Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Budapest: 3 dage på 5* spahotel inkl. fly 896 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag på en 3-dages luksuriøs storbyferie i Budapest til kun 896 kr.! Byen er et fantastisk rejsemål, som jeg selv har haft oplevelsen af at opleve – og snart planlægger at rejse tilbage til. Budapest består egentlig af to bydele, Buda og Pest. Buda er byens “gamle del”, hvor du finder klassiske og velbevarede bygninger, og seværdigheder som Ungarns Nationalgalleri, Matthias-kirken og meget andet. Når du vil spise (billigt) på byens gourmetrestauranter, eller shoppe dit næste outfit, foregår det primært på Pest-siden, som er den moderne del af byen. Det er også på Pest-siden at du finder det lækre 5-stjernede spahotel, som jeg har fundet til dette Scoop, hvor der venter dig en oplevelse udover det sædvanlige! Er du klar på en omgang luksus i Budapest?


Luksus i Budapest: 3 dage på 5* spahotel inkl. fly
Samlet pris: 896 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Luksus i Budapest

Flybilletter

Billige flybilletter til Budapest er altid værd at skrive om, specielt når jeg har fundet en ordentlig stak, med afrejse fra både København og Billund. Flybilletterne er fundet på Momondo og koster fra helt ned til 150 kr. (!)

Fly fra København

Luksus i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Luksus i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 307 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se herover, har jeg fundet super billige flybilletter til Ungarns hovedstad, Budapest. Du kan komme afsted med direkte fly fra både København og Billund, hvor Ryanair flyver på ruten. Ovenstående eksempler er begge fra d. 10. – 12. december, men jeg har fundet lignende afgange henover vinteren og der er derfor nok datoer at vælge imellem. Mit eksempel er 3 dage (2 nætter), men hvis du ønsker at ændre rejselængden, kan det også sagtens lade sig gøre. Ryanair flyver fra Billund på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan kombinere din rejse efter dette. Fra København har kan du flyve direkte på mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage, hvor Ryanair og Norwegian flyver direkte til Budapest. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagens finde mange flere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel

I Budapest har jeg fundet et fantastisk tilbud på det luksuriøse Queen’s Court Hotel & Residence. Hotellet er 5-stjernet og har både indendørs pool samt nogle lækre spafaciliteter, som du kan benytte. Derudover har hotellet også en restaurant & bar, hvor du kan tilkøbe morgenmad. Du checker ind i en 42 kvm. stor superior-suite, som er indrettet med seperat soveværelse, og en kombineret stue/køkken. Der er både tv, wifi og mulighed for roomservice, hvis du vil have maden serveret i sengen. Derudover er der et fint badeværelse med en enten badekar eller bruser.

Hotellet ligger 10-15 minutters gang fra den centrale del af Budapest, så du kan sagtens gå frem og tilbage. Hvis du fortrækker den “nemme løsning”, ligger der to forskellige metrostationer indenfor 10 minutters gang fra hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,0 ud af 5! Gæsterne roser især de lækre faciliteter og hotellets beliggenhed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1491 kr. hvilket svarer til 746 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Luksus i Budapest

Luksus i Budapest


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Luksus i BudapestEr du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar