Badeferie Rejsetilbud

Solferie til Costa Brava: 5 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 969 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Flere af jer har spurgt efter en solferie – og hvad I ønsker, skal I få! Derfor går dagens scoop til Costa Brava på den spanske østkyst og du vil næsten ikke tro dine egne øjne, når du ser hvor meget du får for pengene! Jeg har fundet billige flybilletter i både april og maj og på dette tidspunkt ligger temperaturen på omkring 20-23 grader.

Fly og hotel – og evt. en lejebil oveni for
Til dette scoop har jeg fundet både fly og hotel. Men her stopper legen ikke. Jeg faldt tilfældigvis over et VILDT tilbud på en lejebil, hvilket vil sige at du for kun 40 kr. ekstra (hvis I rejser 2 personer) kan tilføje en lejebil og tage på udflugt i bjergene, samt opleve store dele af den smukke kyststrækning på egen hånd!

Trænger du til sol og lunere vejr end det vi oplever lige nu, så læs med her!


Solferie til Costa Brava: 5 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 969 kr. 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD


Costa Bravo

Flybilletter

Til dette scoop er der kun mulighed for at flyve fra Billund. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller København så kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg, og Rejser med fly fra København.

Fly fra Billund

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Billund og direkte til Girona med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 14 april kl. 21.00 og du er fremme i Girona kl. 23.35, flyrejsen tager cirka 2 timer og 35 minutter. Hjemrejsen er d. 19 april kl. 17.30 og du er tilbage i Billund kl. 20.15. 

Costa Brava

Prisen for flybilletterne er 361 kr.

SE FLYTILBUD        

Andre rejsedatoer:
Du kan finde billige flybilletter fra Billund og til Girona i store dele af april og maj. Priserne svinger mellem 300-400 kr. og op til cirka 600 kr. – som dog stadigvæk er billigt! Du kan selv prøve dig frem med datoerne, bare sørg for at du vælger enten tirsdage, torsdage eller lørdage som afrejsedage. 

05/04 – 12/04
07/04 – 12/04
10/04 – 14/04
10/04 – 17/04
12/04 – 19/04
14/04 – 21/04
17/04 – 21/04
Og flere datoer i april.

03/05 – 10/05
05/05 – 10/05
10/05 – 17/05
12/05 – 17/05
og flere datoer i maj.

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et rigtig fint 3 stjernet lejlighedshotel, som hedder Blau Apartments og det har desuden fået gode anmeldelser (4,0 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger i Lloret de Mar, tæt på både strand, restauranter og byliv. Lejlighederne har en god størrelse og indeholder både køkken, stue og soveværelse. De fleste af værelser har desuden ret lækkert altan og der er selvfølgelig en fælles pool. 

Costa Bravo

Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse  er 1215 kr, hvilket svarer til 608 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Hvis du ønsker at se en oversigt hotellerne i hele Costa Brava området, så kan du finde dem her: Hoteller i Costa Brava

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du til Lloret de Mar

Lloret de Mar ligger cirka 30 km. fra Girona Lufthavn. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Lejebil 
Du kan leje en bil som står klar i lufthavnen når du ankommer. Dette betyder, udover at du har styr på transporten til og fra lufthavnen, også har mulighed for at opleve området Costa Brava, som er utrolig smukt.Du finder en lejebil her: Bestil lejebil

Costabrava

Prisen for en lejebil ligger på KUN 80 kr. for 5 dage, hvilket svarer til 40 kr. pr. person ved 2 personer. 

FIND LEJEBIL

Taxi
Ønsker du ikke at leje en bil, kan du tage en taxa frem og tilbage. Prisen ligger på omkring 40-50 euro, som svarer til cirka 300-350 kr. Så hvis I rejser 2 personer, skal i af med knap 150 kr. pr. person.


Costa Brava

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar