Rejsetilbud Storbyferie

Forlænget weekend i Riga: 4 dage på 4* hotel (m. morgenmad) og fly for kun 992 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så kan du godt pakke kufferten og gøre dig klar på at opleve Letlands smukke hovedstad Riga. Dette Scoop tager dig nemlig med til den lettiske storby, hvor du kan tilbringe en forlænget weekend. Her vil du opleve en moderne by, som samtidig har bevaret en masse historie, hvilket giver byen en særlig charme. Byen boomer af smukke seværdigheder, og specielt den gamle bydel, som er at finde på UNESCOS verdensarvsliste, er et besøg værd. Prisniveauet er en del lavere end vi er vant til her i Danmark, hvilket betyder at du kan spise dig igennem de gode restauranters menukort, og måske nyde en drink til – uden at blive ruineret. Riga er oplagt til en weekendtur og med dette Scoop er det svært at lade være, er det ikke?


Forlænget weekend i Riga: 4 dage på 4* hotel (m. morgenmad) og fly
Samlet pris: 992 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Riga

Flybilletter

På søgemaskinen Travelmarket har jeg netop fundet en ordentlig stak billige flybilletter til Letlands hovedstad Riga. De billigste billetter er med afrejse fra København, men du kan også komme afsted fra Billund. I første omgang vil jeg dog fokusere på de billetter jeg har fundet fra København.

Fly fra København

Riga

Prisen for flybilletterne er 452 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Du kan komme afsted i både september, oktober, november og december for mellem 450-700 kr. Både Air Baltic, som jeg har brugt i ovenstående eksempel, og Norwegian flyver direkte fra København til Riga – så du har nok muligheder at vælge imellem. Ovenstående eksempel er fra d. 9 – 11 september, men under “andre rejsedatoer” herunder, har jeg fundet en oversigt over andre billige rejsedatoer, hvor du kan komme afsted på en forlænget weekend. Jeg har også fundet 2 forskellige afrejsedatoer i efterårsferien, hvor du kan komme afsted for cirka 600 kr.

Foretrækker du at flyve fra Billund, skal du forvente at betale i omegnen af 1100-1300 kr. for flybilletterne. Du finder en oversigt over flybilletter fra Billund her: Fly fra Billund

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

I Riga har jeg fundet et godt tilbud på det 4* stjernede City Hotel Teater. Hotellet ligger centralt i Riga og en lang række faciliteter som blandt andet restaurant/bar, et mindre spaområde, et super hyggeligt loungeområde og en tagterrasse. Der er desuden gratis wifi og der medfølger morgenmad i prisen.

Riga

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæster roser blandt beliggenheden ikke langt fra centrum og tæt på stoppesteder, hvis man foretrækker at tage offentlig transport frem og tilbage. Derudover bliver morgenmaden (som følger med) rost i høj stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1080 kr, hvilket svarer til 540 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Du kan finde mange forskellige hoteller i Riga. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Riga

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Taxa
En tur fra lufthavnen og til centrum med en taxa vil koste i omegnen af 100-150 kr.

Bus
Bus nr. 22 kører fra lufthavnen og ind til centrum. Du kan købe billet i ankomsthallen når du ankommer, eller blot betale chaufføren (husk småpenge!) Du finder mere information om busturen her: Bus


Riga

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar