Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Kreta: 1 uge på 3* hotel inkl. fly for kun 2339 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så er tiden igen kommet til endnu et sommerferie-scoop! I dag går turen til den græske perle Kreta, der efterhånden er blevet et af danskernes mest populære rejsemål om sommeren – og jeg forstår egentlig godt hvorfor.  Den skønne, græske ø har nemlig alt hvad den perfekte sommerferie skal indeholde – og mere til. Her finder du formidable (og børnevenlige) strande, et skønt klima og en yderst venlig lokalbefolkning. Dette scoop tager dig med til området omkring Chania, hvor jeg har fundet et skønt (og anmelderrost) 3-stjernet hotel, som oven i købet kun ligger få meter fra stranden. Kan det blive meget bedre? 


Sommerferie på Kreta: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2339 kr.

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD


Sommerferie på Kreta

Flybilletter

Flybilletterne til dette scoop er fundet på Momondo og de er med afrejse af København.

Fly fra København

Sommerferie på Kreta

Prisen for flybilletterne er 1346 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er med det norske flyselskab Norwegian, hvor jeg netop har fundet en masse billige afgange i sommermånederne.  Mit eksempel herover er fra d. 17. – 24 juni, men det er muligt at finde lignende afgange (1300-2000 kr.) i juni og august, samt nogle få datoer i juli – så der er nok rejsedatoer at vælge imellem. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer:

 • 05/06 – 12/06
 • 11/06 –  18/06
 • 14/06 – 21/06
 • 19/06 – 26/06
 • 27/06 – 04/07
 • 03/07 – 10/07
 • 11/07 – 18/07
 • 15/07 – 22/07
 • 22/07 – 29/07
 • 31/07 – 07/08
 • og mange flere!

Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 3-stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder Artemis Apartments. Hotellet er et lille (kun 7 værelser) og hyggeligt hotel, hvor servicen er i højsædet. Der er heller ikke en finger at sætte på beliggenheden. Hotellet ligger nemlig ikke langt fra Chania (Kretas 2. største by), og under 5 minutters gang fra den smukke (og børnevenlige) sandstrand,  Stalos Strand. På hotellet finder du både udendørs pool (og børnepool) og en lækker terrasse. Du checker ind på et fint værelse med både stue/tekøkken, badeværelse og soveværelse. Derudover er der både gratis wifi og aircondition.

TIP: for cirka 400 kr. ekstra kan du tilkøbe morgenmad for 2 personer – under hele opholdet! Det vil jeg klart anbefale, da det ikke kan gøres meget billigere.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost til skyerne af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden og det høje serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 1986 kr, hvilket svarer til 993 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Sommerferie Kreta

Du kan finde mange forskellige hoteller på Kreta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Kreta

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Taxa
Vælger du at tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet, skal du forvente at betale cirka 100-200 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer. 

Lejebil
En lejebil er en god måde at alle Kretas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. På Skyscanner kan du leje en bil for cirka 830 kr, hvilket svarer til 415 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Sommerferie på Kreta

FIND LEJEBIL


Sommerferie på Kreta

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar