Gæstebloggere Inspiration

Australien: Nomadefamilien på camperferie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dagens blogindlæg er skrevet af Malue, som sammen med familien, bestående af Zoey, Marley og Marin, har solgt deres hus og taget afsted på et eventyr. Et eventyr, som blandt andet har bragt dem forbi Bali, Singapore og Malaysia. De følte dog at de trængte til lidt mere “frihed” og derfor valgte de at tage på en camperferie i Australien. Det vil hun fortælle mere om i dette blogindlæg og hun fortæller også om, hvordan det er at rejse med mindre børn. God læselyst!

Skrevet af: Malue, fra instagramprofilen “Nomadefamilien”. 

Efter et par måneder på Bali, i Singapore og Malaysia på diverse hoteller og lejligheder var det en kæmpe frihedsfølelse for os at sætte os ind i vores eget lejet mobilhome. Ikke flere taxature med skrigende unger, ikke flere bekymringerne om sengen ville være stor nok til os alle, eller om morgenmaden ville have cornflakes og bananer. Nu kunne vi helt selv bestemme hvad vi ville fylde i køleskabet og hvor vi ville køre hen. Er vi ikke tilfredse, hvor vi kommer hen, kører vi bare videre, og modsat bliver vi, hvis vi er vilde af begejstring.

Camperferie i Australien

Måske kender nogen af Jer dette. Man vil egentligt rigtig gerne hen til det vandfald eller en tur i skoven, men man skal lige pakke tasken med alt ligefra snacks til badevinger og bleer, inden man skal finde en chauffør som er nogenlunde til stole på. For så at køre x antal km med to børn som skændtes om hvem der skal se hvilken iPad eller forsøger at tumle på bagsædet imens man kører. Jeg må indrømme at dette scenarie gjorde at der var et par steder vi opgav at besøge de første par måneder af vores tur. Det er slut nu for nu er børnene igen i autostol og de er faktisk nogenlunde rolige når vi kører. Og det med at pakke er jo intet problem for vi har jo alt med os hele tiden bag i vognen.

Camperferie i Australien
En af de ting jeg var overbevist om jeg ikke ville savne hjemmefra var madlavningen. Jeg synes tit og ofte at det var et lidt irriterende punkt på dagsordningen. Både at finde ud af hvad der skulle laves og selve produktionen af det. Men men men, igen efter et par måneder på restauranter minimum 3 gange om dagen var det skønt selv at kunne lave mad. Børnene spiste tit ikke så meget når vi var ude at spise. Tror på en måde det var lidt forvirrende for dem altid at være et nyt sted og at vi alle fik noget forskelligt på tallerknen. Det var en fantastisk gang boller i karry der blev lavet da vi først ankom til Australien.

Vi havde alle glædet os vild meget til at hente camperen, faktisk så meget at vi hentede den en uge før planlagt og vi aflevere den en uge senere. Camperlivet har levet op til alle de forventninger vi havde og håbede på det ville give os. Det er dejligt at have en fast base og det er bestemt en af de ting jeg kan mærke børnene også trives med. Vi skifter lidt imellem luksus campingpladser og naturpladser med mindre underholdning for alle parter. Ligeså skønt som det er at prøve at være uden mobildækning, og uden kæmpe legeplads til ungerne, ligeså skønt er det at komme til det hele igen.

Camperferie i Australien

Vi oplever vanvittigt meget. Vi ser smuk natur, møder de skønneste mennesker, bader på de mest fantastiske strande og ser masser af vilde dyr. Vi har masser af nærvær, vi gør alt i vores tempo og bestemmer helt selv hvad vi vil fylde vores dag med. Vi føler os vanvittig heldige at vi får lov til at dele denne oplevelse med vores børn.

Camperferie i Australien

Vi vil klart anbefale camperferie til andre rejselystne med små børn. Vi er allerede igang med at snakke om hvor vores næste tur skal gå hen.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar