Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie i Costa Brava: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 1988 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så er det tid til endnu et scoop til sommerferien 2019! Turen går  til Costa Brava-kysten, der ligger ved Middelhavet i det nordøstlige Spanien. Området er et af Europas mest populære rejsemål i sommerferien – og nu kan du komme afsted til spotpris! Jeg har fundet billige flybilletter, og der er mulighed for afrejse de fleste uger i sommeren. I Costa Brava finder du kilometerlange sandstrande med klart, varmt badevand. Vejret er også skønt og temperaturen i sommermånederne sniger sig sjældent under de 25 grader. Området omkring Lloret de Mar (som dette scoop går til) vrimler med lækre restauranter, hvor du har rig mulighed for at spise dig mæt i spanske specialiteter som paella eller en tapas – og selvfølgelig med et koldt glas sangria til. 


Sommerferie i Costa Brava: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1988 kr. 

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie i Costa Brava

Flybilletter

Momondo kan du lige nu finde billige ekstremt billige sommer-fly til Girona i Spanien. Flybilletterne er med afrejse fra Billund og du kan komme afsted i både juni, juli og august!

Fly fra Billund

Sommerferie i Costa Brava

Prisen for flybilletterne er 367 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Mit eksempel herover er fra d. 8. – 15. juni, men der er som sagt en masse andre rejsedatoer i både juni, juli og august. Billetterne er billigst i juli og august, men du kan faktisk komme afsted i juli for omkring 800-1200 kr. hvilket er yderst billigt, taget i betragtning af at du rejser midt i sommerferien. Jeg vil også gerne vædde min gamle (sommer)hat på at dette tilbud ikke gælder særlig længe, så hvis du vil have styr på flybilletterne til årets sommerferie, så vil jeg klart anbefale dig at slå til i en nær fremtid.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et ret lækkert 4* hotel i Lloret de Mar, som jeg vil anbefale dig til dette scoop. Hotellet hedder Aqua Hotel Bertran Park og det ligger midt i byen, og kun 5-10 minutters gang fra den smukke strand. Du checker ind på et 22 kvm.  standard-dobbeltværelse (kan opgraderes hvis du ønsker) hvor du har både aircondition, tv, gratis wifi, balkon med udsigt over byen, roomservice og minibar, samt eget badeværelse med badekar. Derudover har hotellet har lang række faciliteter, som blandt andet udendørs pool, restaurant og bar og en hyggelig terrasse. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne er vilde med specielt beliggenheden og servicen på dette hotel. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3242 kr, hvilket svarer til 1621 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Costa Brava-området. Hvis du ønsker at bo i et andet område, eller hvis du foretrækker et andet hotel, så kan du finde en komplet  oversigt her: Hoteller i Costa Brava

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 30 km. fra Girona Lufthavn. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Hotellet lufthavnstransport
Hotellet tilbyder kørsel til og fra lufthavnen for 24 euro pr. person (pr. vej), hvilket svarer til 171 kr.

Taxi
Prisen ligger på omkring 40-50 euro, som svarer til cirka 300-350 kr. Så hvis I rejser 2 personer, skal i af med knap 150 kr. pr. person.

Lejebil
Du kan også vælge at leje en bil, som står klar i lufthavnen, når du ankommer og til den pris jeg har fundet herunder, er det dumt ikke at overveje det! Du kan nemlig leje en bil i 7 dage for kun 328 kr. hvilket svarer til 164 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer. Foruden transporten til og fra lufthavnen, giver en lejebil dig også uanede muligheder for at opleve området omkring Girona, hvor du blandt andet kan køre en tur til Barcelona på cirka halvanden time.

FIND LEJEBIL

Sommerferie i Costa Brava


Sommerferie i Costa Brava

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar