Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 3048 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

En 4-stjernet sommerferie til solrige Kreta for knap 3000 kroner, lyder næsten som en joke – men den er god nok! I dag har jeg nemlig fundet et ret vildt tilbud på en uges rejse til ultra populære Kreta. Den græske ø er et af de mest populære rejsemål blandt danskerne og jeg forstår egentlig godt hvorfor. Kreta har nemlig lidt af det hele: smukke (og børnevenlige) strande, en masse seværdigheder og historie, en skøn natur og meget andet. Hvis du leder efter en billig sommerferie, så vil jeg klart anbefale dig at læse med herunder.


Solrige Kreta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 3048 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Solrige Kreta

Jeg har fundet dette tilbud på Travelmarkets hjemmeside, og som jeg skrev i introen, så skulle man tro at prisen står forkert, men den er altså god nok! Rejsen er med TUI og går til den hyggelige by Rethymnons på Kreta, hvor der venter dig en uge på et lækkert 4-stjernet hotel.

Hotellet hedder Argo og det ligger nær stranden, og tæt på byliv og spisesteder.  Hotellet er udstyret med en fin pool, hvor der mulighed for solbadning på de omkringliggende solsenge. Værelserne er indrettet som små lejligheder og har en størrelse på cirka 50 kvm. De er indrettet med stor dobbeltseng, minikøkken, badeværelser med bruser og en fin balkon. Sidst vil jeg lige nævne, at de TUI-gæster som tidligere har boet på hotellet, er ovenud tilfreds og de giver en vurdering på hele 8,4/10! 

Mit eksempel er fra d. 27. juni til d. 4. juli, hvor du flyver fra København. Den samlede pris er 6096 kr. som ved 2 personer giver en pris på 3048 kr. pr. person. Rejsen kan i princippet bookes henover hele sommeren – også med afrejse fra Aalborg og Billund. Her skal du dog være opmærksom på, at prisen stiger ganske markant i løbet af juli og august måned.

Prisen er 3048 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Solrige Kreta

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Solrige Kreta Solrige Kreta


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 1 time og 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende muligheder:

TUI’s lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med TUI. Det koster således 460 kr. for turen (frem og tilbage). 

Taxa
Alternativt kan du tage en taxa, men denne løsning er noget dyrere. Her skal du forvente at slippe omkring 80-100 euro for turen, hvilket svarer til 600-750 kroner. 


Solrige Kreta

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar