Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Budapest: 4 dage på 4* spahotel inkl. fly 806 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag på en 4-dages luksuriøs storbyferie i Budapest til kun 806 kr. (!) Byen er et fantastisk rejsemål, som jeg selv har haft oplevelsen af at opleve – og snart planlægger at rejse tilbage til. Budapest består egentlig af to bydele, Buda og Pest. Buda er byens “gamle del”, hvor du finder klassiske og velbevarede bygninger, og seværdigheder som Ungarns Nationalgalleri, Matthias-kirken og meget andet. Når du vil spise (billigt) på byens gourmetrestauranter, eller shoppe dit næste outfit, foregår det primært på Pest-siden, som er den moderne del af byen. Det er også på Pest-siden du finder et lækre 4-stjernede spahotel, som jeg har fundet til dette Scoop, hvor der venter dig en unik oplevelse. Er du klar på en omgang luksus i Budapest?


Luksus i Budapest: 4 dage på 4* spahotel inkl. fly
Samlet pris: 806 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Luksus i BudapestFlybilletter

Billige flybilletter til Budapest er altid værd at skrive om, specielt når jeg har fundet en ordentlig stak, med afrejse fra både København og Billund. Flybilletterne er fundet på Momondo og koster fra helt ned til 218 kr. (!). Nu skal du bare høre.

Fly fra København

Luksus i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 218 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Luksus i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 277 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se herover, så har jeg fundet super billige flybilletter til Ungarns hovedstad, Budapest. Du kan komme afsted med direkte fly fra både København og Billund, hvor Ryanair flyver på ruten. Ovenstående eksempel fra København er fra d. 25. – 28. februar og fra Billund d. 23. – 26. februar (henover en weekend). Jeg har fundet billetter magen til ovenstående eksempler i store dele af februar, marts og april, så du har nok datoer at vælge imellem. Hvis du vil ændre rejselængden, kan det også sagtens lade sig gøre. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan kombinere din rejse efter dette. Fra København har kan du flyve direkte på mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage, hvor Ryanair og Norwegian flyver direkte til Budapest. Herunder har jeg lavet en lille oversigt over et par andre billige rejsedatoer, men du kan sagens finde mange flere.

Andre billige rejsedatoer:

Fra Billund:

Fra København:


Hotel

Fire indendørs pool (og spabade), sauna, motionscenter og udsigt over den smukke Donau flod. Kan det blive meget bedre? 

I Budapest har jeg fundet et fantastisk tilbud på det charmerende Danubius Hotel Helia. Hotellet er 4-stjernet og udover de førnævnte spafaciliteter, har hotellet også en restaurant & bar, hvor du kan tilkøbe morgenmad. Værelset du tjekker ind på er 20 kvm. stort og med udsigt over Budapest. Der er både tv, wifi og mulighed for roomservice, hvis du vil have maden serveret i sengen. Derudover er der et fint badeværelse med en kombination af badekar og bruser. 

Hotellet ligger 20 minutters gang fra den centrale del af Budapest, men du kan gå langs floden hele vejen. Hvis du fortrækker den “nemme løsning”, så ligger der en metrostation cirka 10 minutters gang fra hotellet, som kan fragte dig ind til centrum på ingen tid.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,0 ud af 5! Gæsterne roser især de lækre faciliteter og den gode service. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1176 kr. hvilket svarer til 588 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Luksus i Budapest Luksus i Budapest Luksus i Budapest


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Luksus i BudapestEr du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar