Badeferie Rejsetilbud

Luksus i Thailand: 8 dage i Krabi på 5* hotel inkl. fly for kun 6698 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Selvom at den danske vinter endnu ikke har vist sig fra sin værste side, så er der alligevel ikke noget der slår en tur til varmen – og når jeg siger varmen, så mener jeg 25-30 grader. Derfor har jeg fundet et ualmindeligt lækkert tilbud til Krabi i Thailand og det kan nærmest ikke blive mere lækkert. Du skal nemlig på bo på 5-stjernet luksushotel der ligger direkte ned til stranden og som har over 7.000 m² pool – det gør poolen til en af de største i Thailand! Hotellet ligger i det rolige Klong Muang område i Krabi, som er et relativt nyt rejsemål. Det betyder også at det ikke vrimler med turister i den hyggelige fiskerby, og at du kan nyde de kilometer lange sandstrande i nogenlunde fred og ro. 


Luksus i Thailand: 9 dage i Krabi på 5* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 6698 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Når du klikker ind via “se tilbud” herover skal du være opmærksom på at der står Phuket udfra destinationen, men det er en fejl. Rejsen går, som jeg har beskrevet overfor, til Krabi.


Luksus i KrabiJeg har fundet tilbuddet på Travelmarkets søgemaskine og du rejser med charterselskabet TUI. Turen går til Krabi-regionen i det sydlige Thailand, og nærmere bestemt i området omkring Klong Muang Beach. Her venter dig 9-dages luksus på det fantastiske, 5-stjernede Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort. 

Du rejser i 8 dage og rejsen er en pakkerejse, dvs. at tilbuddet inkludere både fly+hotel.  Hotellet ligger direkte ud til stranden og så finder du en af Thailands største svømmingpools på hotellet. Poolen er, og hold nu fast, hele  7.000 m² ! Derudover har hotellet også en 9-hullers golfbane, spafaciliteter, motionscenter, tennisbaner og meget andet!  Du bor på et 45 kvm. stort dobbeltværelse (se billeder længere nede) hvor du har aircondition, balkon, tv, wifi, minibar, og et stort badeværelse med badekar. Der er virkelig ikke sparet noget på dette hotel og det er et af TUI absolut lækreste hoteller i hele Thailand!

Prisen for 8 dage fra d. 12. marts – 20. marts for 2 personer i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 13.396 kr. Ved 2 personer bliver prisen derfor kun 6698 kr. pr. person! Du kan dog sagtens rejse på andre datoer, du skal dog være opmærksom på at prisen ret hurtigt ryger et par tusinder kroner i vejret. 

Prisen er 6698 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

Når du klikker ind via “se tilbud” herunder skal du være opmærksom på at der står Phuket udfra destinationen (du kan også se mit screenshot herunder), men det er en fejl. Rejsen går, som jeg har beskrevet overfor, til Krabi.

SE TILBUD

Luksus i Krabi

 

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Luksus i Krabi Luksus i Krabi Luksus i Krabi


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 40-50 minutters kørsel fra Krabi Airport. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder.

TUIs lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med TUI. Det koster således 578 kr. for turen (frem og tilbage). 

Taxa
Du kan også vælge at tage en taxa, og det er faktisk overraskende billigt. Turen tager et sted mellem 40-50 minutter og det kan gøres for cirka 700-1000 baht, som svarer til 150 – 200 kr. 


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Luksus i Krabi

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar