Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Milano: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 973 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sì, grazie! Dette Scoop tager dig med til Italiens næstestørste by, Milano. Byen ligger i det nordlige Italien og her finder du alt fra smukke kirker, kendte kunstværker, hyggelige fortovscaféer og selvfølgelig shopping. ALLE de store mærker indenfor mode holder til her, hvilket betyder at du kan shoppe løs hos blandt andet Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Armani osv. (så husk at gem lidt plads i kufferten!) Et stykke udenfor Milano finder du ovenikøbet et af Europas største outlets, Serravalle Scrivia, som også er et besøg værd. Forbered at par italienske gloser og tag på en forlænget weekend til Milano, det vil du ikke fortryde!


Forlænget weekend i Milano: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 973 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Milano

Flybilletter

På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter til Milano. Du kan endda flyve fra både København og Billund, til stort set samme priser!

Fly fra København

Weekend i Milano

Prisen for flybilletterne er 298 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Weekend i Milano

Prisen for flybilletterne er 320 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel fra København er fra d. 8. – 11. marts, og fra Billund 18. – 21. marts. Passer disse datoer ikke dig, har du mulighed for at finde lignende afgange i store dele af foråret. Hvis du vil afsted fra København, kan du finde billige flybilletter i marts, april og maj, og hvis du vil afsted fra Billund, så kan du finde billige billetter fra april og frem til maj. Du kan komme afsted både på hverdage, eller henover en weekend, som mit eksempel herover.

Andre billige rejsedatoer

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Hotel

Hotellet jeg har fundet frem til dig er 4 stjernet og hedder Hotel Raffaello. Hotellet har en rigtig fin standard og du får et fint værelse med en dobbeltseng, tv, udsigt over byen og med gratis wifi. Beliggenheden er et par kilometer fra centrum, men der kører sporvogne nærmest lige udenfor hotellet, så det er nemt at komme frem og tilbage.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden ikke langt fra centrum. Derudover bliver standarden og det venlige personale rost, ligesom mange af gæsterne roser det lynhurtige wifi. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1349 kr, hvilket svarer til 675 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Milano. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Milano

Weekend i Milano

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Når man flyver til Milano med Ryanair, lander man i Bergamo Lufthavnen. Herfra er der cirka 50 minutters kørsel til hotellet. Det er dog nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum af Milano.

Bus
Den mest populære transportform (og den nemmeste!) er med bus. Du kan således komme fra lufthavnen og til centrum af Milano for kun 5 euro for en enkeltbillet og 9 euro for en returbillet. Du kan booke billetter til bussen her: Bestil busbilletter


Milano

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar