Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly for kun 3794 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på et eventyr? Dette Scoop går til den multikulturelle emirat og inviterer til en førsteklasses ferie: Den står nemlig på Luksus i Dubai! Verdens højeste bygning, verdens største shoppingcenter, verdens største indendørs skicenter. Det kan ikke blive stort nok. En uforlignelig skyline, kridhvide sandstrande med krystalklart vand og overdådige shoppingcentre. Dubai har det hele!  Jeg har fundet billige DIREKTE flybilletter og et godt tilbud på det 5-stjernede hotel Carlton Palace Hotel. Dubai er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed og hvor du kan kombinere både strand, storby, ski og ørken – i en ferie! Hvad venter du på?


Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3794 kr.

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD


Luksus i Dubai

Flybilletter

Jeg har netop fundet billige (og direkte!) flybilletter til skønne DUBAI! Billetterne er fundet på søgemaskinen Momondo og  prisen ligger på mellem 2000-2500 kr.

Fly fra København

Luksus i Dubai

Prisen for flybilletterne er 2002 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er fra d. 12. – 19. marts, men du kan finde billetter i store dele af foråret. Der er således mange forskellige afrejsedatoer og herunder er et udpluk af nogle af dem. Hvis du selv vil lege lidt med datoerne, så sørg for at vælge tirsdage, torsdage og lørdage som afrejsedage – og tirsdage, torsdage og søndage som hjemrejsedage. Det er nemlig på disse dage, hvor Norwegian flyver direkte til Dubai. Dette betyder også, at du sagtens kan ændre rejselængden fra de 7 dage (som i mit eksempel) til f.eks. 10 dage eller 14 dage.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i Dubai og prisniveauet afhænger selvfølgelig af, hvor meget luksus du ønsker. Herunder har jeg fundet et godt tilbud på det 5 stjernede Carlton Palace Hotel, men hvis du er frisk på en opgradering, så ligger (hvad der siges) at være verdens ENESTE 7 stjernet hotel i Dubai. Burj Al Arab er navnet, og prisen er knap 63.000 kr. for 7 dage! Du kan tage et kig på det vilde hotel her: Burj Al Arab

Luksus i Dubai

Hotel

Du kan godt glæde dig! Du skal nemlig bo som en vaskeægte sheik i Dubai, hvor jeg har fundet et utrolig lækkert 5 stjernet hotel. Hotellet hedder Carlton Palace Hotel og jeg tør godt garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig. Hotellet har nemlig både udendørs pool, fitness- og spafaciliteter og hele 3 forskellige restauranter!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed. Derudover er de fleste ualmindelig tilfredse med både serviceniveuet og de store værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 3584 kr, hvilket svarer til 1792 kr. pr. person. (ved 2 personer)

 SE HOTELTILBUD

Luksus i Dubai

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 50-100 kr. 

Bus og metro
Derudover kan du tage bus eller metro direkte fra lufthavnen – en tur på 10-20 minutter. Du finder ruteplanen her: Ruteplan bus/metro 

Hotellets lufthavnstransport
Hotellet tilbyder lufthavnstransport døgnet rundt for et tillægsgebyr på ca. 170 kr. pr. køretøj.


Luksus i Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar