på 614 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Andre rejsedatoer:
Passer ovenstående eksempel ikke ind i dine ferieplaner, så bare rolig. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter på andre datoer i både marts, april, maj og juni. Herunder får du en oversigt over, hvornår du kan finde flybilletter til en forlænget weekend (fredag – tirsdag), til cirka 1000 kr. og hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedatoerne, kan du altså finde billige billetter på alle ugens dage.

06/04 – 10/04
13/04 – 17/04
27/04 – 01/05
04/05 – 08/05
08/06 – 12/06

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.


Hotel & Airbnb

Hotel

I Nice har jeg fundet et godt 3 stjernet hotel, som er en del af den store hotelkæde Ibis. Hotellet hedder Ibis Nice Palais Des Congres Vieux Nice og det har fået gode anmeldelser(4,0 ud af 5 på Tripadvisor), hvor gæsterne især roser beliggenheden og de store, rummelige værelser. Hotellet ligger tæt på både by og strand, og byens letbane kører næsten lige udenfor hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Hotellet har en bar/lounge, udendørs terrasse, mulighed for tilkøb af morgenmad, og derudover er der gratis wifi. 

Forlænget weekend i Nice

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1738 kr, hvilket svarer til 869 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan selvfølgelig finde hoteller i alle slags kategorier i Nice. Hvis du ønsker at se en oversigt over dem, kan du klikke her: Hoteller i Nice

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet som jeg har brugt i mit eksempel ligger cirka 10 km. fra lufthavnen i Nice. Jeg anbefaler dig derfor følgende transportmuligheder:

Bus
Du kan tage bus nr. 20 fra lufthavnen og til Bus Station Nice. Herfra er der 600 meter til hotellet. Turen tager kun 23 minutter. Du finder en ruteplan her: Bus til hotellet

Taxa
En taxa fra Nice lufthavn og til hotellet vil cirka koste 20-30 euro, som svarer til cirka 150-230 kr.


Forlænget weekend til Nice

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar