Rejsetilbud Storbyferie

Ølspa i Budapest: 3 dage inkl. 3* hotel, fly og adgang til ølspa for kun 900 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du nogensinde set videoer på de sociale medier, hvor folk har siddet i et badekar fyldt med øl? Nu har jeg du chancen for at prøve det på egen krop! Dette scoop tager dig nemlig med på en unik omgang ølspa i Budapest. Forestil dig at du sidder i et klassisk træbadekar, vandet er 36 grader varmt og er en blandning af alm. vand og ølbadesalt. Ved siden af dig har du en ølhane, hvor du frit kan tappe øl i de næste 45 minutter. Lyder det ikke vildt? Herunder viser jeg dig hvordan du booker flybilletter, hotel og adgang til det unikke ølspa – alt sammen til en virkelig billig pris!


Ølspa i Budapest: 3 dage inkl. 3* hotel, fly og adgang til ølspa
Samlet pris: 900 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Ølspa i Budapest

Flybilletter

Momondo har jeg fundet en masse billige flyafgange til Budapest fra både København og Billund, og det er muligt at komme afsted i store dele af maj og juni måned!

Fly fra København

Ølspa i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 259 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Ølspa i Budapest

Prisen for flybilletterne er på 326 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Mine eksempler herover er fra d. 25. – 27. juni fra København og 11. – 13. juni fra Billund – og det er heldigvis ikke de eneste afrejsedatoer til dette scoop. Jeg har nemlig fundet en masse afgange, til fornuftige priser, i både maj og juni måned. Generelt finder du de billigste flybilletter fra København, hvor de ligger i prislejet 290-400 kr. Hvis du vil afsted fra Billund, skal du betale lidt mere for flybilletterne, men prisen er stadigvæk yderst fornuftig!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge en base til dig ophold i Budapest. Selvom det (forestiller jeg mig) kunne være rart at overnatte i selve ølspaet, så er det desværre ikke tilladt og derfor vil jeg herunder præsentere dig for et fint 3* hotel, som du kan bruge i stedet.

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3-stjernede lejlighedshotel  Amber Terrace Stuido, som du kan booke i 2 nætter til en rigtig skarp pris! Hotellet ligger utrolig centralt i byen, hvorfra du nemt kan gå rundt til byens seværdigheder. Du checker ind på et 28 kvm. stort værelse, hvor du har både gratis wifi, tv, tekøkken og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,5 ud af 5! Gæsterne roser især den gode beliggenhed, det imødekommende personale, og de fine værelser.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 626 kr. hvilket svarer til 313 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Ølspa i Budapest

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Ølspa i Budapest

Nu skal du glemme alt om almindelige spabade for en stund, for det “nye” er nemlig ølspa! Rundt omkring i verden vælter det frem med forskellige spabehandlinger med øl, og nu er trenden også kommet til Budapest. Det fungere på den måde, at du bliver placeret i et klassisk træbadekar, som bliver fyldt op med 36 grader varmt vand og efterfølgende tilsat en særlig ølbadesalt. Denne særlige blandning skulle (eftersigende) være god for helbredet og blandt andet modvirke stress! Og her stopper det ikke – for ved siden af dit badekar sidder nemlig en ølhane, hvorfra du kan tappe løs af ALT den øl du kan drikke, mens du nyder dit spabad. Lyder det ikke fantastisk?

Ølspaet, som går under navnet Thermal Beer Spa ligger i det berømte Széchenyi Bath i Budapest, som er et stort termisk bad. Prisen for herligheden er 44 euro pr. person, som svarer til knap 328 kr. og for den pris får du adgang til 45 minutters ølspa (inkl. fri øl!) og en dagsbillet til det selve Széchenyi Bath, hvor du nemt kan tilbringe en dag. Jeg anbefaler at du booker din billet i forvejen, da der er begrænset pladser i ølspaen. Du kan booke dine billetter her: Book billetter

Ølspa i Budapest
Copyright Thermal Beer Spa (https://thermalbeerspa.com/gallery/)

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er nemt at komme fra lufthavnen og ind til byens centrum. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Taxa:
Den nemmeste måde er er tage en taxa fra lufthavnen. En tur på cirka 30 minutters tid og til en pris på cirka 150-200 kr.

Bus:
Den billigste måde er hoppe på en bus. Fra lufthavnen kører bus nr. 100E ind til centrum for en pris på cirka 20 kr. Læs mere om det her: bus til centrum


Ølspa i Budapest

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar