Flybilletter Rejsetilbud Storbyferie

Billige flybilletter til Hong Kong: tur/retur for kun 2584 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

NI HAO! Så er der billige flybilletter til Hong Kong! Den asiatiske by der engang var en britisk koloni, er i dag forvandlet til en ultramoderne storby, hvor de britiske traditioner er smeltet sammen med de kinesiske. Hong Kong er med helt fremme, hvad angår restauranter (både gourmet & streetfood), muséer, og måske vigtigt af alt, shopping. Du er desuden nødt til at slå vejen forbi byens udsigtspunkt Victoria Peak, hvor du finder en enestående udsigt over Hong Kongs skyline. Er du klar på en tur til Asiens svar på New York, så læs med her!


Billige flybilletter til Hong Kong: tur/retur
Samlet pris fra: 2584 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Hong Kong

Flybilletter

I dag er jeg faldet over SUPER billige flybilletter til selveste Hong Kong! Det er det kinesiske flyselskab, Air China, som lige nu har flybilletter til den enorme storby, til en rigtig god pris. Du flyver fra København og du har en kort mellemlandning i Beijing på vejen, hvilket betyder at flyvetiden er ganske fornuftig.

Fly fra København

Billige flybilletter til Hong KongPrisen for flybilletterne er 2584 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Momondo har jeg fundet en afgang fra d. 10. – 18. maj til kun 2584 kr. (INKL. 23 kg. bagage) – og det er heldigvis ikke den eneste afgang. Jeg har fundet billetter til lignende priser i store dele af  april, maj og juni. Som jeg skrev længere oppe, så er det primært Air China du flyver med, men der er også ret mange billige afgange med Finnair. Herunder har jeg lavet en liste over en række billige afrejsedatoer, men du kan sagtens finde MANGE flere.

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

I Hong Kong finder du nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, men det kan sagtens lade sig gøre, at finde et hotel til en fornuftig pris. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Hong Kong.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Her vil jeg klart anbefale dig at hoppe på eksprestoget, som på knap 25 minutter kører dig ind til centrum. Toget kører hvert 10 minut og du burde derfor ikke ikke, komme til at vente alt for længe.


Værd at vide

Pas og visum
Hong Kong er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 1 måned ud over opholdets varighed. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Billige flybilletter til Hong Kong

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar