Rejsetilbud Storbyferie

Smuttur til smukke Riga: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 752 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tag på en smuttur til smukke Riga, og oplev Letlands charmerende storby. Riga byder på lidt af hvert, men er specielt kendt for den historiske “gamle bydel” og Centralmarkedet, der er det største af sin slags i hele Europa. Prisniveauet i Riga er også ganske lavt, og du kommer derfor utrolig langt for din hårdtoptjene sparepenge. Leder du efter en lækker, billig storbyferie? Læs med her og bliv klogere.


Smuttur til smukke Riga: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 752 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Riga

Flybilletter

I dag har jeg fundet billige flybiletter til Letlands smukke hovedstad, Riga. Flybilletterne er fundet på søgemaskinen Travelmarket og de er med afrejse fra København.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 433 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet billige flybilletter i perioden fra oktober og helt frem til julen, så du har mange forskellige afrejsemuligheder. Ovenstående eksempel er fra d. 28. – 30. november til kun 433 kr. Du flyver med Air Baltic, hvor du har 8 kg. håndbagage inkluderet i prisen, hvilket er (hvis du spørger mig) mere end rigeligt til sådan en kort “smuttur”.

Du kan som sagt finde mange billige rejsedatoer. Både Air Baltic og Norwegian har oftest gode tilbud til Riga, så det burde være muligt at finde frem til en dato, som passer dine ferieplaner. Det betyder også at du sagtens kan ændre rejselængden til eksempelvis 4 dage (mit eksempel er 3 dage). Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du rejser i 3 dage og kan finde flybilletter til under 600 kr. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Du finder et stort udvalg af hoteller i Riga og prisniveauet er ganske lavt, hvilket betyder at du kan eksempelvis kan finde 4-stjernede hoteller (som mit eksempel herunder) til omkring 300-500 kr. pr. nat, hvilket er utrolig billigt!

Hotel

Jeg har selvfølgelig fundet et hotel til dig og valget er faldet på det 4-stjernede Rixwell Gertrude Hotel. Her checker du ind på et 14 kvm. stort classic-dobbeltværelse med dobbeltseng, tv og wifi samt et fint badeværelse med kombineret badekar/bruser. Derudover medfølger der morgenmad, som endda får ros af gæsterne. Hotellets beliggenhed er også super god og du kan gå rundt til det meste.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,0 ud af 5! Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og og de store, rummelige værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 637 kr. hvilket svarer til 319 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Riga

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Taxa
En tur fra lufthavnen og til centrum med en taxa vil koste i omegnen af 100 -150 kr.

Bus
Bus nr. 22 kører fra lufthavnen og ind til centrum. Du kan købe billet i ankomsthallen når du ankommer, eller blot betale chaufføren (husk småpenge!) Du finder mere information om busturen her: Bus


Riga

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar