Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie i Costa Brava: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 2214 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dagens scoop går til Costa Brava-kysten, som ligger ved Middelhavet i det nordøstlige Spanien. Området er et af Europas mest populære rejsemål i sommerferien – og nu kan du komme afsted til spotpris! Jeg har fundet billige flybilletter, og der er mulighed for afrejse de fleste uger i sommeren. I Costa Brava finder du kilometerlange sandstrande og klart, varmt vand. Der vrimler med lækre restauranter, hvor du har rig mulighed for at spise dig mæt i spanske specialiteter som paella eller en tapas – og selvfølgelig med en gang sangria dertil. Har du endnu ikke booket årets sommerferie, så er det nu du skal slå til!


Sommerferie i Costa Brava: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2214 kr. 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 


Costa Brava

Flybilletter

Skyscanner kan du lige nu finde billige flybilletter fra Billund og til Girona med Ryanair.

Fly fra Billund

Costa Brava

Prisen for flybilletterne er 474 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Dette eksempel er fra d. 23 juni til d. 30 juni, men du kan komme afsted på mange andre datoer i både juni og august for mellem 450-900 kr. Herunder har jeg listet nogle (der er flere!) eksempler op på disse datoer.

Eksempler på andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på det lækre 4 stjernede Hotel TOP Platja Park. På hotellet finder du både en udendørs pool, fitness og restaurant/bar. Hotellet ligger desuden tæt på den smukke strand!

Og det bedste af det hele: foretrækker du ALL INCLUSIVE? Så kan du opgradere for kun 295 kr. pr. person!

Costa Brava

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne er vilde med specielt beliggenheden og servicen på dette hotel. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3480 kr, hvilket svarer til 1740 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Costa Brava-området og du finder en komplet oversigt her: Hoteller i Costa Brava

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 km. fra Girona Lufthavn. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Lejebil
Du kan leje en bil som står klar i lufthavnen når du ankommer. Dette betyder, udover at du har styr på transporten til og fra lufthavnen, også har mulighed for at opleve området Costa Brava, som er utrolig smukt. Prisen for en lejebil på HolidayCars ligger på KUN 425 kr. for en uge, hvilket svarer til 213 kr. pr. person, hvis i rejser 2 personer. 

Costa Brava

FIND LEJEBIL

Taxi
Prisen ligger på omkring 40-50 euro, som svarer til cirka 300-350 kr. Så hvis I rejser 2 personer, skal i af med knap 150 kr. pr. person.


Costa Brava

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar