Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie i Tyrkiet: 1 uge i Side for kun 3049 kr. inkl. 3* hotel og fly

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du til kilometerlange sandstrande og temperature på den gode side af 30 grader? Så har jeg et godt tilbud til dig! Turen går til Tyrkiet og byen Side, som står lidt i skyggen af de mere populære byer som Alanya og Antalya, men det kommer heldigvis dig til gode. Her er knap så mange turister, men ikke desto mindre har Side alt hvad den perfekte sommerferie skal indeholde. Foruden de skønne sandstrande og det varme klima, har byen nemlig et fint udvalg af restauranter og lokale shoppingmuligheder. Hvis du har mod på flere oplevelser, kan du tage på udflugt til eksempelvis Antalya eller Alanya, som begge ligger en god times kørsel fra Side. Som du kan høre, så byder Side på et hav et muligheder. Så hvis du stadigvæk mangler at booke årets sommerferie, så vil jeg klart anbefale dig at læse med her.


Sommerferie i Tyrkiet: 1 uge i Side inkl. 3* hotel og fly
Pris pr. person er fra: 3049 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Sommerferie i Tyrkiet

Vejrguderne er desværre ikke helt ligeså gode ved os i år, som de var sidste sommer – og det kan mærkes på prisen på rejser. Priserne er markant højere end sidste år, hvor mange valgte at blive i Danmark og nyde det gode vejr. Men det er ikke helt umuligt at finde et godt tilbud og det har jeg heldigvis gjort i dag! Jeg har nemlig fundet et skarpt tilbud på en pakkerejse til Side i Tyrkiet. Du rejser med Spies og rejsen indeholder både flybilletter tur/retur og et fint hotel, med en god beliggenhed i byen.

Du skal bo på det 3-stjernede Beyez Saray, som ligger i kort afstand til både strand, butikker og restauranter. Hotellet har en fin restaurant, som servere både morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover har hotellet en fin pool med liggestole omkring, så der er rig mulighed for at få en god “tan” på ferien. Værelserne er indrettet som lyse dobbeltværelse med både aircondition, balkon og badeværelse med enten bruser eller badekar. 

Nu videre til detaljerne omkring booking af dette tilbud. Jeg har fundet tilbuddet på Travelmarkets søgemaskine for charterrejser, men tilbuddet bookes hos Spies. Rejsen er som tidligere nævnt en pakkerejse, hvilket også betyder at den kan tilpasses efter afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Det tilbud jeg tager udgangspunkt i er med afrejse fra København fra d. 29. juli til d. 6. august, hvor du kan bookes rejsen for 6098 kr. for 2 personer. Rejser I 2 personer, giver det derfor en pris pr. person på 3049 kr. 

Hvis du ønsker en at booke rejsen på et andet tidspunkt, eller med afrejse fra Aalborg eller Billund (det kan man godt), så skal du blot klikke ind på “SE TILBUD” herunder og tilpasse rejsen, så den passer til dine ønsker. Gør du dette, skal du være opmærksom på at prisen kan variere. 

Prisen er 3049 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Sommerferie i Tyrkiet
Her er et screenshot af tilbuddet 📸

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Sommerferie i Tyrkiet

Sommerferie i Tyrkiet

Sommerferie i Tyrkiet


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 1-2 timers kørsel fra lufthavnen, alt afhængig af trafikken. Det er muligt at bookes transfer til/fra lufthavnen med Spies for 440 kr. for alle rejsende.


Sommerferie i Tyrkiet

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar