Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Solferie på Costa Del Sol: 5 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 1135 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Over 200 kilometer kyststrækning, et skønt klima året rundt og et utal af tapasbarer og lækre restauranter. Dette Scoop tager dig med til den spanske sydkyst, som i folkemunde går under navnet “Costa Del Sol”, hvor der venter dig 5 dages ferie i Benalmádena. Her finder du blandt andet en hyggelig strandpromenade, med små caféer og alverdens restauranter. Byen emmer af liv året rundt og du kan nyde godt af de gode shoppingsteder, forskellige sportsaktiviteter (f.eks. golf eller tennis), eller blot sætte dig i marinaen, og nyd en koldt glas sangria. Længes du efter sol og sydens varme, så er Costa Del Sol det oplagte valg, specielt til den pris jeg har fundet her.


Solferie på Costa Del Sol: 5 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1135 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Costa Del Sol

Flybilletter

Man siger ikke nej til en solferie på skønne Costa Del Sol. Derfor fik jeg travlt, da jeg for kort tid siden fandt billige flybilletter til Malaga. Bedre endnu bliver det, når jeg fortæller dig at du kan komme afsted fra både København, Billund og Aalborg, og at der er mange ledige rejsedatoer, i hele foråret!

Fly fra København

Costa Del Sol

Prisen for flybilletterne er 320 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Costa Del Sol

Prisen for flybilletterne er 666 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Costa Del sol

Prisen for flybilletterne er 876 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempler er fra København d. 10. – 14. marts, og fra Billund og Aalborg d. 1. – 5. april. Som du kan se, så er priserne presset helt i bund. Jeg har således fundet flybilletter fra københavn for helt ned til cirka 300 kr., fra Billund til omkring 500-600 kr., og fra Aalborg fra omkring 850-900 kr. – og den slags billetter kan du finde mange af!

Fra København og Billund flyver både Ryanair og Norwegian på ruten, så der har en del forskellige muligheder i forhold til rejsetidspunkter og længden på din rejse. Fra København kan du nærmest dagligt finde disse billige flybilletter til Malaga, hvorimod udvalget fra Billund er lidt mere begrænset. Her skal du således ramme mandage & fredage som rejsedage, for at finde de billigste billetter. Det samme gør sig gældende fra Aalborg, hvor det kun er Norwegian der flyver til Malaga.

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

Den spanske sydkyst er spækket med hyggelige og smukke byer. Når først du er kommet til Malaga, så falder de andre byer som perler på en snor. Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Estepona og jeg kan blive ved. Mit valg er dog faldet på et skønt hotel i Benalmádena, som ligger knap 12 km. fra Malaga. 

Hotel

I Benalmádena har jeg fundet et ret lækkert 4* lejlighedshotel, til en yderst fornuftig pris. Hotellet hedder Benalmadena Palace og her finder du både restaurant/bar, udendørs- og indendørs pool, spafaciliteter, og meget mere. Værelserne er indrettet i en moderne stil og har både balkon, tekøkken, tv og wifi. Du kan derfor selv vælge at lave mad, men der er også mulighed for tilkøb af morgenmad, eller endda all inclusive, hvis du foretrækker dette. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets service, samt de forskellige faciliteter, som hotellet stiller til rådighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1579 kr, hvilket svarer til 815 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Costa Del Sol. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Costa Del sol

Costa Del sol

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Du har en del forskellige muligheder for transport fra Malaga Lufthavn og videre langs kysten. Hvis du vælger at benytte mit hotelforslag længere oppe, og derfor skal til Benalmádena, vil jeg anbefale dig følgende muligheder:

Tog
Togstrækningen på Costa Del Sol fungere fantastisk – og så er den billig. Du kan f.eks. tage toget fra lufthavnen og til Benalmádena på knap 20 minutter. Prisen for turen er knap 2 euro, som svarer til cirka 14 kr. Toget afgår cirka hvert 20 minut, du skal dog være opmærksom på at toget kun kører i tidsrummet: 

Fra lufthavnen 05.42 – 22.42
Fra Benalmádena 06.20 – 23.20

Taxa
Foretrækker du den “nemme løsning”, eller ankommer du udenfor tidsrummet hvor toget kører, så anbefaler jeg dig at tage en taxa. Det er ret billigt og en tur fra lufthavnen til Benalmádena koster i omegnen af 25-30 euro, som svarer til 180-220 kr. 


Costa Del Sol

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar