Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie i Alanya: 1 uge på 4* hotel inkl. fly fra kun 2591 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg fundet endnu et sommerferietilbud til dig. Turen går til Tyrkiets mest populære ferieby Alanya, hvor det venter kilometerlange sandstrande, et pulserende byliv og vigtigst af alt, et lunt klima. Den populære tyrkiske ferieby er den perfekte destination til sommerferien – uanset om du søger en daseferie på stranden eller en aktiv ferie, med massere af aktiviteter. Tilbuddet jeg har fundet gælder henover hele sommeren og der er mulighed for at rejse fra både Aalborg, Billund og København, til en yderst fornuftig pris! Hvad venter du på?


Sommerferie i Alanya: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2591 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Sommerferie i Alanya

Hvis du stadigvæk leder efter årets sommerferie, så er du kommet til det rette sted. I dag har jeg nemlig fundet et skarpt tilbud på en sommerferie til den tyrkiske ferieby, Alanya. Rejsen er en pakkerejse med Sunweb og indeholder derfor både fly, hotel og lufthavnstransport. Du skal derfor ikke bekymre dig om andet, end at pakke kufferten og hoppe ombord på flyet!

Rejsen går som sagt til Alanya, hvor du skal bo på det skønne, 4-stjernede lejlighedshotel, Sifalar. Hotellet ligger i gåafstand til både strand, butikker og restauranter, og der er derfor ikke en finger at sætte på beliggenheden. Værelserne er, uanset hvilken type du vælger, indrettet med både køkken, soveområde og opholdsområde. Alle lejligheder har desuden balkon. 

Hotellets faciliteter tæller både en pool (og børnepool), en restaurant, bar & poolbar, døgnåbent reception, og mulighed for at spille både bordtennis og billard  (mod betaling). Sidst men ikke mindst, så er der mulighed for at opgradere opholdet med morgenmad (37 kr. pr. dag), halvpension (88 kr. pr. dag) og all inclusive (124 kr. pr. dag), hvis du foretrækker dette. 

Hvornår kan rejsen så bookes? Det kan den i princippet fra august og helt frem til oktober. Den pris jeg tager udgangspunkt i, finder du d. 16. – 23. august med afrejse fra København. Til sidst vil jeg skynde mig at sige, at rejsen kan bookes med afrejse fra både Aalborg, Billund og København – prisen kan dog variere . Du kan klikke ind på “SE TILBUD” herunder og finde en komplet oversigt over priser og rejsedatoer.

Prisen er 2591 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Sommerferie i Alanya
Her er et screenshot af tilbuddet 📸

 

Billeder fra hotellet

Sommerferie i Alanya Sommerferie i Alanya Sommerferie i Alanya


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

ALLE rejser hos Sunweb er inklusiv transport til/fra hotellet, så hvis du booker dette tilbud, skal du ikke bekymre dig over transporten. 


Sommerferie i Alanya

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar