Badeferie Rejsetilbud

Solferie i Grækenland: 1 uge i Parga inkl. 4* hotel og fly for kun 2249 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis jeg siger “Solferie i Grækenland”, tænker du garanteret straks Rhodos, Kreta, Korfu eller Santorini. Disse, ellers meget skønne, græske øer, skal du dog glemme for en stund. Dette scoop tager dig nemlig med til byen Parga, som ligger på det græske fastland, og som med sine knap 3000-5000 indbyggere, er alt hvad man forbinder med en iddylisk ferie til Grækenland. På trods af placeringen på fastlandet, så hersker der en hyggelig ø-stemning i Parga. Byen er nemlig en ægte havneby, og hver dag kommer de lokale fiskere ind med dagens fangst, som du kan nyde på en af de mange restauranter. De omkringliggende strande er også præcis som man forventer af Grækenland – varmt, klart og roligt badevand, som man allerede når man ser billederne derfra, får lyst til at springe ud i. Drømmer du om en autentisk, (og lækker) græsk badeferie til spotpris, så skal du læse med her!


Solferie i Grækenland: 1 uge i Parga inkl. 4* hotel og fly
Pris pr. person er fra: 2249 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Solferie i Parga

Hos charterselskabet Spies har jeg netop fundet et rigtigt godt tilbud på en pakkerejse til Grækenland. Turen går til billedeskønne Parga, hvor der venter dig en uges ferie i skønne omgivelser. Du checker ind på det 4-stjernede Theros Hotel, som ligger højt placeret i byen, hvorfra du har en fantastisk udsigt over bugten. Hotellet gennemgik en total renovering i 2018, så det fremstår nyt og utrolig lækkert. Her bor du i et stort værelse med et mindre køkken, badeværelse og et soveværelse. Der er desuden både tv, wifi og enten balkon eller terrasse. På hotellet er der desuden en lækkert poolområde, som du kan se billeder af herunder.

Prisen for for 2 personer i et dobbeltværelse i 7 dage fra d. 13. maj – 20. maj er 4498 kr. Ved 2 personer bliver prisen derfor kun 2249 kr. pr. person – det kalder jeg en skarp pris! Du kan også godt vælge andre rejsedatoer, men så stiger prisen med 1000-2000 kr. pr. person. Rejsen er med afrejse fra København.

Prisen er 2249 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Parga

OBS:
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Parga Parga

Parga


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger knap en times kørsel fra lufthavnen og Spies tilbyder transport til/fra lufthavnen, som kan tilvælges når du booker – denne løsning vil jeg klart anbefale.

Spies’ lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Prisen er også ret billigt og det koster således kun 280 kr. for alle rejsende.


Solferie i Parga

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar