Badeferie Rejsetilbud

Solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2049 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

En 4-stjernet charterrejse til lige knap 2000 kr. lyder næsten som en joke, men den er god nok! I dag har jeg nemlig fundet et ret vildt tilbud på en uges rejse til solrige, og ultra populære Kreta i maj måned, hvor temperaturen nemt kan snige sig op på 23-25 grader. Kreta er et af de mest populære rejsemål blandt danskerne og jeg forstår egentlig godt hvorfor. Den dejlige ø har nemlig lidt af det hele: smukke (og børnevenlige) strande, en masse seværdigheder og historie, en skøn natur og meget andet! Hvis du leder efter en billig solferie, eller måske endda en tidlig sommerferie, så vil jeg klart anbefale dig at læse med herunder.


Solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2049 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Solrige Kreta

Jeg har fundet dette tilbud på Travelmarkets hjemmeside, og som jeg skrev i introen, så skulle man tro at prisen står forkert, men den er altså god nok. Rejsen er med Spies, og går til Platinas på Kreta, hvor der venter dig en uge på et lækkert 4* hotel – alt sammen for knap 2000 kr.

Hotellet hedder Rita Suites og det er et 4-stjernet lejlighedshotel, som ligger midt i Platnias by, ikke langt fra stranden. De Spies-gæster som tidligere har boet på hotellet, er ovenud tilfreds og de giver en vurdering på hele 4,4/5! Hotellet er udstyret med en stor pool, hvor der mulighed for solbadning på de omkringliggende solsenge. Derudover er den en mindre restaurant og poolbar, som du kan benytte. Værelserne er indrettet som små lejligheder i størrelsen 25-28 kvm, med både køkken, badeværelse og kombineret opholds- og soveområde. 

Mit eksempel er fra d. 16. – 23. maj og du flyver fra København. Prisen er 4098 kr., som ved 2 personer giver en pris på 2049 kr. pr. person.  Hvis du f.eks. vil afsted fra Billund kan du rejse fra d. 18. – 25. april for cirka 1800 kr. mere. 

Prisen er 2049 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Solrige Kreta
OBS: Prisen på dette screenshot er højere end den pris du får, når du klikker videre ind på Spies’ hjemmeside

 

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Solrige Kreta Solrige Kreta Solrige Kreta


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

Spies’ lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 420 kr. for turen (frem og tilbage). 


Solrige Kreta

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar