Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly for kun 3776 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på et eventyr? Dette Scoop går til den multikulturelle emirat og inviterer til en førsteklasses ferie i selveste Dubai, hvor alt bare er vildere og større end andre steder i verden. Her kan du opleve verdens højeste bygning, verdens største indendørs skicenter og et af verdens største shoppingcenter. Dubai har det hele! En uforlignelig skyline, kridhvide sandstrande med krystalklart vand og overdådige shoppingcentre. Jeg har fundet billige DIREKTE flybilletter og et godt tilbud på det 5-stjernede hotel Carlton Palace Hotel. Dubai er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed og hvor du kan kombinere både strand, storby, ski og ørken – i en ferie! Hvad venter du på?


Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3776 kr.

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD


Luksus i Dubai

Flybilletter

Jeg har netop fundet billige (og direkte!) flybilletter til skønne Dubai! Billetterne er fundet på søgemaskinen Momondo og  prisen ligger på mellem 1800-2200 kr.

Fly fra København

Luksus i Dubai

Prisen for flybilletterne er 1803 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Dubai i perioden fra november og helt frem til foråret 2020 – der er altså god tid til afrejsen, men hvis du spørger mig, er det altid rart at planlægge rejser som denne i god tid (og inden at priserne begynder at stige!). Ovenstående eksempel er fra d. 5. november – 12. november, hvor du flyver med Norwegian, og det er netop det norske flyselskab som står for hovedparten af de flybilletter jeg har fundet. Mit eksempel herover er over 7 dage (6 nætter), men du kan sagtens ændre rejselængden hvis du ønsker dette. Norwegian flyver på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan kombinere det som du har lyst. Dette betyder også, at du sagtens kan ændre rejselængden fra de 7 dage (som i mit eksempel) til f.eks. 10 dage eller 14 dage.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i Dubai og prisniveauet afhænger selvfølgelig af, hvor meget luksus du ønsker. Herunder har jeg fundet et godt tilbud på det 5 stjernede Carlton Palace Hotel, men hvis du er frisk på en opgradering, så ligger (hvad der siges) at være verdens ENESTE 7 stjernet hotel i Dubai. Burj Al Arab er navnet, og prisen er knap 70.000 kr. for 7 dage! Du kan tage et kig på det vilde hotel her: Burj Al Arab

Luksus i Dubai

Hotel

Du kan godt glæde dig! Du skal nemlig bo som en vaskeægte sheik i Dubai, hvor jeg har fundet et utrolig lækkert 5 stjernet hotel. Hotellet hedder Carlton Palace Hotel og jeg tør godt garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig. Hotellet har nemlig både udendørs pool, fitness- og spafaciliteter og hele 3 forskellige restauranter. Du checker ind på et deluxe-værelse på hele 32 kvm, hvor du har soveværelse, seperat stue og badeværelse med badekar. Derudover er der selvfølgelig gratis wifi og roomservice døgnet rundt, hvis du går hen og bliver lækkersulten.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed. Derudover er de fleste ualmindelig tilfredse med både serviceniveuet og de store værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 3945 kr, hvilket svarer til 1973 kr. pr. person. (ved 2 personer)

 SE HOTELTILBUD

OBS: vær opmærksom på at du lander i Dubai kl. 09.00 om morgenen, men du kan først chekke ind på hotellet fra kl. 14.00

Luksus i Dubai

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 50-70 kr.

Bus og metro
Derudover kan du tage bus eller metro direkte fra lufthavnen – en tur på 10-20 minutter. Du finder ruteplanen her: Ruteplan bus/metro 

Hotellets lufthavnstransport
Hotellet tilbyder lufthavnstransport døgnet rundt for et tillægsgebyr på ca. 170 kr. pr. køretøj.


Luksus i Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar