Badeferie Rejsetilbud

SIDSTE UDKALD: 1 uge på Rhodos på 4* hotel inkl. fly for kun 1581 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

SIDSTE UDKALD! Sidder du netop nu og kigger på regnen vælte ned af dit vindue? Undslip det danske regnvejr og tag på sen-sommerferie på Rhodos til en superskarp pris! Forkæl dig selv med græske specialiteter, de skønne (og børnevenlige) strande samt de hyggelige gamle byer. Rhodos er for folk i alle aldre, og en perfekt destination til en badeferie. Vejrudsigten for de næste uger siger mellem 28-32 grader, så det er noget bedre end de 15 grader vi har herhjemme! Har du lidt ferie til gode og står kufferten pakket og klar, book din rejse nu!


Badeferie på Rhodos: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1581 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Rhodos

Flybilletter

Travelmarket kan du lige nu finde billige flybilletter til Rhodos fra både Billund og København!

Fly fra Billund

Rhodos

Prisen for flybilletterne er 299 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 

Fly fra København

Rhodos

Prisen for flybilletterne er 299 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 

 Ovenstående eksempel er fra d. 02/09 – 09/09 og du kan flyve fra både Billund og København. Det er Spies som har “restpladser” på deres fly og det skal selvfølgelig udnyttes! Der er ikke det helt store udvalg af datoer, men du kan komme afsted for kun 299 kr. – så det er altså værd at overveje!


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et SUPER tilbud på et lækkert 4* hotel, som hedder Bayside Hotel Katsaras. Hotellet ligger direkte ned til stranden og har både pool, 2 restauranter og meget andet! Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad, hvis du foretrækker dette.

Rhodos

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet beliggenheden direkte ned til stranden, hotellets personale og serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2563 kr, hvilket svarer til 1282 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du finder et stort udvalg af hoteller på Rhodos og du kan se en komplet oversigt her: Hoteller på Rhodos

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger kun 5 km. fra lufthavnen og det er derfor nemt at komme frem og tilbage med f.eks. en taxa.

Lejebil

Jeg vil dog KLART anbefale dig at leje en bil til dette scoop, så du kan udforske Rhodos på egen hånd. På Skyscanner kan du finde en lejebil i 7 dage til kun 516 kr, hvilket svarer til 258 kr. pr. person (hvis I rejser 2 personer).

FIND LEJEBIL


Rhodos

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar