Rejsetilbud Storbyferie

Juletur til Berlin: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 758 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis jeg lavede en top-3 liste over byer, som vil være oplagt at besøge i julen, så vil Berlin helt klart være at finde på den liste! Tysklands hovedstad er nemlig indbegrebet af jul – og fra slutningen af november forvandles byen til et sandt julemekka med julepynt og over 50 forskellige julemarkeder rundt omkring i byen. Derudover er Berlin jo også et sandt paradis for “shoppere”. Her er særligt det enorme stormagasin KaDeWe (et af Europas største) og den store shoppinggade Kurfürstendamm, et besøg værd. Hvis du elsker jul og julehygge, så er denne juletur til Berlin et must, især når du kan komme afsted for kun 758 kr. (!) 

TIP: jeg har skrevet en stor guide til Berlin, som klæder dig på inden afrejsen. Læs den og bliv klogere på hvordan du kan spare penge på transport, hvilke seværdigheder der er værd at opleve (og hvilke der er gratis!) og meget mere. Du finder guiden her: Berlin-guide


Juletur til Berlin: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 758 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Juletur til Berlin

Flybilletter

Er du klar på en juletur til Berlin? Det første du skal bruge er selvfølgelig flybilletter. Her har jeg heldigvis fundet billige afgange fra både København og Billund!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 294 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund (2 dage ekstra)

Juletur til Berlin

Prisen for flybilletterne er 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet flybilletterne på Momondos søgemaskine. Der er en masse billige afgange i hele december, som er den periode hvor Berlin er omdannet til en juleby. Mine eksempler herover er fra København d. 16. – 18. december og fra Billund d. 16. – 20. december. Bemærk at rejsen fra Billund er 2 dage længere – og du derfor skal, hvis du ønsker at rejse fra Billund, tilføje to ekstra overnatninger til hotellet.

Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde flere. Generelt er der en del flere muligheder fra København end fra Billund. Fra København kan du finde afgange med både Easyjet, Ryanair og Norwegian og du kan derfor, nærmest dagligt, finde billige flyafgange i prislejet 200-500 kroner. Det er “kun” Ryanair som flyver direkte fra Billund og her finder du de billigste afgange på mandage og fredage.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 4-stjernede Hotel Domicil Berlin By Golden Tulip. Hotellet ligger i området omkring Charlottenburg, hvor du bor tæt på både shopping, spisesteder og oplevelser. Du bor således kun 10 minutters gang fra Berlins shoppinggade Kurfürstendamm og derudover er Berlin Zoo også inden for gåafstand. Der ligger desuden to forskellige metrostationer tæt på hotellet, som kan fragte dig videre rundt i Berlin.

Prisen herunder tager udgangspunkt i et standard-dobbeltværelse på cirka 22 kvm. Her har du gratis wifi, tv og eget badeværelse med toilet og bad. Opholdet er som udgangspunkt uden morgenmad, men det kan tilkøbes i bookingprocessen.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på “det hele” og derudover får de fine værelser også ros med på vejen. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 928 kr. hvilket svarer til 464 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Juleoplevelser i Berlin

Berlin er altid et besøg værd, men særligt i den søde juletid bugner byen af  forskellige oplevelser. Det kan være alt fra julemarkeder (der er over 50 forskellige i byen!), til store udstillinger og tyske julespecialiter. Her får du min guide til de bedste juleoplevelser i byen:

Julehave i den botaniske have

En af de smukkere oplevelser i Berlin, som vil være synd at snyde sig selv for, er et besøg i julehaven i den botaniske have. På en 2 kilometer lange strækning ned gennem hovedstien i den botaniske have, lyser fortryllende lys op i 30 forskellige illuminationer. Udover den fantastiske atmosfære, og den smukke oplyste nattehimmel, kan du også komme på glatis på skøjtebanen. Den botaniske have byder også på et stort, oplyst træ, hvor du kan skrive et juleønske og hænge på træet. Hvem ved? Måske bliver dit ønske opfyldt!

Julemarked

Berlin er indbegrebet af jul, og byen byder selvfølgelig også på en masse julemarkeder, som er spredt ud over byen. Et af de mange markeder er Wintertraum am Alexa, som så mange andre julemarkeder byder dig på de varme boder med alle typer af julemad og selvfølgelig tysk gløgg. Wintertraum am Alexa har desuden også karruseller, radiobiler og pariserhjul og er derfor en af de mere moderne julemarkeder, som stadig skaber den hyggelige juleatmosfære og er helt sikkert et besøg værd.   

Winter World på Potsdamer Platz

Vil du gerne opleve julestemningen i den tyske hovedstad på en lidt anderledes måde, så bør du tage en tur til Potsdamer Platz. Her kan du nemlig besøge ’Winter World’, som bl.a. byder på en hæsblæsende kælketur i en gummiring, ned af en snebakke i hjertet af Berlin. Desuden kan du prøve Bayersk curling, som er en blanding af petanque og curling. Bagefter kan du få varmen med en kop varm gløgg.

Tyske julespecialiteter

Tyskerne har mange specialiteter at byde på hele året rundt, men når julen står får døren bydes du bl.a. på ’Feuerzangenbowle’. Denne tyske specialitet bliver lavet ved at man væder en sukkertop ind i rom og antænder den, og så lader den dryppe ned i gløgg. Derudover ved du måske også, at tyskerne er verdenskendt for deres pølser. Det gælder også i juletiden, hvor du kan prøve en julepølse, som er en inkarneret del af den tyske jul, og tyskerne mener at julepølser og gløgg er en ligeså stor del af julen som julemanden. Du kan selvfølgelig også prøve en af de store, hjerteformede peberkager, som er en elsket del af den tyske jul.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Transport fra Berlins to lufthavne og ind til centrum kan gøres på en lang række forskellige måder. I min Berlin-guide har jeg skrevet om, hvordan du nemmest (og billigst) kommer frem og tilbage. Derudover får du også et konkret tip, til hvordan du kan spare penge på transporten rundt i byen. Du finder guiden her: Guide til Berlin


Juletur til Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar