Rejsetilbud Storbyferie

Juleshopping i New York: 5 dage på 3,5* hotel inkl. fly for kun 2821 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Julepynt i lange baner, store julemarkeder og julegaveshopping, der siger spar to! Dette Scoop tager dig med til juleshopping i New York, som allerede i slutningen af oktober, bliver pyntet op til årets helt store fest. Oplev det kæmpe juletræ ved Rockefeller Center, shop julegaver i verdens største stormagasin, Macy’s, eller hop i skøjterne og nyd et par sjove timer i Central Park. New York burde være på din top-3 liste over julebyer og med dette Scoop har du mulighed for at komme i den helt rigtige julestemning. Prisen er ekstraordinær lav, så pak kufferten (gem lidt plads til dine gaveindkøb) og sæt kursen mod New York 🗽


Juleshopping i New York: 5 dage på 3,5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2821 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Juleshopping New York

Flybilletter

På søgemaskinen Travelmarket har jeg fundet en masse billige flybilletter til selveste New York! Du flyver fra København og der er billige billetter i november og december måned.

Fly fra København

Juleshopping i New York

Prisen for flybilletterne er 1383 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Mit eksempel herover er fra d. 18. – 22. november, hvor du kan komme afsted for kun 1383 kroner. Og netop denne pris, som i øvrigt er absurd lav, er faktisk standardprisen i stort set hele november og starten af december. Det betyder altså at du kan finde en masse afgange (se herunder) med gode flyvetider og til under 1500 kroner – det er fuldstændig vanvittigt!

Du kan også sagtens ændre på rejselængden, hvis du ønsker dette. Mit eksempel er på 5 dage (4 nætter), men du kan sagtens forlænge dit ophold til 6 eller 7 dage, uden at prisen på flybilletterne ændre sig markant.

Her er en oversigt over andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hoteller i New York plejer at være rasende dyre og man kan godt skyde en hvid pil efter at finde et 3- eller 4-stjernet hotel centralt i byen, uden at skule betale en god slat penge for det. Derfor har jeg været på udkig efter et godt hotel (minium 3 stjerner), med store, rummelige værelser og hvor du nemt kan komme ind til centrum af New York – og det har jeg heldigvis fundet.

Hotel

Hotellet hedder Hotel Vetiver (3,5-stjernet) og det ligger i bydelen Long Island, som ligger klods op af Manhatten, kun adskildt af floden East River. Der er således kun 2,5 km. ind det en centrale del af byen og hvis du er frisk på en gåtur, skal du blot over Ed Kock Queensboro Bridge. En tur som kan gøres på cirka 30 minutter. Skulle du blive øm i benene, eller blot foretrække offentlig transport, så ligger der hele 2 metrostationer tæt på hotellet, en 2 minutters gang væk og en anden 7 minutter. Kan det blive nemmere? På hotellet checker du ind på et stort og lyst værelse på hele 14 kvm. (stort i New York-sammenhæng) med både tv og gratis wifi, og eget badeværelse.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden tæt på Manhatten og de fleste kalder hotellet for det perfekte “value-for-money” hotel.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 2867 kr, hvilket svarer til 1438 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Juleshopping i New York

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men du skal have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Juleshopping i New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar