Badeferie Rejsetilbud

Sommer i Sunny Beach: 7 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1569 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du til kilometerlange sandstrande, sol, samt fest og farver? Så er dagens scoop lige noget for dig! Sunny Beach i Bulgarien er et af landets mest populære ferieområder. Jeg har fundet et godt tilbud på en uges ferie ved den bulgarske kyst og prisen er, selvfølgelig, uhørt billig! Hvad venter du på?


Sommerferie i Sunny Beach: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1569 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 


Sunny Beach

Flybilletter

I går fandt jeg billige flybilletter til Cypern med TUI, det tilbud kan du se her: 1 uge på Cypern for 1774 kr. 

I dag går turen så til Bulgarien og Sunny Beach og det er, igen, TUI som har nemlig nogle VILDT billige billetter til salg og det skal selvfølgelig udnyttes!

Fly fra Billund

Sunny Beach

Prisen for flybilletterne er 748 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående afgang er fra Billund fra d. 29 juni til d. 7 juli (du flyver hjem lidt over midnat). Der er på nuværende tidspunkt kun denne ene afgang – og da der er tale om restpladser, er det med at være hurtig!

Vil du flyve fra København, kan du komme afsted fra d. 25 juni til d. 2 juli for 848 kr, dem kan du finde her: find flybilletter


Hotel & Airbnb

Hotel

På Skyscanner har jeg dog fundet et godt tilbud på et lækkert (og anmelderrost!) 3* hotel, som hedder Orchid Fort Garden. Hotellet ligger i Sunny Beach, knap 10 minutter gang fra stranden. På hotellet finder du både pool, tennisbaner og meget andet.

Sunny Beach

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt andet hotellets renlighed og standard, samt den gode service. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 1641 kr, hvilket svarer til 821 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du finder et stort udvalg af hoteller i Sunny Beach og du kan se en komplet oversigt her: Hoteller i Sunny Beach

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra hotellet til centrum 

Hotellet ligger cirka 25 km. fra lufthavnen og du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Prisen for turen ligger på cirka 200 kr.


Sunny Beach

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar