Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Island for kun 594 kr. tur/retur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Aktive vulkaner, vandfald, varme kilder og hvad man kan kalde for verdens (måske) mindste storby – Island er et fantastisk land! Du flyver til Islands hovedstad Reykjavik, som på trods af sin størrelse, er en utrolig moderne “storby” og er med helt fremme, både hvad angår mode, mad og oplevelser. Bevæger du dig udenfor byen, bliver du mødt af nogle storslåede naturoplevelser, hvor du kan spotte vulkaner i fjerne og hvis du er heldig, kan du endda opleve det fantastiske nordlys. Island er en unik oplevelse og du kan netop nu flyve afsted for billige penge!


BILLIGE flybilletter til Island
Samlet pris: 594 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Island

Flybilletter

Travelmarket har jeg netop fundet flybilletter til Island, som ligger i den helt billige ende af skalaen og der er mange forskellige afrejsedatoer.

Fly fra København

Billige flybilletter til Island

Prisen for flybilletterne er 594 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

De billigste flybilletter er med afrejse fra København, hvor du kan afsted for mellem 590-700 kr., hvilket er yderst billigt for flybilletter til Island. Billetterne er med det islandske flyselskab WOW Air og du flyver direkte, med en rejsetid på lidt over 3 timer. Ovenstående eksempel er fra d. 27/03 – 02/04, men du kan finde lignende afgange i store dele af  februar, marts og april. Herunder har jeg lavet en liste over andre billige rejsedatoer, som du kan kigge nærmere på.

Det er dog muligt at flyve direkte fra Billund med Icelandair, men du skal forvente at betale knap 1400 kr. pr. person. Du kan finde billetter fra Billund her: flybilletter fra Billund

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge et hotel på Island. På Hotels.com finder du en komplet oversigt over samtlige hoteller og du kan bruge de forskellige kriterier, til at finde frem til dit perfekte hotel.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du rundt

Lejebil
Island er utrolig smuk og det er oplagt at leje en bil, således at du kan køre rundt på øen og opleve den fantastiske natur. En lejebil koster ikke alverden og på Skyscanner kan du faktisk leje en bil i 6 dage for kun 450 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.


Billige flybilletter til Island

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar