Rejsetilbud Sportsrejser

Champions League: Manchester United – Young Boys inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 1904 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

KALDER ALLE FODBOLDFANS! Nu kan du komme på en fodboldrejse til Manchester, hvor du kan opleve Champions League kampen mellem Manchester United og Young Boys. Braget mellem de to klubber spilles på det legendariske fodboldstadion Old Trafford d. 27 november og jeg har sammensat et komplet forslag til hvordan du kan komme afsted til spotpris. Kom helt tæt på de store stjerner som Pogba, Lukaku og De Gea. Der er garanti for god stemning, hårde taklinger og kolde øl, så pak dit favorit halstørklæde i kufferten og sæt kursen mod Manchester. 


Champions League: Manchester United – Young Boys inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 1904 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Manchester United

Flybilletter

Kampen spilles i Manchester og du skal derfor bruge nogle flybilletter. På søgemaskinen Momondo har jeg fundet billetter både med afrejse fra Hamborg (de billigste) og fra København.

Fly fra Hamborg

Manchester United Prisen for flybilletterne er 571 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Manchester United

Prisen for flybilletterne er 1227 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Kampen spilles d. 27. november (kl. 21.00) og ovenstående flybilletter er fra d. 27-28 november, og endda med gode rejsetider, hvilket betyder, at du også har tid til at opleve Manchester, som er en skøn by!


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3-stjernede Hotel Pendulum, som ligger i hjertet af Manchester. Du bor cirka 3 km. fra Old Trafford og 20 minutter fra lufthavnen, så beliggenheden kan næppe blive meget bedre. På hotellet er der gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad, hvis du foretrækker dette.

Manchester United

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være stilfuldt, rent og med en god beliggenhed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 1076 kr, hvilket svarer til 538 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Manchester. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Manchester

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Manchester United – Young Boys spilles på Old Trafford d. 27. november kl. 21.00. Billetterne kan købes hos Rejsefidus og de koster fra 795 kr. stykket.


Manchester United

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar