Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Costa Del Sol: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 2588 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en sommerferie på Costa Del Sol? I dag har jeg fundet en masse super-billige sommerfly til Malaga og det skal selvfølgelig udnyttes til fulde. Derfor har jeg sammensat et godt scoop til den spanske solkyst, som de fleste danskere, inklusiv mig selv, valgfarter til om sommeren, primært på grund af de skønne strande og det behagelige klima, men selvfølgelig også for den spanske tapas og iskolde sangria. Dette scoop tager dig med til Benalmádena, hvor jeg har fundet et godt tilbud på et skønt 4-stjernet hotel.  Hvis du leder efter en sommerferie på Costa Del Sol, til en yderst fornuftig pris, så er dette scoop det oplagte valg!


Sommerferie på Costa Del Sol: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2588 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie på Costa Del Sol

Flybilletter

Billige sommerfly til Malaga er ikke noget jeg falder over hver dag – og slet ikke til priser på omkring 500-700 kr., men det er netop hvad jeg har fundet i dag! Og det bedste af det hele, er at at der er afgange fra både Billund, København og Aalborg! Hvad siger du så?

Fly fra Billund

Sommerferie på Costa Del Sol

Prisen for flybilletterne er 513 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Sommerferie på Costa Del Sol

Prisen for flybilletterne er 656 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Sommerferie på Costa Del Sol

Prisen for flybilletterne er 709 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på ovenstående screenshots, som alle er fra d. 11/06 – 18/06, så kan du lige nu finde billige sommerflybilletter til Malaga i Spanien. De billigste flybilletter fås fra Billund og København, hvor du kan komme afsted med Ryanair for mellem 500-700 kr.  Men det er heldigvis også muligt at finde billige flybilletter fra Aalborg, hvor Norwegian har en masse afgange, som kan bookes for mellem 700-1000 kr. Fælles for alle afgangene, uanset hvilken afrejselufthavn du vælger, er at de ligger i juni og august måned. Hvis du vil afsted henover industriferien i juli, skal du forvente at betale minimum det dobbelte for flybilletterne. 

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer

Fra Billund

Fra København

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

Costa Del Sol er spækket med hyggelige kystbyer og der er noget for enhver smag. Til dette scoop har jeg fundet et skønt 4* hotel i byen Benalmádena, som ligger 20-25 minutters kørsel fra Malaga, men hvis du foretrækker at bo i en af de andre byer, er du selvfølgelig mere end velkommen til at udskifte mit hotelforslag med et du selv finder. Du kan finde en oversigt over samtlige hoteller på Costa Del Sol her: Hoteller på Costa Del Sol

Hotel

Som jeg kort var inde på før, så har jeg fundet et lækkert 4* hotel i Benalmádena, som jeg vil anbefale til dette scoop. Hotellet hedder Benalmádena Palace og her finder du alle de faciliteter, som du skal bruge til en sommeferie. Der er både udendørs- og indendørs pool, spafaciliteter, og en lang række forskellige sportsaktiviteter. Du checker ind på et stort og moderne værelse, som har både balkon, tekøkken, tv og wifi. Du kan derfor selv vælge at lave mad, men der er også mulighed for tilkøb af morgenmad, eller endda all inclusive, hvis du foretrækker dette. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets service, samt de forskellige faciliteter, som hotellet stiller til rådighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 4150 kr, hvilket svarer til 2075 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Sommerferie på Costa Del sol

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Du har en del forskellige muligheder for transport fra Malaga Lufthavn og videre langs kysten. Hvis du vælger at benytte mit hotelforslag længere oppe, og derfor skal til Benalmádena, vil jeg anbefale dig følgende muligheder:

Tog
Togstrækningen på Costa Del Sol fungere fantastisk – og så er den billig. Du kan f.eks. tage toget fra lufthavnen og til Benalmádena på knap 20 minutter. Prisen for turen er knap 2 euro, som svarer til cirka 14 kr. Toget afgår cirka hvert 20 minut, du skal dog være opmærksom på at toget kun kører i tidsrummet: 

Fra lufthavnen 05.42 – 22.42
Fra Benalmádena 06.20 – 23.20

Taxa
Foretrækker du den “nemme løsning”, eller ankommer du udenfor tidsrummet hvor toget kører, så anbefaler jeg dig at tage en taxa. Det er ret billigt og en tur fra lufthavnen til Benalmádena koster i omegnen af 25-30 euro, som svarer til 180-220 kr. 


Sommerferie på Costa Del Sol

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar