Badeferie Rejsetilbud

SIDSTE UDKALD: 1 uge på Zakynthos på 3* hotel (m. morgenmad) inkl. fly for kun 1306 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

LAST MINUTE! Bank på hos chefen og bed om ferie, for i næste kan du komme til den græske perle, Zakynthos, for næsten ingen penge – et tilbud der er svært at sige nej til! Øen i det græske ø-hav er omringet af azurblåt vand og masser af havskildpadder – hvilke i øvrigt er øens største turistattraktion. Der er en skøn stemning på øen, og maden er fantastisk! Vi har fundet superbillige flybilletter og et lækkert 3-stjernet hotel. Tag et break fra hverdagens stress og jag på den dejlige paradisø. Hep, hep, hep – se at komme afsted! 


SIDSTE UDKALD: 1 uge på Zakynthos på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1306 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Flybilletter

Travelmarket er jeg netop faldet over et VILDT tilbud på flybilletter til den græske paradisø Zakynthos. Billetterne er fra København og der er desværre kun denne ene afgange, som er fra d. 10-17 oktober. Normalprisen for billetter til Zakynthos plejer at ligge på omkring 1500-2000 kr, så her er der altså tale om et rigtigt godt scoop!

Fly fra København

Zakynthos

Prisen for flybilletterne er 398 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD    


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et anmelderrost 3* hotel, til en fantastisk god pris! Hotellet hedder Zante Pantheon Hotel og her finder du blandt andet restaurant/poolbar, udendørs pool og en beliggenhed ikke langt fra stranden. Der er desuden gratis wifi og derudover medfølger der morgenmad i prisen.

Zakynthos

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især serviceniveauet og den medfølgende morgenmad.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1816 kr, hvilket svarer til 908 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller på Zakynthos. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Zakynthos

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 15 minutter kørsel fra lufthavnen og det er derfor nemt at komme frem og tilbage med f.eks. en taxa.

Lejebil

Jeg vil dog KLART anbefale dig at leje en bil til dette scoop, så du kan udforske Zakynthos på egen hånd.  På HolidayCars kan du leje en bil for kun 183 kr. (hvis I rejser 2 personer) i 7 dage – svært at sige nej til. 

Zakynthos

FIND LEJEBIL   


Zakynthos

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar