Rejsetilbud Storbyferie

Magiske Marrakech: 1 uge på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly for kun 2181 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er Marrakech også blandt destinationerne på din bucketlist? Dette Scoop invitere dig til den fantastiske storby, hvor de rosafarvede huse, en duft af krydderier og en eventyrlig atmosfære er blevet et kæmpe hit blandt rejsende verden over. Folk strømmer til byen for at mærke den autentiske stemning, shoppe keramik og tæpper, samt se den smukke by der er et godt miks af nyt og gammelt, trendy mærkevarebutikker og lokale markeder med håndlavede produkter. En perfekt tur for dem der ønsker et miks af storby og afslapning! 


Magiske Marrakech: 1 uge på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly
Samlet pris: 2181 kr.

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD


Marrakech

Flybilletter

På Momondo har jeg fundet en MASSE billige flybilletter fra København til Marrakech. Det er det populære flyselskab, Norwegian, som i øjeblikket har gode priser på disse og det skal selvfølgelig udnyttes med et godt tilbud!

Fly fra København

Marrakech

Prisen for flybilletterne er 1275 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD   

Ovenstående eksempel er fra d. 15/01 – 22/01 (2019), men du kan finde flybilletter til cirka samme pris, i store dele af januar, februar og hen til starten af marts. Herunder har jeg fundet en række andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 1200-1600 kr, men du kan sagtens finde flere datoer. Hvis du selv vil søge videre, så sørg for at begrænse din søgning til tirsdage, torsdage og lørdage, som er de dage, hvor Norwegian flyver deres rute, og dermed de dage, hvor du finder de bedste priser.

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

I Marrakech er der hoteller – og så er der de traditionelle, marokkanske riads. Et Riad er et gammel byhus, som er blevet lavet om til et hotel og typisk har en form for have i midten. Sådan et har jeg fundet frem til dette tilbud og endda et anmelderrost, 4-stjernet et af slagsen! Det hedder Riad Lapis-Lazuli og ligger forholdsvis centralt i Marrakech. Der er kun 6 værelser på “hotellet”, hvor du også finder en restaurant/bar, indendørs pool, tagterrasse og meget andet! Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Marrakech

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på centrum, de lækre faciliteter og et højt serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1812 kr, hvilket svarer til 906 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Marrakech. Du kan se en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Marrakech

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet som jeg har fundet til dig herover, ligger cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler dig derfor følgende transportmuligheder:

Hotellets lufthavnstransport
Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen for cirka 110 kr. Hvis du vil benytte dig at dette, så skal du kontakte hotellet i god tid, inden din rejse.

Taxa
Taxaer i Marrakech er generelt ret billige og du skal derfor ikke forvente at skulle betale mere end cirka 100-200 kr.


Marrakech

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar