Rejsetilbud Sportsrejser

NFL i London: fly, hotel og billet til NFL-kamp på Wembley for kun 2305 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

TOUCHDOWN! NFL i London er en KÆMPE begivenhed, uanset om du er NFL-fan eller ej. Hvert år rykkes af par kampe fra NFL til London og nu kan du opleve kampen mellem Tennesse Titans – Los Angeles Chargers til spotpris! Jeg har sammensat et rigtig godt tilbud på en komplet rejse med både fly, hotel og billet til kampen. Er du klar på at opleve action, hårde taklinger og amerikansk fodbold i absolut verdensklasse?


NFL i London: fly, hotel og billet til NFL-kamp på Wembley
Samlet pris: 2305 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


NFL i London

Flybilletter

Kampen spilles d. 21 oktober kl. 14.30 (lokal tid) og på Skyscanner har jeg fundet flybilletter fra både København, Billund og Århus.

Fly fra København

NFL i London

Prisen for flybilletterne er 498 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 

Fly fra Billund (20/10 – 22/10)

NFL i London

Prisen for flybilletterne er 999 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 

Fly fra Århus (20/10 – 22/10)

NFL i London

Prisen for flybilletterne er 1080 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel fra København er fra d. 21 oktober til d. 22 oktober, hvorimod flybilletterne fra Billund og Århus er med afrejse dagen før (d. 20 oktober). Der går desværre ingen afgange fra Billund og Århus d. 21 oktober, som passer med, at du kan nå frem til kampstart. Så vil du afsted fra en af disse lufthavne, er du nødt til at tage afsted d. 20 oktober, og der tilføjes en ekstra overnatning under “hoteltilbuddet”. 


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i London. Jeg har dog valgt at finde et hotel som ligger tæt på Wembley Stadium, hvor kampen spilles. 

Hotel

London Wembley International Hotel ligger få minutters gang fra Wembley og det er derfor et oplagt valg til dette scoop. Hotellet er 3 stjernet og har 2 forskellige restauranter (med mulighed for tilkøb af morgenmad) og gratis wifi. Værelserne har desuden en rigtig fin størrelse, sammenlignet med typiske London hoteller, der oftest er ret små.

NFL i London

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, de store og rummelige værelser, samt serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 1070 kr, hvilket svarer til 535 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Vælger du afrejse fra Billund eller Århus, og dermed har brug en ekstra overnatning, så er prisen for 2 nætter 1070 kr. pr. person.

Du kan finde mange forskellige hoteller i London. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen mellem Tennesse Titans – Los Angeles Chargers spilles på Wembley Stadium d. 21 oktober. Billetterne kan købe hos ARTE Udland og de koster fra 1272 kr. stykket.

NFL i London

 

Billetterne er inklusiv adgang til Club Wembley, hvilket giver dig:

  • Separat indgang til stadion, ingen kø
  • Alle i gruppen er garanteret pladser sammen
  • Brede polstrede stole med armlæn
  • Midtertribunen
  • Adgang til Club Wembleys barer og restauranter
  • Arenaen åbner 2,5 time inden
  • Ingen dresscode
  • En afslappet og uformel atmosfære – børn og familier er velkomne
  • Mulighed for betting

Sådan finder du rundt i London

Transport i London er nemt og ligetil – men der er mange muligheder! Vi har skrevet en kæmpe guide til London, hvor du blandt andet kan læse mere omkring, hvordan du kommer rundt i London. Derudover kan du læse dig frem til, hvordan du nemmest (og billigst) kommer til og fra lufthavnen.

Du finder guiden her: London-guide


NFL i London

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Skriv en kommentar