Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Budapest: 3 dage på 5* spahotel inkl. fly 799 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag på en 3-dages luksuriøs storbyferie i Budapest til kun 799 kr.! Byen er et fantastisk rejsemål, som jeg selv har haft oplevelsen af at opleve – og snart planlægger at rejse tilbage til. Budapest består egentlig af to bydele, Buda og Pest. Buda er byens “gamle del”, hvor du finder klassiske og velbevarede bygninger, og seværdigheder som Ungarns Nationalgalleri, Matthias-kirken og meget andet. Når du vil spise (billigt) på byens gourmetrestauranter, eller shoppe dit næste outfit, foregår det primært på Pest-siden, som er den moderne del af byen. Det er også på Pest-siden at du finder det lækre 5-stjernede spahotel, som jeg har fundet til dette Scoop, hvor der venter dig en oplevelse udover det sædvanlige! Er du klar på en omgang luksus i Budapest?


Luksus i Budapest: 3 dage på 5* spahotel inkl. fly
Samlet pris: 799 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Luksus i Budapest

Flybilletter

For et par uger siden fandt jeg en masse billige flybilletter til Budapest, som jeg straks sendte afsted til medlemmerne af Travelscoop+. Der er stadigvæk nogle få af disse afgange (til gode priser) tilbage og dem kan du læse mere om herunder.

TIP: Vil du modtage en mail næste gang jeg finder billige flybilletter til Budapest – eller andre destinationer? Tilmeld dig Travelscoop+ og modtag de bedste tilbud, direkte i din indbakke.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 268 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne kan findes fra Billund og København, hvor Ryanair flyver direkte til Budapest i Ungarn. Mine eksempler herover er fra Billund d. 25. – 27. februar (udgangspunktet for dette tilbud), og fra København d. 3. – 5. marts.

Mit eksempel er 3 dage (2 nætter), men hvis du ønsker at ændre rejselængden, kan det også sagtens lade sig gøre. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan kombinere din rejse efter dette. Fra København har kan du flyve direkte på mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage, hvor Ryanair og Norwegian flyver direkte til Budapest.

Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagens finde mange flere. Husk at hotelprisen kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

I Budapest har jeg fundet et fantastisk tilbud på det luksuriøse Queen’s Court Hotel & Residence. Hotellet er 5-stjernet og har både indendørs pool samt nogle lækre spafaciliteter, som du kan benytte. Derudover har hotellet også en restaurant & bar, hvor du kan tilkøbe morgenmad. Du checker ind i en 42 kvm. stor superior-suite, som er indrettet med seperat soveværelse, og en kombineret stue/køkken. Der er både tv, wifi og mulighed for roomservice, hvis du vil have maden serveret i sengen. Derudover er der et fint badeværelse med en enten badekar eller bruser.

Hotellet ligger 10-15 minutters gang fra den centrale del af Budapest, så du kan sagtens gå frem og tilbage. Hvis du fortrækker den “nemme løsning”, ligger der to forskellige metrostationer indenfor 5-8 minutters gang fra hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,0 ud af 5! Gæsterne roser især de lækre faciliteter og hotellets beliggenhed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1297 kr. hvilket svarer til 649 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Luksus i Budapest

Luksus i Budapest


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Luksus i BudapestEr du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar