Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Nice: 4 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1516 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sydfrankrigs solstråler kalder på dig! Dette scoop er nemlig en forlænget weekend i Nice, som er sydfrankrigs ukronede konge. Med en placering direkte ud til middelhavet, ligger Frankrig 5. største by i smukke (og varme) omgivelser og her kan du tilbringe et par hyggelige dage med shopping, lækker fransk mad, kultur og måske en tur på stranden. Normalt ligger temperaturen i Nice (på rejsetidspunktet) på omkring 20-22 grader, men du kan nemt være heldig at rende ind i et par dage med over 22 grader og så bliver dette scoop pludselig til en forlænget badeferie. Nice er en af Frankrigs mest populære byer, nærmest kun overgået af Paris. Det er her franskmændende selv holder ferie og når du du først har oplevet stemningen på den franske sydkyst, så forstår man godt hvorfor!


Forlænget weekend i Nice: 4 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1516 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Forlænget weekend i Nice

Flybilletter

I dag har jeg fundet en masse billige flybilletter til Nice og som jeg kort var inde på i introen, så kan Nice prale af at have sommeragtige temperature helt hen i efterårsmånederne. Billige flybilletter og sol er altid en fantastisk kombination og derfor får du her en hurtig gennemgang af hvordan du får fingerne i disse flybilletter 😎

Forlænget weekend i Nice

Prisen for flybilletterne er 596 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet på Travelmarket og de er med afrejse fra København, hvor både Norwegian og SAS i øjeblikket udbyder billige flybilletter til Nice. Jeg har fundet en masse billige afgange i perioden fra september-november, hvor du kan komme afsted for knap 600 kroner for en returbillet.

Mit eksempel herover er fra d. 28. september til d. 1. oktober, hvor du kan booke en returbillet med Norwegian for 596 kroner. Denne dato er henover en weekend (lørdag-tirsdag) og det er faktisk lykkedes mig at finde et par andre billige weekend- og hverdagsafgange til omtrent samme pris. Du kan se en oversigt herunder.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

I Nice har jeg fundet et godt 3 stjernet hotel der hedder Hotel Annexe Nice. Hotellet ligger centralt i byen, tæt på spisesteder og i gåafstand til stranden. Du checker du ind på et rummeligt dobbeltværelse med en dobbeltseng, og derudover er der både gratis wifi, tv og eget badeværelse med badekar/bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og strand. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet fremhævet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1839 kr, hvilket svarer til 920 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Forlænget weekend i Nice

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet som jeg har brugt i mit eksempel ligger cirka 8 km. fra lufthavnen i Nice. Jeg anbefaler dig derfor følgende transportmuligheder:

Bus
Du kan tage en bus fra lufthavnen og til stoppestedet Libération, hvorfra du skal gå 5 minutter hen til hotellet. Denne tur tager samlet 45 minutter. . Du finder en ruteplan her: Bus til hotellet

Taxa
En taxa fra Nice lufthavn og til hotellet vil cirka koste 20-30 euro, som svarer til cirka 150-230 kr. Turen tager cirka 15 minutter.


Forlænget weekend i Nice

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar