Rejsetilbud Storbyferie

Storbyferie i Milano: 3 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 794 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sì, grazie! Dette Scoop tager dig med til Italiens næstestørste by, Milano. Byen ligger i det nordlige Italien og her finder du alt fra smukke kirker, kendte kunstværker, hyggelige fortovscaféer og selvfølgelig shopping. ALLE de store mærker indenfor mode holder til her, hvilket betyder at du kan shoppe løs hos blandt andet Louis Vuitton, gucci osv. (så husk at gem lidt plads i kufferten!) Et stykke udenfor Milano finder du ovenikøbet et af Europas største outlets, Serravalle Scrivia, som også er et besøg værd. Forbered at par italienske gloser og tag på en storbyferie til Milano, det vil du ikke fortryde!


Storbyferie i Milano: 3 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 794 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Storbyferie i Milano

Flybilletter

På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter til Milano, og hvad endnu bedre er, så kan du komme afsted fra både Billund og København!

Fly fra Billund

Storbyferie i Milano

Prisen for flybilletterne er 219 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Storbyferie i Milano

Prisen for flybilletterne er 302 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel fra Billund er fra d.  1. – 3. oktober og eksempel fra København er fra d. 2. – 4. oktober – begge eksempler er med lavprisselskabet Ryanair. Hvis ikke disse datoer passer dig, har du mulighed for at finde lignende afgange fra slutningen af august, og frem til og med november. Ruten Billund – Milano flyves på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan sagtens ændre rejselængden, hvis du ønsker flere dage i Milano. Det samme gælder fra København, hvor du kan flyve direkte på alle ugens dage. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens finde flere. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Hotel

Hotellet jeg har fundet frem til dig er 3-stjernet og hedder Hotel Ares. Hotellet har en rigtig fin standard og du får et fint værelse med en dobbeltseng, tv og gratis wifi. Beliggenheden er et par kilometer fra centrum, men metroen ligger i kort afstand fra hotellet og du kan derfor være inde i Milanos centrum i løbet af ingen tid!

TIP: det er muligt at booke opholdet med morgenmad for kun 90 kroner ekstra (for 2 personer), hvilket må siges at være noget af et røverkøb!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden. Derudover bliver standarden og det venlige personale rost, ligesom mange af gæsterne roser det lynhurtige wifi. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1150 kr, hvilket svarer til 575 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Storbyferie i Milano

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Når man flyver til Milano med Ryanair, lander man i Bergamo Lufthavnen. Herfra er der cirka 50 minutters kørsel til hotellet. Det er dog nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum af Milano.

Bus
Den mest populære transportform (og den nemmeste!) er med bus. Du kan således komme fra lufthavnen og til centrum af Milano for kun 5 euro for en enkeltbillet og 9 euro for en returbillet. Du kan booke billetter til bussen her: Bestil busbilletter


Storbyferie i Milano

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar