Badeferie Rejsetilbud

Solferie på Madeira: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2386 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er det endelig tid til at byde den frodige, portugisiske ø, Madeira, velkommen her på siden. Dette scoop tager dig med på en solferie til øen, hvor klimaet er mildt året rundt og hvor du i april/maj måned vil opleve temperature på omkring 19-22 graders varme. Jeg har fundet et skønt 4* hotel i byen Santa Cruz, hvor du finder en masse skønne lokale restauranter, hvor der med statsgaranti bliver serveret friskfanget fisk, som øen er særlig kendt for. Oplevelser er der også massere af på Madeira, specielt hvis du du er sportsinteresseret. Øen er nemlig kendt for både de kuperede og udfordrerende golfbaner, og for at være “hjemstavn” for verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, som har sit eget museum her. Er du på udkig efter en billig solferie på Madeira? Så læs med her!


Solferie på Madeira: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2386 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Madeira

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Portugals skønne paradis, Madeira. Jeg har fundet et par billige last-minute afgang med SPIES, så hvis du drømmer om en solferie indenfor en nær fremtid, skal du læse med her.

Fly fra København

Solferie på MadeiraPrisen for flybilletterne er på 699 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Solferie på Madeira

Prisen for flybilletterne er på 799 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på ovenstående screenshots, så er priserne presset godt i bund. Begge afgange er last-minute afgange med charterselskabet SPIES, hvor du rejser fra d. 6. – 13. maj (øverste) eller 29. april – 6. maj. Det er desværre de eneste afgange i denne omgang, men der vil løbende komme flere til, så hvis du oplever at priserne herover ændre sig, skal du blot prøve at ændre på rejsedatoerne inde på Travelmarkets hjemmeside – og jeg vil selvfølgelig forsøge at holde dette indlæg opdateret med nye datoer. 


Hotel & Airbnb

Hotel

På hotelsøgemaskinen Hotels.com har jeg fundet et skarpt tilbud på det 4-stjernede (og anmelderroste) Santa Cruz Village Hotel. Hotellet ligger i byen Santa Cruz, hvor der er massere af liv. Du bor i gåafstand til byens centrum, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og forskellig aktiviteter. Hotellet har også en række lækre faciliteter, blandt andet en restaurant,, udendørs pool og poolbar, fitness- og spafaciliteter og meget andet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost og de har en vurdering på 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellet lækre faciliteter, de store og rummelige værelser og serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3373 kr, hvilket svarer til 1687 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Madeira. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Madeira

Solferie på Madeira

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger kun 5-10 minutters kørsel, så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage.

Hotellets lufthavnstransport
Jeg vil egentlig anbefale dig at booke hotellets lufthavnstransport, som koster 5 euro pr. værelse, hvilket svarer til cirka 37 kroner. Det kan vidst ikke gøres meget billigere!. Hvis du ønsker dette, skal du kontakte hotellet når du har booket dit værelse.

Taxa
Skal det være nemt og hurtigt, så anbefaler jeg at du hopper på en taxa. Prisen for en tur fra lufthavnen og til hotellet koster i omegnen af 10-15 euro, som svarer til 70-115 kr. 


Solferie på Maderia

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar