Flybilletter Rejsetilbud Storbyferie

Billige flybilletter til Hong Kong: tur/retur for kun 2464 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ni hao, nu er der billige flybilletter til Hong Kong! Den asiatiske by der engang var en britisk koloni, er i dag forvandlet til en ultramoderne storby, hvor de britiske traditioner er smeltet sammen med de kinesiske. I Hong Kong bliver du mødt af et utal af skyskrabere, som godt kan lede tankerne hen mod New York. Derudover venter der dig nogle fantastiske madoplevelser i byen, som er en fusionskøkken uden sammenligning. Shopping er der også rigeligt af, uanset om du er til de helt dyre mærkevare som Channel og Gucci, eller om du foretrækker at fylde kufferten med lokale mærker. Byens liste over seværdigheder er også utrolig lang, men særligt én springer i øjenene. Nemlig det store bjerg Victoria Peak, hvorfra du har en enestående udsigt over den storslåede storby. 


Billige flybilletter til Hong Kong: tur/retur
Samlet pris fra: 2464 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Hong Kong

Flybilletter

I dag er jeg faldet over super billige flybilletter til selveste Hong Kong – og der er mulighed for at flyve fra alle landets store lufthavne, så det vil sige både København, Billund og Aalborg!

Fly fra Billund

Billige flybilletter til Hong Kong

Prisen for flybilletterne er 2464 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Billige flybilletter til Hong Kong

Prisen for flybilletterne er 2515 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Billige flybilletter til Hong Kong

Prisen for flybilletterne er 2537 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet hos Travelmarket og de er med det hollandske flyselskab, KLM. Jeg har fundet billige flybilletter fra både København, Billund og Aalborg, og der er mulighed for at rejse i hele efteråret – og i store dele af foråret. Alle ovenstående afgange er fra d. 21. – 28. november og her er det desuden værd at holde øje med de gode flyvetider, uanset hvilken afgang du vælger. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, og som du kan se, er der virkelig mange muligheder! 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fly fra Billund

Fly fra København

Fly fra Aalborg


Hotel & Airbnb

I Hong Kong finder du nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, men det kan sagtens lade sig gøre, at finde et hotel til en fornuftig pris. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Hong Kong.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Her vil jeg klart anbefale dig at hoppe på eksprestoget, som på knap 25 minutter kører dig ind til centrum. Toget kører hvert 10 minut og du burde derfor ikke ikke, komme til at vente alt for længe.


Værd at vide

Pas og visum
Hong Kong er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 1 måned ud over opholdets varighed. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Billige flybilletter til Hong Kong

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar