Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Kreta: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel inkl. fly for kun 3259 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så er tiden igen kommet til endnu et sommerferie-scoop! I dag går turen til den græske perle Kreta, der efterhånden er blevet et af danskernes mest populære rejsemål om sommeren, og jeg forstår egentlig godt hvorfor.  Den skønne, græske ø har nemlig alt hvad den perfekte sommerferie skal indeholde – og mere til. Her finder du formidable (og børnevenlige) strande, et skønt klima og en yderst venlig lokalbefolkning. Dette scoop tager dig med til området omkring Chania, hvor jeg har fundet et skønt (og anmelderrost) 4-stjernet hotel. Kan det blive meget bedre? 


Sommerferie på Kreta: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3259 kr.

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD


Sommerferie på Kreta

Flybilletter

Flybilletterne til dette scoop er fundet på Momondo og de er med afrejse af København.

Fly fra København

Sommerferie på Kreta

Prisen for flybilletterne er 1346 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Kreta i sommermånederne. Mit eksempel herover er fra d. 17. – 24 juni, men det er muligt at finde lignende afgange (1300-2300 kr.) i juni, juli og august. Både Norwegian og SAS flyver på ruten i løbet af sommeren, så der er nok rejsedatoer at vælge imellem. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde flere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Hotellet jeg har fundet til dette scoop er en sand perle! Det hedder New Kydonia Suites & Studios og er et mindre, familieejet hotel med kun 14 værelser. Ikke desto mindre er folk ellevilde med hotellet, der også har et skønt pool område, en restaurant og bar og forskellige aktiviteter for børn. Der er heller ikke en finger at sætte på beliggenheden. Hotellet ligger nemlig ikke langt fra Chania (Kretas 2. største by), og under 10-15 minutters gang fra stranden.

Du checker ind i en fin studiolejlighed, hvor der er et seperat sidde- og soveområde, køkken og badeværelse. Derudover er der både tv, gratis wifi og aircondition.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost til skyerne af gæsterne, hvor de får vurderingen 5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på by og strand, og derudover bliver det høje serviceniveau rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 3825 kr, hvilket svarer til 1913 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Sommerferie på Kreta

Du kan finde mange forskellige hoteller på Kreta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Kreta

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Taxa
Vælger du at tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet, skal du forvente at betale cirka 100-200 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer. 

Lejebil
En lejebil er en god måde at alle Kretas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På Momondo kan du leje en bil for cirka 615 kr, hvilket svarer til 308 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Sommerferie på Kreta

FIND LEJEBIL


Sommerferie på Kreta

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar