Rejsetilbud Storbyferie

Luksus i Warszawa: 3 nætter på 5* spahotel inkl. fly for kun 1598 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du nogensinde besøgt Polens hovedstad Warszawa? Hvis ikke, så er det ved at være på tide! Byen er med sine 1,7 millioner indbyggere en storby, som helt klart tåler et besøg. Warszawa er nemlig en overset perle, og er en af de mest trendy storbyer i Europa. Byen blev ødelagt under 2. verdenskrig, men er i dag genopbygget på smukkeste vis. Særligt området omkring den gamle bydel, som endda har en plads på UNESCOs verdensarvsliste, er et besøg værd. Warszawa byder på god shopping, lækre restauranter og en masse spændende oplevelser – alt sammen til billige penge. Jeg har fundet billige flybilletter og et skarpt tilbud på et luksuriøst 5-stjernet spahotel. Hvad venter du på?


Luksus i Warszawa: 3 nætter på 5* spahotel inkl. fly
Samlet pris: 1598 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Luksus i Warszawa

Flybilletter

På søgemaskinen Momondo har jeg fundet en masse billige afgange fra Billund til Warszawa henover efteråret. Flybilletterne er direkte tur/retur med Wizz Air og det er muligt at komme afsted for helt ned til ned 259 kr. !

Fly fra Billund

Luksus i Warszawa

Prisen for flybilletterne er på 259 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet billige afgange fra slutningen af august og helt hen til oktober. Ovenstående eksempel er fra d. 7. – 10. september for 259 kroner og det er heldigvis ikke den eneste af sin slags! Som jeg kort var inde på før, så er flybilletter med Wizz Air som flyver direkte mellem Billund og Warszawa på tirsdage og lørdage. Herunder har jeg fundet en masse andre afgange, hvor du kan komme afsted for mellem 260-500 kroner. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel

Titlen på dette scoop er “luksus i Warszawa”. Derfor skal du nu forberede dig på, at blive blæst bagover af det 5 stjernede hotel, som jeg har fundet et skarpt tilbud på. Hotellet hedder Sofitel Warsaw Victoria og det er et af byens absolut bedste hoteller og ved første øjekast, bliver du betaget af den luksuriøse stemning og indretning. Hotellet har desuden en fantastisk beliggenhed i byen, tæt på både spisesteder og seværdigheder. Faciliteter er der selvfølgelig også en masse af og du finder blandt andet et stort og lækkert pool- og spaområde (se billeder herunder), eget kasino, fitnesscenter og en fin restaurant med bar.

Du checker ind på et stort og rummeligt classic-værelse (kan selvfølgelig opgraderes), hvor du både har tv, gratis wifi, roomservice døgnet rundt, adgang til badekåber og hjemmesko, gratis aviser og hold nu fast, en pudemenu, hvor du kan vælge den hovedpude som passer bedst til dig. Din skønhedssøvn er dermed sikret! 

Hvad siger gæsterne på Tripadvisor?
Det er ikke kun mig, som er fuldstændig betaget af dette hotel – det samme gælder for hotellets gæster. På Tripadvisor er Sofitel Warsaw vurderet til hele 4,5 ud af 5. Det er især tilfreds med beliggenheden, serviceniveauet og den toplækre spaafdeling, med en kæmpe indendørs pool. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 2678 kr, hvilket svarer til 1339 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Luksus i Warszawa

Luksus i Warszawa

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen og til centrum

Tog
Den nemmeste og billigste måde at komme fra lufthavnen og til centrum af Warszawa er med tog.  Turen tager cirka 20 minutter og koster cirka 6 kroner (3,40 PLN – Polske Zloty)

Taxa
Det er selvfølgelig også en muligt at tage en taxa. Prisen vil ligge på omkring 30-50 PLN, som svarer til cirka 50-90 kroner. Vælger du at tage en taxa, skal du være sikker på at det er en autoriseret bil. Kig efter selskaber ELE Taxi, Super taxi og Sawa taxi, så er du på den sikre side.


Luksus i Warszawa

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar