Badeferie Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Seychellerne: tur/retur for kun 3136 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Stopper det aldrig? I går fandt jeg en super billig rejse til Mauritius (den finder du her) – og nu er turen kommet til et andet paradis, nemlig Seychellerne! Hvis du slår “paradis” op i ordbogen, vil du højst sandsynligt blive mødt af et billede fra Seychellerne, som består af over 100 små, frodige øer. Derudover er klimaet varmt og behageligt året rundt. Kombinationen af dette gør, at ø-gruppen er en af mine absolut favoritdestinationer. Derfor kan jeg heller ikke holde min begejstring tilbage, når jeg har fundet flybilletter til noget nær halv pris og dem vil jeg nu dele med dig!


Billige flybilletter til Seychellerne
tur/retur for kun 3136 kr.

SE FLYTILBUD       


Seychellerne

Flybilletter

Hvad siger du til et par super billige (nærmest halv-pris) flybilletter til Seychellerne? Det er nemlig lige præcis hvad jeg har fundet! Billetterne er fundet på søgemaskinen Travelmarket og de er med afrejse fra København.

Fly fra København

Billige flybilletter til Seychellerne

Prisen for flybilletterne er 3136 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel er fra d.  d. 15. – 26. januar, hvor du kan komme afsted til kun 3136 kr., hvilket er halv pris i forhold til hvad den slags normalt koster – og prisen er endda inkl. 20 kg. bagage og mad ombord! Du flyver med SAS og det tyske flyselskab Condor via Frankfurt og flyvetiden er rigtig god (og kort). Jeg har fundet en del af disse billige billetter og du kan komme afsted i både januar og februar. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer:

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge et hotel på Seychellerne. På Hotels.com finder du en komplet oversigt over samtlige hoteller og du kan bruge de forskellige kriterier, til at finde frem til dit perfekte hotel.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Seychellerne er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Seychellerne

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar