Rejsetilbud Sportsrejser

Premier League: Arsenal – Manchester City inkl. hotel, fly og billet for kun 2629 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dagens scoop er et vaskeægte topopgør i Premier League, når Arsenal skal forsøge at hente tre vigtige point til topstriden, når Manchester City gæster Emirates Stadium i London. Arsenal ligger i skrivende stund på en 6. plads, hvilket må betegnes som skuffende, hvis man spørger de fleste Arsenal fans. Købet af stjernerne Aubameyang og Mikhitaryan har dog for alvor givet fansene håbet tilbage, hvilket de får brug for mod de, på nuværende tidspunkt, uovervindelige blå Manchester spillere, som cruiser mod Premier League trofæet. Kan Arsenal snuppe tre vigtige point fra Manchester City? Med dagens scoop får du mulighed for at overvære kampen på Emirates med 60.000 syngende, engelske fans!


Premier League: Arsenal – Manchester City inkl. hotel, fly og billet
Samlet pris: 2629 kr.

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD

 


Premier League

Flybilletter

Der er mulighed for at flyve både fra både Billund og København, det er dog billigst fra Billund.

Fly fra Billund

Flybilletterne er fundet på Momondo og der er afrejse fra Billund d. 1/3 kl. 10.40 og du er fremme i London (Stansted Lufthavn) 11.25 lokal tid. Flyrejsen tager cirka 1 time og 45 minutter. Hjemrejsen er d. 2/3 kl. 07.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.15. 

Premier League

Prisen for flybilletterne er på 337 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Hvis du ikke er udpræget morgenmenneske og gerne vil betale lidt ekstra for en senere afgang, så kan du også flyve hjem kl. 19.30 i stedet for 07.40 som ovenstående eksempel.

Premier League

Prisen for denne afgang er 419 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra København

Flybilletterne er fundet på Momondo og der er afrejse fra København er d. 1/3 kl. 07.10 og du er fremme i London (Gatwick Lufthavn) 08.05 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 19.25 og du er tilbage i København kl. 22.25. 

Premier League

Prisen for flybilletterne er på 217 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

 

OBS: Vælger du at flyve fra Billund, lander du i Stansted Lufthavn, og hvis du vælger at flyve fra CPH lander du i Gatwick Lufthavn.


Hotel & Airbnb

Jeg har fundet er et fint 3 stjernet hotel som hedder Comfort Inn Hyde Park  (7,6 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men både Paddington Station, Bayswater og Lancaster Gate (metrostationer) ligger i gåafstand fra hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt til. Der er desuden gratis wifi og der medfølger morgenmad i prisen! 

Premier League

Prisen for en overnatning er 571 kr., hvilket svarer til 286 kr. pr. person for et dobbeltværelse (inkl. morgenmad).

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Billetter

Kampen spilles d. 1 marts kl. 19.45 lokal tid (20.45 dansk tid) og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland og de koster fra 2006 kr. stykket. 

Premier League

Der er tale om Club Level billetter og følgende er inkluderet:

  • Siddeplads på Club Level – alle i gruppen får pladser ved siden af hinanden
  • Gratis adgang til Arsenal Museum densamme dag som kampen
  • Gratis Stadium Tour (ikke densamme dag som kampen)*
  • Fri drikkevarer i halvlegen (øl, vin & sodavand)
  • Kampprogram
  • Club shop voucher værdi £ 5
  • Ingen dresscode (Arsenals fodboldtrøjer/holdfarver er tilladt, men det er ikke tilladt at bære modstanderholdets fodboldtrøjer/holdfarver)

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Når man flyver med Ryanair til London, så lander man i Stansted Lufthavn, som ligger et godt stykke udenfor London. Du kan således tage enten tog eller bus.

Tog
Du har mulighed for at tage et tog direkte fra lufthavnen og ind til det centrale London, turen tager cirka 45 minutter. Det hedder Standsted Express og toget kører hvert 15 minut og en “åben retur” billet koster cirka 300 kr. Du kan bestille billetter til toget HER

Bus
En anden mulighed er at tage bussen og her er der mulighed for at finde billetter til en pris på omkring 70-100 kr.

Generel transport i London – Oyster Card
Oyster Card er din bedste ven, når du skal transportere dig rundt i London, enten via metro, bus og London Overground. Kortet er billigere end enkeltbilletter eller Travelcard og det er nemt at tanke op, sådan at du ikke løber tør. En anden fordel er at kortet aldrig udløber og du kan i princippet dele det med andre, så længe der er penge på. Du kan læse mere om Oyster Card og bestille det her: Køb Oyster Card


Premier League

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD       

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar