Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly for kun 3708 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en luksusferie til Dubai? Dette Scoop går til den multikulturelle emirat og invitere til en førsteklasses ferie i selveste Dubai, hvor alt bare er vildere og større end andre steder i verden. Her kan du opleve verdens højeste bygning, verdens største indendørs skicenter og et af verdens største shoppingcentre. Dubai har det hele! En uforlignelig skyline, kridhvide sandstrande med krystalklart vand og overdådige shoppingcentre. Jeg har fundet billige flybilletter og et godt tilbud på et 5-stjernet luksushotel, udover det sædvanlige! Dubai er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed og hvor du kan kombinere både strand, storby, ski og ørken – i en ferie. Hvad venter du på?

TIP: Jeg var selv en tur forbi Dubai for et par måneder siden – og hvilken oplevelse! I den forbindelse har jeg lavet en guide, med 10 af byens fedeste oplevelser og seværdigheder. Du kan læse guiden her: 10 oplevelser og seværdigheder i Dubai


Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3708 kr.

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD


Luksus i Dubai

Flybilletter

Jeg har netop fundet en masse billige (og direkte) flybilletter til skønne Dubai! Billetterne er fundet på søgemaskinen Momondo og prisen ligger i prislejet 1860-2500 kr.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1868 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er muligt at finde disse billige flybilletter til Dubai i perioden fra slutningen af februar og frem til slutningen af marts. Flybilletterne er med Norwegian og mit eksempel herover er fra d. 19. – 26. marts, hvor prisen ligger på 1868 kroner for en returbillet.

Det er netop det norske flyselskab, som står for hovedparten af de flybilletter jeg har fundet. Mit eksempel herover har en rejselængde på 7 dage (6 nætter), men du kan sagtens ændre rejselængden hvis du ønsker dette. Norwegian flyver på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan kombinere det som du har lyst. Herunder har jeg fundet andre billige rejsedatoer, men husk at hotelprisen kan variere. 

OBS: Hvis du er ligeglad med at flyve direkte, kan du på mange af datoerne herunder, finde flybilletter med et 1 stop på vejen, i prislejet 1600-1900 kr.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i Dubai og prisniveauet afhænger selvfølgelig af, hvor meget luksus du ønsker. Herunder har jeg fundet et godt tilbud på det 5-stjernede The Canvas Hotel Dubai, men hvis du er frisk på en opgradering, så ligger (hvad der siges) at være verdens eneste 7 stjernede hotel i Dubai. Burj Al Arab er navnet, og prisen er knap 55.000 kr. for 7 dage! Du kan tage et kig på det vilde hotel her: Burj Al Arab

Hotel

Nu til et mere prisvenligt forslag, men stadigvæk utrolig lækkert! Du skal nemlig bo som en vaskeægte sheik i Dubai, hvor jeg har fundet et skønt 5 stjernet hotel. Hotellet hedder The Canvas Hotel Dubai og jeg tør godt garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig. Her har nemlig både udendørs pool (med den vildeste udsigt – se billede herunder), fitness- og spafaciliteter og hele 2 forskellige restauranter. Du checker ind på et superior-værelse på hele 48 kvm. med udsigt over byen. På værelset er der tv, gratis wifi, en stor queensize-seng og roomservice døgnet rundt, hvis du skulle gå hen at blive lækkersulten.

Hotellet ligger et par kilometer fra Dubai Mall og Burj Khalifa, men der ligger to forskellige metrostationer i gåafstand til hotellet (cirka 15 minutter), så det er utrolig nemt at komme rundt.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet svømmer i gode anmeldelser og de har en vurdering på hele 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed. Derudover er de fleste ualmindelig tilfredse med både serviceniveuet og de store værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 3680 kr, hvilket svarer til 1840 kr. pr. person. (ved 2 personer)

 SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 17 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 100-150 kr.

Hotellets lufthavnstransport
Hotellet tilbyder lufthavnstransport døgnet rundt. Ønsker du denne løsning, skal du kontakte hotellet for mere info.


Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar