Badeferie Rejsetilbud

Solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly for kun 2299 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

En 4-stjernet charterrejse med morgenmad til lige knap 2000 kr. lyder næsten som en joke, men den er god nok! I dag har jeg nemlig fundet et ret vildt tilbud på en uges rejse til solrige, og ultra populære Kreta i maj måned, hvor temperaturen nemt kan snige sig op på 23-25 grader. Kreta er et af de mest populære rejsemål blandt danskerne og jeg forstår egentlig godt hvorfor. Den dejlige ø har nemlig lidt af det hele: smukke (og børnevenlige) strande, en masse seværdigheder og historie, en skøn natur og meget andet! Hvis du leder efter en billig solferie, eller måske endda en tidlig sommerferie, så vil jeg klart anbefale dig at læse med herunder.


Solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel m. morgenmad inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2299 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Solrige Kreta

Jeg har fundet dette tilbud på Travelmarkets hjemmeside, og som jeg skrev i introen, så skulle man tro at prisen står forkert, men den er altså god nok. Rejsen er med Spies og går til den livlige by Hersonissos på Kreta, hvor der venter dig en uge på et lækkert (og super trendy!) 4* hotel med morgenmad for kun 2299 kr.

Hotellet hedder Cook’s Club Hersonissos Crete og det er et trendy, 4-stjernet hotel som ligger midt i byen Hersonissos, ikke langt fra stranden. Hotellet er udstyret med en stor pool, hvor der mulighed for solbadning på de omkringliggende solsenge. Derudover er der en restaurant og poolbar, hvor du kan nyde forskellige retter og farverige drinks. Værelserne har en ganske fin størrelse (20 kvm.) og er indrettet med stor dobbeltseng, tv og køleskab, badeværelser med bruser og med balkon/terrasse. Sidst vil jeg lige nævne, at de Spies-gæster som tidligere har boet på hotellet, er ovenud tilfreds og de giver en vurdering på hele 4,0/5! 

Mit eksempel er fra d. 9. – 16. maj og du flyver fra København. Prisen er 4598 kr., som ved 2 personer giver en pris på 2299 kr. pr. person.  Hvis du f.eks. vil afsted fra Billund kan du rejse på samme dato for 5598 kr. Kan du ikke rejse på disse datoer, er et par enkelte andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for samme pris, eller et par hundrede kroner ekstra.

Prisen er 2299 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Solrige Kreta

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Solrige Kreta Solrige Kreta Solrige Kreta


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 25 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

Spies’ lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 380 kr. for turen (frem og tilbage). 

Taxa
Alternativt kan du tage en taxa og det bør ikke koste mere end 200-250 kr.


Solrige Kreta

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar