Rejsetilbud Storbyferie

Juleshopping i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 3747 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Julepynt i lange baner, store julemarkeder og julegaveshopping, der siger spar to! Dette Scoop tager dig med til juleshopping i New York, som allerede i slutningen af oktober, bliver pyntet op til årets helt store fest. Oplev det kæmpe juletræ ved Rockefeller Center, shop julegaver i verdens største stormagasin, Macy’s, eller hop i skøjterne og nyd et par sjove timer i Central Park. New York burde være på din top-3 liste over julebyer og med dette Scoop har du mulighed for at komme i den helt rigtige julestemning. Prisen er ekstraordinær lav, så pak kufferten (gem lidt plads til dine gaveindkøb) og sæt kursen mod New York 🗽


Juleshopping i New York: 5 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3747 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Juleshopping New York

Flybilletter

På søgemaskinen Travelmarket har jeg fundet en masse billige flybilletter til selveste New York! Du kan komme afsted fra både København og Billund og der er billige billetter i november og december måned.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2032 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 2266 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Som jeg kort var inde på herover, er der mulighed for at finde en masse billige juleafgange til New York henover vinteren. Begge mine eksempler herover er fra d. 22. – 26. november, hvor du kan flyve fra København fra 2032 kroner og fra Billund fra 2266 kroner.

Passer denne dato ikke, kan du finde lignende afgange i både november og december. Du kan også sagtens ændre på rejselængden, hvis du ønsker dette. Mit eksempel er på 5 dage (4 nætter), men du kan forlænge dit ophold til 6 eller 7 dage, uden at prisen på flybilletterne ændre sig markant.

Her er en oversigt over andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hoteller i New York plejer at være rasende dyre og normalt kan man skyde en hvid pil efter, at finde et godt hotel centralt i byen, uden at skule betale en god slat penge for det. Men i dag har jeg været heldig at finde et skarpt tilbud på præcis sådan et hotel – med en beliggenhed midt på Manhatten!

Hotel

Hotellet hedder Nyma The New York Manhatten Hotel (3-stjernet) og det ligger midt på Manhatten – med kun 5-10 minutters gang til Empire State Building og Times Square. Derudover ligger der to forskellige metrostationer, kun fem minutters gang fra hotellet. Hvem sagde noget om en genial beliggenhed? 

På hotellet checker du ind på et stort og lyst værelse på hele 20 kvm. (stort i New York-sammenhæng) med både tv og gratis wifi, og eget badeværelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden og de fleste kalder hotellet for det perfekte “value-for-money” hotel.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 3430 kr, hvilket svarer til 1715 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men du skal have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Juleshopping i New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar