Rejsetilbud Storbyferie

Julehygge i London: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 870 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og med kun 47 dage til jul, er det vel oplagt med en julerejse til London! Den enorme storby er stedet, hvor du virkelig kan komme i julestemning. Overalt i London vrimler det med Julepynt, julemarkeder, skøjtebaner og meget andet. Derudover er byen et sandt shoppingmekka og det er selvfølgelig oplagt at benytte dette, til at få styr på årets julegaver. Når du trænger til en pause fra din juleshopping, kan du selvfølgelig ligge vejen forbi London Eye, Buckingham Palace og Tower Bridge, som altid er et besøg værd.

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Julehygge i London: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 870 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


London

Flybilletter

På Momondo har jeg fundet en masse billige flybilletter til London. Der er mulighed for at finde billetter fra både Aalborg og København i prislejet 150-250 kroner.

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 219 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD          

Siden der er tale om en juletur til London, har jeg valgt kun at fokusere på flybilletter i perioden fra november-december. Mine eksempler herover er alle fra d. 10/12 – 14/12. Passer denne rejseperiode ikke ind i dine planer, så kan du sagtens finde mange flere afgange – til samme priser. Herunder har jeg listet nogle af dem op, men der er mange flere! 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Aalborg

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

I London har jeg fundet et skønt 3-stjernet hotel der hedder Eden Plaza Kensington Hotel. Hotellet er et klassisk “Londonhotel”, hvor du ikke skal forvente store, rummelige værelse, men ikke desto mindre har værelserne alt du skal bruge under dit ophold. Der er således både tv, gratis wifi og eget badeværelse med bruser. 

Det bedste ved dette hotel må være beliggenheden. Det ligger nemlig i det populære område omkring Kensington, hvor du bor tæt på det meste. Det store (og gratis) National History Musuem ligger lige rundt om hjørnet og det enorme shoppingcenter Harrods, ligger kun 10 minutters gang derfra. Derudover ligger Hyde Park, Oxford Street og London Eye altsammen indenfor en gåtur på 30-40 minutter.

Skulle du alligevel blive en smule træt i benene, så ligger der heldigvis også to forskellige metrostationer tæt på hotellet, som kan fragte dig rundt i byen.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især beliggenheden (som jeg beskrev ovenover) og derudover får hotellets (små) værelse ros med på vejen, da de fremstår både pæne og rene. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1439 kr, hvilket svarer til 720 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du rundt

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar